Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
- tomasz11
- Quad:: Honda Rincon 650
- Imię: Tomasz
Re: Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
Witam.Ja chętnie polatam w czwartek ale tylko poligon Zielonka i jego okolice od 8 do 13 na więcej nie mam czasu .Jeżeli ktoś chętny na krótszy wyjazd niech pisze.W niedziele jak się nic nie zmieni to też będę jeżdził ale z młodszym synkiem.Pozdrawiam.
Pozdrawiam
Oczywiście, że ja się zjawie.Tylko prosze sprecyzować. Czy docelowym miejscem bedzie Liwiec czy Bug?
TranS-Squad Team
-
- Quad:: KingQuad 750
- Imię: Stefan
Jaki mniej więcej jest czas przejazdu trasy nad Bug i z powrotem??
Co do miejsca to znam tą "drogę" od żołnierskiej wzdłuż przewodów wysokiego napięcia prowadzącą do przejazdu kolejowego. Rozumie ktoś coś z tego??
Co do miejsca to znam tą "drogę" od żołnierskiej wzdłuż przewodów wysokiego napięcia prowadzącą do przejazdu kolejowego. Rozumie ktoś coś z tego??
TranS-Squad Team
Rozumiem, że piszesz o przejeździe kolejowym który jest w pobliżu miejsca gdzie są biwakowe domki drewniane, w pobliżu jest usypana górka. Tory przecina ulica Czwartaków?
Co do czasu przejazdu hm. Tak jak Adrian napisał wszystko zależy jakie będzie tempo.
Zawsze wracaliśmy tak około 18-19.Ale trzeba w to wliczyć dużo przystanków, no i to że nam sie nigdzie nie śpieszyło. Na tej trasie czas ucieka bardzo szybko.
Co do czasu przejazdu hm. Tak jak Adrian napisał wszystko zależy jakie będzie tempo.
Zawsze wracaliśmy tak około 18-19.Ale trzeba w to wliczyć dużo przystanków, no i to że nam sie nigdzie nie śpieszyło. Na tej trasie czas ucieka bardzo szybko.
TranS-Squad Team
-
- Quad:: KingQuad 750
- Imię: Stefan
długo. nie wiem czy dam rade nie zaprawiony w bojach. Przeanalizowałem mapę i raczej trafię na wały. Co do tych domków, to dokładnie o to mi chodziło.
TranS-Squad Team
- tomek-roman
- Quad:: Grizzly BI700
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Witam Panowie,
wróciłem w jednym kawałki i nawet jeszcze trochę zostało mi wątroby cały wyjazd myślałem o quadach - chyba sfiksowałem
i przesunął mi się następny wyjazd o 2 dni, więc w czwartek jestem zwarty i gotowy, bo takiej zaje***** traski nie odpuszczę
Adrian, pomysł z wyjazdem o 6 rano jest jak najbardziej wspaniały:) ostatnio tak zrobiliśmy i było najlepiej i jak dobrze pójdzie to 9-10 będziemy na miejscu.
szalonystefan dasz radę tępo mamy zaledwie 70-80 km/h po lasach ale robimy często przystanki.
Rafał na bank będzie i Liwiec i Bug i narew
wróciłem w jednym kawałki i nawet jeszcze trochę zostało mi wątroby cały wyjazd myślałem o quadach - chyba sfiksowałem
i przesunął mi się następny wyjazd o 2 dni, więc w czwartek jestem zwarty i gotowy, bo takiej zaje***** traski nie odpuszczę
Adrian, pomysł z wyjazdem o 6 rano jest jak najbardziej wspaniały:) ostatnio tak zrobiliśmy i było najlepiej i jak dobrze pójdzie to 9-10 będziemy na miejscu.
szalonystefan dasz radę tępo mamy zaledwie 70-80 km/h po lasach ale robimy często przystanki.
