No to zaczynamy...

Zanim zaczniesz przygodę z Quadzikiem, przywitaj się i napisz kilka słów o sobie...
ODPOWIEDZ
salata2004

Re: No to zaczynamy...

Post autor: salata2004 » ndz 03 lip, 2011

Witam wszytskich,

Niestety nie posiadam jescze swojego quada ale dołączyłem do forum po to żeby się czegoś wiecej o nich dowiedzieć ponieważ noszę się z zamiarem kupna.

Po głowie chodzi mi coś w stylu http://allegro.pl/yamaha-big-bear-350-i1686886074.html
moze trochę starszy. W związku z tym proszę jeżeli ma ktoś instrukcje obsługi lub service manuale to proszę przeslanie ich na salata2004@o2.pl :)

Z góry dzięki.

zstio1
Quad:: Lucky Star (Access Motor) SP-300U
Imię: Maciej

Witam serdecznie

Post autor: zstio1 » wt 05 lip, 2011

Nazywam się Maciej, jestem z Gorzowa Wlkp. i dopiero zaczynam swoją przygodę z quadami. Mam już swój sprzęcik na którym zrobiłem swoje pierwsze 300 km. Mam nadzieje, że pomożecie mi w użytkowaniu quada :)
Załączniki
4.jpg

bartektrx
Quad:: Honda TRX 300

Post autor: bartektrx » wt 05 lip, 2011

Witam wszystkich, mam na imię Bartek, mam 15 lat:)

Razem z tatą doprowadzamy do porządku mocno zaniedbaną Hondę Fourtrax 300.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Marines
Moderator
Quad:: Czerwony...
Imię: Marcin

Post autor: Marines » pt 08 lip, 2011

Witam.
Jestem Marcin, uczeń LO w Bydgoszczy, profil medyczny. Interesuję się quadami, informatyką i oczywiście obranym przez siebie kierunkiem nauki. W wolnych chwilach śmigam na mojej chińskiej 150ccm (na nic lepszego mnie nie stać póki co).
Pozdrawiam!
"Są rzeczy, które trzeba zrobić i robi się je, ale nigdy o nich nie mówi. Nie próbuje się ich usprawiedliwiać. Są nie do usprawiedliwienia. Po prostu się je robi. A potem zapomina."
NAPRAWIAM QUADY I MOTOROWERY - BYDGOSZCZ I OKOLICE

Awatar użytkownika
cichy2110
Quad:: kawasaki kfx 450

Post autor: cichy2110 » pn 11 lip, 2011

Hej mam na imie Łukasz pseudonim CICHY. Mieszkam niedaleko Ustki. Mam 26 lat. Wykształcenie wyższe a dokładnie informatyczne systemy zarządzania. Pracuje jako przedstawiciel handlowy dla światowej firmy spożywczej. Zamiłowaniem do quadów zaraził mnie znajomy który posiada 2 gady: Kodiak 450 (używany przeze mnie) i kawasaki kvf 700. W niedalekiej przyszłości (okolo miesiac) zamierzam kupic wreszcie swoją maszynke. Na uwadze mam Wolverine 450 lub kawasaki kfx 700. W okolicach Ustki mamy kilkuosobową grupkę w wieku od 18-43 lat z którą wspolnie latamy po bezdrożach nadmorskich i nie pozwalamy odpocząc panom ze straży Narodowego Parku Słowińskiego (oczywiscie zartuje ten teren omijamy szerokim łukiem). Co roku w majówke robimy mały wypad do Lękwicy gdzie wszystkich chetnie zapraszam na ciekawą imprezke. :I love QUADZIK:
Załączniki
234e282ade[1].jpg
1ec0bc483c[1].jpg
bestia z lękwicy
bestia z lękwicy
be58654c89[1].jpg
1beec70f77[1].jpg
fabd8b785b[1].jpg
cichy:-)

Kapik95
Quad:: Yamaha Blaster
Kontakt:

Post autor: Kapik95 » czw 14 lip, 2011

Witam
Nazywam się Kacper mam 16 lat i śmigam Yamaha Blaster ;]
Mieszkam w Bieszczadach w okolicach Leska
Moja przygodę z quadzkiem zacząłem w tam tym roku od kupowanie waszego czasopisma ;]. Natomiast dopiero na tych wakacjach dosiadłem swoja Yamaszke.
Pozdrawiam wszystkich quadowiczów.
ZAPRASZAM W GÓRY (POŁONINY)
Quad jest bogiem, Prędkość nałogiem, Tuning zabawą, Freestyle podstawą

Alex691888

Post autor: Alex691888 » pt 15 lip, 2011

Cześć,
Nazywam się Dominik, mam 16 lat ;)
Jeszcze nie posiadam quada, ale mam zamiar go sobie kupić:)
Na forum chce się czegoś więcej dowiedzieć o quadach 8) .
Pozdrawiam

lukasz88
Quad:: LTZ 400
Imię: Łukasz

Post autor: lukasz88 » sob 16 lip, 2011

Witam.

Mam na imię Łukasz i śmigam na Suzuki LTZ 400.

impossible19
Quad:: kymco 150 cc
Imię: Mariusz

Post autor: impossible19 » ndz 17 lip, 2011

[b]Witam wszystkich [/b] :oklaski:
Mam 19 lat
Moja przygoda z quadami zaczęła się ok 5 lat temu moim pierwszym quadem była chińska 150 na niej stawiałem pierwsze kroki potem po 3 latach ze względu zużytkowania quada kupiłem sobie znowu 150 firmy kymco wkońcu po jakimś czasie stwierdziłem że brak mi mocy i teraz szukam czegoś większego mam na oku 250 LuckyStar 250 mam nadzieje że sobie go kupie i będę zadowolony :D a i zapomniałem dodać że mam pierwszą grupę inwalidzką
wrzucę klika fotek myślę że jako osoba niepełnosprawna dobrzę jeżdzę hehe

pozdrawiam ;)
Załączniki
DSC04283.JPG
DSC04285.JPG
quad new 019.JPG

reeporter
Quad:: 110
Imię: Karol

Post autor: reeporter » pn 18 lip, 2011

witam serdecznie

Mam na imię Karol i mam 25 lat. Ja osobiście nie mam quada, ale takowy posiada mój bratanek. Jako że to chińska 110-tka, to czasami ma kaprysy :) dlatego trochę będę czasami udzielał się na forum, głównie z prośbą o radę :) Pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się z nami Quadzikowcami”