No to zaczynamy...
Re: No to zaczynamy...
Witam, mam na imię Patryk mam 14 lat, pochodzę ze Świdnicy ( Dolnośląskie pod Wrocławiem ). Interesuję się sportem, strasznie lubię czytać na forach, interesuję się sportem, a teraz przyciągnął mnie quad.
Na razie go nie mam ale na pewno nabędę owy.
Na razie go nie mam ale na pewno nabędę owy.
Gdy jadę - czuje się pewnie, bo wszystko jest w moich rękach, i mojej czterokołowej maszyny.
Witam wszystkich...
Nazywam się Piotr i mam 16 lat. Quady wpadły mi do głowy w wieku ok. 5 lat, a moja przygoda z nimi zaczęła sie dwa lata temu i tak trwa do dzisiaj. Obecnie śmigam na quadzie yamaha big bear 350. Oprócz quadów moim hobby jest jazda na nartach.
Nazywam się Piotr i mam 16 lat. Quady wpadły mi do głowy w wieku ok. 5 lat, a moja przygoda z nimi zaczęła sie dwa lata temu i tak trwa do dzisiaj. Obecnie śmigam na quadzie yamaha big bear 350. Oprócz quadów moim hobby jest jazda na nartach.
OFF-ROAD sztuka topienia pieniędzy w błocie.
Witam wszystkich Quadzikarzy:)
Nazywam sie Wojtek, mam 25lat i mieszkam w Koszalinie, woj zachodniopomorskie. Na chwile obecna nie posiadam swojego sprzetu, lecz w najblizszym czasie pragne to zmienic. Przymierzam sie to zakupu przeprawówki (bo to mnie bardzo kreci) i raczej bede celowal w kierunku Polarisa, po zakupie uzupelnie ta brakujaca informacje:) Pozdrawiam wszystkich i zycze niezapomnianych wrazen z tego szalenstwa
Witam wszystkich , mam 16 lat , mieszkam w Chynowie , i śmigam Polarisem 600 myśle nad zmianą na coś mocniejszego na quada wsiadłem pierwszy raz 4 lata temu i nie zamierzam opuszczać tej przygody z quadami . Inne moje hobby to rc-trial.
Witam, mam 15 lat, mieszkam w warszawie, jeżdżę zipp'em 70. Swoją przygodę z quadami zacząłem 5 lat temu i bardzo mnie to wciągnęło dlatego tak długo jeżdżę. Pozdrawiam wszystkich quadowców.
Witam wszystkich Nazywam się Konrad mam 21 lat, jestem z pięknego miasta Zgierz - koło Łodzi i jak dotąd zajmowałem się sportami samochodowymi, jeździłem troche driftowozem e30, aktualnie poruszam się stuningowaną hondą crx . Quada jeszcze niestety nie mam.
-
- Quad:: ROUTER ATV 110 XL
- Imię: Michał
Witajcie,
Nazywam się Michał i lat mam 30
Wczoraj przy śniadaniu żona powiedziała, że chce quada do jeżdżenia po bułki do sklepu - mieszkamy we wsi Bojano, koło Gdyni.
Pojechaliśmy, kupiliśmy i jesteśmy baaardzo zakręceni nową zabawką
Nazywam się Michał i lat mam 30
Wczoraj przy śniadaniu żona powiedziała, że chce quada do jeżdżenia po bułki do sklepu - mieszkamy we wsi Bojano, koło Gdyni.
Pojechaliśmy, kupiliśmy i jesteśmy baaardzo zakręceni nową zabawką
Witam Mam na imie Michał mam 28 lat Jak do tej pory jeżdziłem motocyklami ale teraz chce sie przesiąść na quada. Dlatego też zarejestrowałem się na waszym forum. Pozdrawiam wszystkich
-
- Quad:: yfm 700
- Imię: Adam
Witam
Witam wszystkich milosnikow Quadow
Hello.
Witam wszystkich maniaków quadów.
Jestem "Trzebik" i mieszkam w Łodzi w okolicy lasu łagiewnickiego.
Do tej pory latałem motocyklem ale postanowiłem rozpocząć przygodę z quadem.
Latam od 2-m-cy na Grizzly 660 ...jest to mój pierwszy quad
Pozdrawiam
Witam wszystkich maniaków quadów.
Jestem "Trzebik" i mieszkam w Łodzi w okolicy lasu łagiewnickiego.
Do tej pory latałem motocyklem ale postanowiłem rozpocząć przygodę z quadem.
Latam od 2-m-cy na Grizzly 660 ...jest to mój pierwszy quad
Pozdrawiam