Rafał na bank będzie i Liwiec i Bug i narew
http://www.trans-squad-team.pl -
kontakt: ustawka@trans-squad-team.pl
facebook http://www.facebook.com/TransSquadTeam
kontakt: ustawka@trans-squad-team.pl
facebook http://www.facebook.com/TransSquadTeam
-
- Quad:: YAMAHA GRIZZLY 700 :)
- Imię: KRZYSZTOF
SZALONYSTEFAN, witam i od razu przechodzę do żeczy . 5.30 CZWARTEK będę na ciebie czekał razem ze Scorpionem pod ,,,daszkami,,,, i śmigamy na WAŁY po Adriana i ŁUKASZA . ŚNIADANIE ...5...minut ... i ruszamy po resztę EKIPY ..... I TRASKAAAAAA
.......PATRZ W LUSTERKA !!! QUADY MOGĄ BYĆ WSZĘDZIE .......
.....TranS-Squad Team....
.....TranS-Squad Team....
- Progress
- TranS-Squad Team
- Quad:: Honda TRX 450r Sportrax
- Imię: Adrian
Tomek no to mistrzostwo świata że też się zjawisz ! już myslalełm że Cie nie będzie. Przeciez mamy u Ciebie abonament na wyciąganie hehehe!
Rafał tak jak napisał Tomek Bug Liwiec, Narew tak jak na ostatnich 2ch wyjazdach. Docelowo myśle że Liwiec! jak zawsze nie można odpuścić tych tras z prawej strony asfaltu, jadąc od tej niesamowitej stacji benzynowej.
Stefan spokojnie dasz rade! Jak wiesz gdzie są te domki przy przjezdzie kolejowym to Cie odbierzemy z tego miejsca, do przejazdu dochodzi ulica Czwartaków zobacz na mapie.
Proponuje z Tomkiem i Rafałem ( bo rozumiem że Rafał będzie - obecność obowiązkowa )spotkać się na BP żeby nie grzali specjalnie na wały bo jeszcze sie najezdzą Po Krystiana i Krzyśka podjade na wały i z wałów grzejemy na BP, Łukasz będzie już ze mną.
Proponuje następujący grafik:
3:00 - rozgrzewka na poligonie - żart hehe
teraz poważnie:
5:00 - Łukasz u mnie pod domem
5:20 - Stefan na przejezdzie
5:30 - Wały Krystian + Krzysiek
6:00 - BP Tomek i Rafał - tu pewnie gadu gadu tankowanie wieć wyruszymy z BP przy dobrym wietrze o 6:30
Grafik wygląda obiecująco
Rafał tak jak napisał Tomek Bug Liwiec, Narew tak jak na ostatnich 2ch wyjazdach. Docelowo myśle że Liwiec! jak zawsze nie można odpuścić tych tras z prawej strony asfaltu, jadąc od tej niesamowitej stacji benzynowej.
Stefan spokojnie dasz rade! Jak wiesz gdzie są te domki przy przjezdzie kolejowym to Cie odbierzemy z tego miejsca, do przejazdu dochodzi ulica Czwartaków zobacz na mapie.
Proponuje z Tomkiem i Rafałem ( bo rozumiem że Rafał będzie - obecność obowiązkowa )spotkać się na BP żeby nie grzali specjalnie na wały bo jeszcze sie najezdzą Po Krystiana i Krzyśka podjade na wały i z wałów grzejemy na BP, Łukasz będzie już ze mną.
Proponuje następujący grafik:
3:00 - rozgrzewka na poligonie - żart hehe
teraz poważnie:
5:00 - Łukasz u mnie pod domem
5:20 - Stefan na przejezdzie
5:30 - Wały Krystian + Krzysiek
6:00 - BP Tomek i Rafał - tu pewnie gadu gadu tankowanie wieć wyruszymy z BP przy dobrym wietrze o 6:30
Grafik wygląda obiecująco
TranS-Squad Team
He no ladnie panowie planujecie Ja niestety nie mam calego dnia i nie podlece z wami nastepnym razem moze sie uda wtedy to juz trasa bedzie dopracowana perfekto JA pewnie z Tomaszem i Michalem po poligonie sie pomoczymy troche
Adrian wrzucisz fotki z ostatniego wypadu
Pozdrawiam
Adrian wrzucisz fotki z ostatniego wypadu
Pozdrawiam
Polecam Stronke
http://www.osiedlewkonarachdebu.pl/
http://www.osiedlewkonarachdebu.pl/