No to zaczynamy...
- qewed
- Quad:: CAN - AM RENEGADE 800X
- Imię: SŁAWEK
Re: No to zaczynamy...
Witam, mam na imię Sławek, jestem z Dolnośląskiego - mam 37lat i wraz z moją Żonką Basią mamy spory apetyt na taka zabawę. Wybór padnie na Grizzly 700 będzie to moja 1 maszyna i z tego co się dowiedziałem czytając wasze wątki - na początek - najlepszy dla mnie wybór..
W życiu bowiem istnieją rzeczy,
o które warto walczyć do samego końca.
o które warto walczyć do samego końca.
Witam
Jestem Bartek (mówia na mnie pafcio) mam 14 lat. Na quadach jeżdże od 6lat.
Zaraził mnie tym mój kolega kiedy to poraz pierwszy zobaczyłem TAKIE COŚ na 4 kołach. Pojezdziłem troche i mniej więcej już sie znam na naszej zajawce
Niestety miałem tylko chińskie quady.
1. quad 70 nie pamiętam nazwy
2. quad 110 styl raptor
3. quad alpinus jumper 200 troche przy nim kombinowałem i wciągnęło mnie po uszy. Orginalnie miał zaledwie 16 km. Pomyślałem i wycisnąłem z niego te 20-24km ale o tym gdzie indziej
Jestem z radomska ok. 30km od częstochowy specjalnie to nie ma tu gdzie jezdzić ale zapraszam na pustynie siedlecką w okolicach częstochowy gdzie praktycznie co miesiac mnie można zobaczyć o ile pogoda dopisze
POZDRAWIAM PAFCIO
Jestem Bartek (mówia na mnie pafcio) mam 14 lat. Na quadach jeżdże od 6lat.
Zaraził mnie tym mój kolega kiedy to poraz pierwszy zobaczyłem TAKIE COŚ na 4 kołach. Pojezdziłem troche i mniej więcej już sie znam na naszej zajawce
Niestety miałem tylko chińskie quady.
1. quad 70 nie pamiętam nazwy
2. quad 110 styl raptor
3. quad alpinus jumper 200 troche przy nim kombinowałem i wciągnęło mnie po uszy. Orginalnie miał zaledwie 16 km. Pomyślałem i wycisnąłem z niego te 20-24km ale o tym gdzie indziej
Jestem z radomska ok. 30km od częstochowy specjalnie to nie ma tu gdzie jezdzić ale zapraszam na pustynie siedlecką w okolicach częstochowy gdzie praktycznie co miesiac mnie można zobaczyć o ile pogoda dopisze
POZDRAWIAM PAFCIO
Witam :)
mam Bashana 200cc nie jest moze jakims demonem ale daje rade na gume rwie mam zrobiony stelaż pod stunt, takze zawsze jest ciekawie:) jest moze ktos z radomia lub okolic zeby posmigac na jakims torze w radomiu?
Witam serdecznie
Mam na imię Dawid, mam 23 lata, jestem z Nowego Dworu Maz. Od kilku dni posiadam EGL Sport 250cc, więc jako użytkownik "chinola" z czasem prawdopodobnie zadręczę Was licznymi pytaniami i prośbami Wychodzę z założenia, że aby nauczyć się biegać trzeba umieć chodzić i dlatego właśnie taki, a nie inny sprzęt. Ograniczenia finansowe swoją drogą. . . Jeśli okaże się, że połknąłem bakcyla (a już po 25 km mogę to śmiało stwierdzić), to prawdopodobnie za jakiś czas przesiądę się na jakiś markowy sprzęt. Oczywiście jeśli los na to pozwoli
Quad po wstępnym złożeniu i krótkiej jeździe rozdziewiczajacej
Mam na imię Dawid, mam 23 lata, jestem z Nowego Dworu Maz. Od kilku dni posiadam EGL Sport 250cc, więc jako użytkownik "chinola" z czasem prawdopodobnie zadręczę Was licznymi pytaniami i prośbami Wychodzę z założenia, że aby nauczyć się biegać trzeba umieć chodzić i dlatego właśnie taki, a nie inny sprzęt. Ograniczenia finansowe swoją drogą. . . Jeśli okaże się, że połknąłem bakcyla (a już po 25 km mogę to śmiało stwierdzić), to prawdopodobnie za jakiś czas przesiądę się na jakiś markowy sprzęt. Oczywiście jeśli los na to pozwoli
Quad po wstępnym złożeniu i krótkiej jeździe rozdziewiczajacej
Witam ,
od dłuższego juz czasu przymierzam się do zaczęcia przygody z nowym hobby na 4 kołach - coś zaczyna mi się konkretyzowac, więc niebawem pewnie pochwalę się konkretnym nabytkiem
a tymczasem pozdrawiam
Zbyszek
od dłuższego juz czasu przymierzam się do zaczęcia przygody z nowym hobby na 4 kołach - coś zaczyna mi się konkretyzowac, więc niebawem pewnie pochwalę się konkretnym nabytkiem
a tymczasem pozdrawiam
Zbyszek
pozdro
Zbyszek
Zbyszek
Mówią mi Tadzik!! z enduro zacząłem już jakieś 2 lata temu z quadem od kilku m-cy kupiłem sobie yamaszkę warrior 350 i myślę że sprzęcik jest ok!! szukam kogoś z okolic Jastrzębia, żor ,wodzisławia, rybnika do wspólnego polatania!!
