POLSON !!!!
Przepraszam koledzy, ale to taki dział a moja kolejna próba egzekwowania swoich praw.
============================================================
No nie wierzę
naprawdę nie można się dogadać?
Sytuacja wygląda tak:
- sprzedano mi wyciągarkę- używaną, wysłaną przesyłką nieubezpieczoną, którą potraktowali bez znieczulenia kurierzy.
Ja zgłaszałem, prosiłem, wysłałem foty, były obietnice... i co się stało?
Ja się na to nie mogę zgodzić. Tak być nie może.
Pozdrawiam
PS
Pomimo wszystko liczę na kontakt, Panie Michale
Telefon do naszej firmy Pan zna.
============================================================
No nie wierzę
naprawdę nie można się dogadać?
Sytuacja wygląda tak:
- sprzedano mi wyciągarkę- używaną, wysłaną przesyłką nieubezpieczoną, którą potraktowali bez znieczulenia kurierzy.
Ja zgłaszałem, prosiłem, wysłałem foty, były obietnice... i co się stało?
Ja się na to nie mogę zgodzić. Tak być nie może.
Pozdrawiam
PS
Pomimo wszystko liczę na kontakt, Panie Michale
Telefon do naszej firmy Pan zna.
Wysłany: Wczoraj 22:43 Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
Kawabahama, widze ze kumpel nad kumplami. to było chamskie i prostackie
--------------------------------------------------------------------------------
Takalfa:
Powinienem prosić?, błagać?
Kawabahama, widze ze kumpel nad kumplami. to było chamskie i prostackie
Ostatnio zmieniony ndz 12 sie, 2007 przez NOWIK, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
-
POLSON SUPER SERWIS
Korzystałem już dwa razy z tego serwisu i jestem w 100% zadowolony. Pełen profesjonalizm. Fachowe podejście do klienta, dobre ceny. POLECAM.
POLSON S..P..R.. SERWIS
miesiac minal.. a ja dalej mam quada w serwisie;/
Panowie!!! Pytacie mnie o srednice tloka, bo nie umiecie jej ustalic?! Jakbym chcial sam naprawiac, to bym do Was nie oddawal maszyny.
Przeciez to info jest na TYM FORUM.... profesjonalne podejscie do kolegi, nie ma co...;///
cyt: "Przepis jest nast. w kompie wejdz start>programy>akcesoria>połączenia>pulpit zdalnego sterowania>wpisz 69.213.66.54>w files>open parts catalog>iwyszukaj potrzebny model powodzenia mam nadzieje,że to ci pomoże masz tam budowe quada,nr. kat. części z kolejnością ich montażu.Na podstawie tego zamaw. części wszystko ok. "
bez komentarza, wezcie sie prosze za dokonczenie tematu
----
NO name TEAM
Panowie!!! Pytacie mnie o srednice tloka, bo nie umiecie jej ustalic?! Jakbym chcial sam naprawiac, to bym do Was nie oddawal maszyny.
Przeciez to info jest na TYM FORUM.... profesjonalne podejscie do kolegi, nie ma co...;///
cyt: "Przepis jest nast. w kompie wejdz start>programy>akcesoria>połączenia>pulpit zdalnego sterowania>wpisz 69.213.66.54>w files>open parts catalog>iwyszukaj potrzebny model powodzenia mam nadzieje,że to ci pomoże masz tam budowe quada,nr. kat. części z kolejnością ich montażu.Na podstawie tego zamaw. części wszystko ok. "
bez komentarza, wezcie sie prosze za dokonczenie tematu
----
NO name TEAM
Reid (Radek)
"NOTEAM" ;)
"NOTEAM" ;)
NOWIK, to mialo isc na Pryw Wiad, ale zle poslalem, pozno juz bylo.NOWIK napisał: ojojoj pierwszy kumpel niezadowolony a to juz nie fair
Ale.. zadna tajemnica, troszke za duzo pracy na raz chyba, bo nie ogarniaja Chlopaki, a .. jak kazdy, chce juz jezdzic, i TYLKO DLATEGO, ZE JESTEM KOLEGA, moga sobie pozwolic na takie walenie mnie w rogi. Ale juz dosc, robic QUADA, albo jasno powiedziec;
nie wiem, nie umiem, nie zrobie..
i poradze sobie.
tu nie tyle chodzi o niezadowolenie z uslugi, bo Michal sie zna na rzeczy, ale z braku uslugi..a raczej jej efektu, w moim przypadku:)
tu sie nikt nie obraza, nie w tym rzecz, bez wazeliny
----
NO name TEAM
Ostatnio zmieniony ndz 22 lip, 2007 przez Reid, łącznie zmieniany 1 raz.
Reid (Radek)
"NOTEAM" ;)
"NOTEAM" ;)