Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów

Ustawki, wypady, quadowanie i wszystkie nieformalne spotkania quadowe - informuj, szukaj, zapraszaj, zamieszczaj relacje i zdjęcia...
Awatar użytkownika
tomasz11
Quad:: Honda Rincon 650
Imię: Tomasz

Re: Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów

Post autor: tomasz11 » pn 20 cze, 2011

Witam.Ja chętnie polatam w czwartek ale tylko poligon Zielonka i jego okolice od 8 do 13 na więcej nie mam czasu :bezradny:.Jeżeli ktoś chętny na krótszy wyjazd niech pisze.W niedziele jak się nic nie zmieni to też będę jeżdził ale z młodszym synkiem.Pozdrawiam. :I love ARCTIC-CAT:
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
RAIZO
Quad:: G7/R7
Imię: Rafał

Post autor: RAIZO » pn 20 cze, 2011

Oczywiście, że ja się zjawie.Tylko prosze sprecyzować. Czy docelowym miejscem bedzie Liwiec czy Bug?
TranS-Squad Team

szalonystefan
Quad:: KingQuad 750
Imię: Stefan

Post autor: szalonystefan » pn 20 cze, 2011

Jaki mniej więcej jest czas przejazdu trasy nad Bug i z powrotem??
Co do miejsca to znam tą "drogę" od żołnierskiej wzdłuż przewodów wysokiego napięcia prowadzącą do przejazdu kolejowego. Rozumie ktoś coś z tego??
TranS-Squad Team

Awatar użytkownika
RAIZO
Quad:: G7/R7
Imię: Rafał

Post autor: RAIZO » pn 20 cze, 2011

Rozumiem, że piszesz o przejeździe kolejowym który jest w pobliżu miejsca gdzie są biwakowe domki drewniane, w pobliżu jest usypana górka. Tory przecina ulica Czwartaków?

Co do czasu przejazdu hm. Tak jak Adrian napisał wszystko zależy jakie będzie tempo.
Zawsze wracaliśmy tak około 18-19.Ale trzeba w to wliczyć dużo przystanków, no i to że nam sie nigdzie nie śpieszyło. Na tej trasie czas ucieka bardzo szybko.
TranS-Squad Team

szalonystefan
Quad:: KingQuad 750
Imię: Stefan

Post autor: szalonystefan » pn 20 cze, 2011

długo. nie wiem czy dam rade nie zaprawiony w bojach. Przeanalizowałem mapę i raczej trafię na wały. Co do tych domków, to dokładnie o to mi chodziło. :D
TranS-Squad Team

Awatar użytkownika
tomek-roman
Quad:: Grizzly BI700
Imię: Tomek
Kontakt:

Post autor: tomek-roman » pn 20 cze, 2011

Witam Panowie,

wróciłem w jednym kawałki i nawet jeszcze trochę zostało mi wątroby ;) cały wyjazd myślałem o quadach - chyba sfiksowałem :D

i przesunął mi się następny wyjazd o 2 dni, więc w czwartek jestem zwarty i gotowy, bo takiej zaje***** traski nie odpuszczę :D

Adrian, pomysł z wyjazdem o 6 rano jest jak najbardziej wspaniały:) ostatnio tak zrobiliśmy i było najlepiej i jak dobrze pójdzie to 9-10 będziemy na miejscu.

szalonystefan dasz radę tępo mamy zaledwie 70-80 km/h po lasach ;) ale robimy często przystanki.

Rafał na bank będzie i Liwiec i Bug i narew :D
http://www.trans-squad-team.pl -
kontakt: ustawka@trans-squad-team.pl
facebook http://www.facebook.com/TransSquadTeam

RAIDER112
Quad:: YAMAHA GRIZZLY 700 :)
Imię: KRZYSZTOF

Post autor: RAIDER112 » pn 20 cze, 2011

SZALONYSTEFAN, witam i od razu przechodzę do żeczy . 5.30 :mrgreen: CZWARTEK będę na ciebie czekał razem ze Scorpionem pod ,,,daszkami,,,, i śmigamy na WAŁY po Adriana i ŁUKASZA . ŚNIADANIE ...5...minut ... i ruszamy po resztę EKIPY ..... I TRASKAAAAAA :ok:
.......PATRZ W LUSTERKA !!! QUADY MOGĄ BYĆ WSZĘDZIE .......
*********************http://www.trans-squad-team.pl *********************
.....TranS-Squad Team....

Awatar użytkownika
Progress
TranS-Squad Team
Quad:: Honda TRX 450r Sportrax
Imię: Adrian

Post autor: Progress » pn 20 cze, 2011

Tomek no to mistrzostwo świata że też się zjawisz ! :) już myslalełm że Cie nie będzie. Przeciez mamy u Ciebie abonament na wyciąganie hehehe!

Rafał tak jak napisał Tomek Bug Liwiec, Narew tak jak na ostatnich 2ch wyjazdach. Docelowo myśle że Liwiec! jak zawsze nie można odpuścić tych tras z prawej strony asfaltu, jadąc od tej niesamowitej stacji benzynowej.

Stefan spokojnie dasz rade! Jak wiesz gdzie są te domki przy przjezdzie kolejowym to Cie odbierzemy z tego miejsca, do przejazdu dochodzi ulica Czwartaków zobacz na mapie.

Proponuje z Tomkiem i Rafałem ( bo rozumiem że Rafał będzie - obecność obowiązkowa :) )spotkać się na BP żeby nie grzali specjalnie na wały bo jeszcze sie najezdzą ;) Po Krystiana i Krzyśka podjade na wały i z wałów grzejemy na BP, Łukasz będzie już ze mną.

Proponuje następujący grafik:
3:00 - rozgrzewka na poligonie - żart hehe :)
teraz poważnie:
5:00 - Łukasz u mnie pod domem
5:20 - Stefan na przejezdzie
5:30 - Wały Krystian + Krzysiek
6:00 - BP Tomek i Rafał - tu pewnie gadu gadu tankowanie wieć wyruszymy z BP przy dobrym wietrze o 6:30

Grafik wygląda obiecująco ;)
TranS-Squad Team

Awatar użytkownika
kamil_trx
Quad:: Honda Trx 420FM
Imię: Kamil

Post autor: kamil_trx » pn 20 cze, 2011

He no ladnie panowie planujecie :D Ja niestety nie mam calego dnia i nie podlece z wami nastepnym razem moze sie uda wtedy to juz trasa bedzie dopracowana perfekto :) JA pewnie z Tomaszem i Michalem po poligonie sie pomoczymy troche :D
Adrian wrzucisz fotki z ostatniego wypadu :D
Pozdrawiam :I love HONDA:
Polecam Stronke
http://www.osiedlewkonarachdebu.pl/

Awatar użytkownika
Progress
TranS-Squad Team
Quad:: Honda TRX 450r Sportrax
Imię: Adrian

Post autor: Progress » pn 20 cze, 2011

Kamil zgodnie z życzeniem :)