No To Teraz Ja
Nazywam się Adrian mam skończone 12lat,quadami interesuję się od 5 Roku życia,ponieważ jak miałem 5lat z moim wujkiem który miał Quada o pojemności,600.Śmigaliśmy sobie po naszej miejscowości,teraz mam lat 12 i na początku wakacji,rodzice kupili mi mojego wymarzonego Bashana Blizzera 200cc,może i jest to maszyna chińska ale coś z rodzaju lepszych,obiecałem rodzicom że będę o niego dbać i o niego dbam,w wieku 17 Lat planuję kupić sobie Yamaha Raptor o pojemności 750,również interesuję się Tańcem c-walk,słucham rapu,hip-hopu i uczę się Stuntu na quadzie ,zdjęcia mam ale tylko na Crossie mojego kolegi więc proszę.
Nazywam się Adrian mam skończone 12lat,quadami interesuję się od 5 Roku życia,ponieważ jak miałem 5lat z moim wujkiem który miał Quada o pojemności,600.Śmigaliśmy sobie po naszej miejscowości,teraz mam lat 12 i na początku wakacji,rodzice kupili mi mojego wymarzonego Bashana Blizzera 200cc,może i jest to maszyna chińska ale coś z rodzaju lepszych,obiecałem rodzicom że będę o niego dbać i o niego dbam,w wieku 17 Lat planuję kupić sobie Yamaha Raptor o pojemności 750,również interesuję się Tańcem c-walk,słucham rapu,hip-hopu i uczę się Stuntu na quadzie ,zdjęcia mam ale tylko na Crossie mojego kolegi więc proszę.
"Najpiękniejsza Muzyka To Ryk Silnika"
"Kobieta Jest Jak Motor Chwila Nieuwagi i lądujesz w Rowie"
"Kobieta Jest Jak Motor Chwila Nieuwagi i lądujesz w Rowie"
- Ivan
- Quad:: Gryzzli 700 FI
- Kontakt:
Witam Ponownie,
już raz się witałem, lecz tym razem chciałem przedstawić mojego nowego Miśka.
G 700, w kolorze camo realtree, uzbrojony w alu osłony i wyciągarkę 3000lbs.
Bumpery też już założone.
Będzie smigał po błocie jak złoto
Strefa działania to dolnoślaskie, okolice Oławy, Jelcza-Laskowic.
Pozdrawiam Wszystkich !!
już raz się witałem, lecz tym razem chciałem przedstawić mojego nowego Miśka.
G 700, w kolorze camo realtree, uzbrojony w alu osłony i wyciągarkę 3000lbs.
Bumpery też już założone.
Będzie smigał po błocie jak złoto
Strefa działania to dolnoślaskie, okolice Oławy, Jelcza-Laskowic.
Pozdrawiam Wszystkich !!
Ostatnio zmieniony czw 11 sie, 2011 przez Ivan, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam wszystkich!!
Jestem Daniel i mam 29 lat. Zamierzam sobie kupić nowe "cacko", żeby śmigać na rajdach i nie tylko. Mam nadzieję, że tutaj znajdę pomoc w wyborze.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników quadzika.
Jestem Daniel i mam 29 lat. Zamierzam sobie kupić nowe "cacko", żeby śmigać na rajdach i nie tylko. Mam nadzieję, że tutaj znajdę pomoc w wyborze.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników quadzika.
-
- Quad:: shineray 150
Witam !Jestem Adam, mam 15 lat .Właśnie 2 dni temu zakupiłem nowego quada shineray 150. "bakcyla" na quady złapałem jakieś 2 lata temu ale dopiero zaczynam jazdę.Interesuję się poza quadami lotnictwem i piłką nożną.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników!!!
Pozdrawiam wszystkich użytkowników!!!