POLSON !!!!
- domin11
- Lucky ATV Team
- Quad:: 800 HO
- Imię: Dominik
- Kontakt:
Troche zle mnie zrozumiałeś CHRIS to nie było tak że najechałem na tą firmę nie miałem z nią do czynienia i nie mam opini o niej Poprostu wiem o tym wszystkim bo kiedyś strasznie napaliłem się na Alfe romeo 156 wszyscy mi odradzali a ja se ją kupiłem i jak po1000 kilometrów musiałem wymienić wszystkie panewki na wale to dostałem podobną nauczkę w kwocie 4000 tyś(po znajomości) Tak wiec jestem zdania że jeżeli się cos kupuje to trzeba się na tym znać, a jak się nie znasz to się naucz i dopiero potem kup Można mieć pretensje tylko do siebie
... inne hobby to tylko wymówka :)
Witamprezziguzzi:
dziękujemy za reklamę.............bardzo ciekawie ubarwiasz i zamieniasz fakty miejscami.......takie twoje forumowe prawo.
pozdrawiam i życzę więcej jazdy.
No cóż, tak się stało, że też zostałem oszukany przez f-mę POLSON (reklema)
i też sprzedali mi używany i uszkodzony sprzęt.
Ktoś powie zmowa? nie fakty.
Uważam i mam na to dowody, że w tej firmie sprzedają sprzęt po przejściach.
Może ktoś jeszcze się znajdzie nabity w butelkę i opisze swoje przygody?
Jeśli tak, to sprawa ruszy dalej i zacznie się egzekwowanie praw konsumenta.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony śr 20 cze, 2007 przez alfa, łącznie zmieniany 1 raz.
- prezziguzzi
- Kontakt:
Nowik jest mi przykro ze nie jeżdzisz na pocieszenie powiem ci że ja też
być może wszystko dobrze sie skończy
quady panowie to nie jest łatwy kawałek chleba uwierzcie mi zobaczcie jak niewiele jest servisów chcących je obsługiwać...........może lepiej dać im szansę bo przyjdzie nam naprawiać je samemu
ps.alfa co u nas kupiłeś
być może wszystko dobrze sie skończy
quady panowie to nie jest łatwy kawałek chleba uwierzcie mi zobaczcie jak niewiele jest servisów chcących je obsługiwać...........może lepiej dać im szansę bo przyjdzie nam naprawiać je samemu
ps.alfa co u nas kupiłeś
.:GALEON:.
- prezziguzzi
- Kontakt:
PREZZI - obrażasz się jak najgorsza baba, że nie wspomnę mojej żony...prezziguzzi:
To głupie pisac w ten sposób.
A serwis nie powinien uczyć sie za pieniądze klientów. "my sie uczymy" nie jest żadnym tłumaczeniem. Jeżeli nawet tak jest to nie można się do tego przyznawać, bo kto chciałby płacić za eksperymenty za jego pieniądze i i na jego sprzęcie
Ja przynajmniej się uczę na własnym sprzęcie
Ostatnio zmieniony śr 20 cze, 2007 przez MaciekP, łącznie zmieniany 1 raz.
- prezziguzzi
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt: