Relacja z Rajdu WRP :)

Tu możesz zobaczyć jak bawi się DIABLO TEAM ZGIERZ
Awatar użytkownika
DIABLO_W
DIABLO TEAM ZGIERZ
Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
Imię: Andrzej

Relacja z Rajdu WRP :)

Post autor: DIABLO_W » sob 09 kwie, 2011

Witam.
Chcę wam przekazać krótką relację z tej imprezy:
Więc ruszamy na otwarcie Rajdu do centrum miasta Braniewa dojeżdżamy o kolega Mariusz melduje mi że nie ciągnie mu jedno koło na tylnej osi, sprawdzamy i okazuje się że przegub poszedł :( Mariusz mówi no co wracam bo nie chce mnie spowalniać , a ja no co ty jedziemy trudno będziemy jakoś sobie radzić . Więc ruszamy stajemy na starcie PROLOGU i ruszamy , przelatujemy prolog gdzie zostawiamy w tyle sporo quadów nawet bomby :) i dalej na oes 3 , poszedł nam dość dobrze i oes 4 później 2 no i został nam 1 lecimy na tym oesie quad przewraca się na bok i nakrywa kolegę biegnę na pomoc podnoszę Mariusz wysunął się z pod niego i chcemy go podnieść lecz nie dajemy radę no nic wincz z mojego gada nam pomaga . W czasie tych wszystkich oesów pomagałem Mariuszowi wjechać tu i ówdzie bo brak jednego napędu z tyłu uniemożliwiało mu wjechania lub samego poruszania się po trasie co spowolniło nas sporo lecz co okazało się później że nie tak źle nam poszło bo przed nami jako jedyni zawodnicy co pojechali na tak zwaną
objazdówkę co liczyła 205km. mieli jakieś 30min. przewagi no to tankujemy się i lecimy na objazdówkę , jedziemy dość spokojnie 70k/h a deszcz i wiatr na...la cały czas i dolatujemy do zamkniętej bramy o co k.....a biega myślę patrzę w GPS-a i okazuje się że jesteśmy gdzie indziej :( najwidoczniej coś źle wcisnąłem k....a w niej no nic szukam , znalazłem i ciśniemy lecimy gdzieś 20-30km i ja zatrzymuję się bo tak mi było zimno że hej Mariusz staje i też mówi że picno mu(byliśmy cali mokrzy do suchej nitki z powodu deszczu i oesów wodnych oraz strumyków co nie często trzeba było do nich wchodzić ) więc decyzja zapada że szkoda zdrowia i wracamy do bazy o god. 2 w nocy i dalej do noclegu po czym idziemy spać :). Rano wstajemy coś jemy i decydujemy się na powrót do domu .
TAK MÓWIĄC KRÓTKO IMPREZA zaje***** :oklaski: CO SAM DEBIUTUJĄCY KOLEGA MARIUSZ POWIEDZIAŁ ŻE NASTĘPNEJ NIE ODPUŚCI .
I to tak w skrócie bardzo wielkim było bo działo się o wiele więcej lecz trzeba to już zobaczyć i przeżyć aby sobie wyobrazić .
PS. Szkoda mi kolegi Maćka że na ostatnią chwilę mu gad powiedział NIE :!: :!: :!: :!: :!: a szykował się na tą imprezę od jakiegoś czasu, lecz Maćku co się odwlecze to nie uciecze :) następnym razem będzie wszystko git :oklaski: .
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN :) https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts

Awatar użytkownika
Carlos 4x4
DIABLO TEAM ZGIERZ
Quad:: cf moto 500

Re: Relacja z Rajdu WRP :)

Post autor: Carlos 4x4 » ndz 10 kwie, 2011

Fajnie posłuchać, że impreza super się udała mimo tych wszystkich przeciwności ;)
Warunki na pewno ciężkie - ten wiatr i deszcz ale i tak bardzo żałuję, że mnie tam nie było z wami :(
Fotki albo filmy jakieś może macie ?

Cóż czasami już tak bywa złośliwość rzeczy martwych :|
DIABLO TEAM ZGIERZ

Awatar użytkownika
DIABLO_W
DIABLO TEAM ZGIERZ
Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500

Post autor: DIABLO_W » ndz 10 kwie, 2011

Mariusz ma ze 4 fotki bo nie było czasu na więcej :(
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN :) https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts

Awatar użytkownika
boguś
Quad:: Yamaha Grizzly 660 był obecnie bez quada.

Post autor: boguś » ndz 10 kwie, 2011

Gratuluje udziału :oklaski:

mlodycbr
Quad:: G660
Imię: kamil

Post autor: mlodycbr » ndz 10 kwie, 2011

pogratulować :oklaski:

Awatar użytkownika
DIABLO_W
DIABLO TEAM ZGIERZ

Post autor: DIABLO_W » ndz 10 kwie, 2011

Info od organizatora:
Jeżeli byśmy przejechali tą objazdówkę to byśmy przypuszczalnie stanęli na pudle 2 i 3 miejsce :) bo ci co przed nami pojechali a było ich 3 to dwóch z nich zgubiło karty i tylko liczył się 1 kolega Dawid z oddaną kartą .

Awatar użytkownika
Macisz
Quad:: Suzuki
Imię: Konrad

Post autor: Macisz » pn 11 kwie, 2011

Zazdroszczę Ci uczestnictwa ale obiecuje że dołączę w tym roku do jakiegoś rajdu.

Awatar użytkownika
boguś

Post autor: boguś » czw 14 kwie, 2011

Wyniki w klasie quad poniżej;

Quad
David Gossa 90pkt
Dunajski Rafał 89pkt 11.20
Obrębski Marek 89pkt 13.55
Mieczowski Sylwek 87pkt 13.56
Kostrzewa Arek 87pkt 13.57
Chmielewski Jacek 85pkt
Włodarczyk Andrzej 57pkt
Szulc Tomasz 56pkt
Bochenek Mariusz 55pkt
Rogowski Rafał 22pkt
Kocieniewski Dominik 15pkt 12.56
Kamiński Leszek 15pkt 13.15
Sałaj Jarek 15pkt 13.16
Pałubicki Radek 12pkt
Rogowski Wiesław 9pkt
Pałubicki Arek 7pkt
Zdrojewski Piotr 7pkt
Sienkiewicz Robert nie zdał karty
Łupiński Piotr
Mieżwiński Wojtek
Chudziński Paweł
Kraśnicki Piotr
Kosiński Mariusz
Strzelczyk Andrzej
Patora Rafał
Kaczor Adam
Mieloch Rafał
Kruszewski Marek
Bielecki Andrzej

Awatar użytkownika
DIABLO_W
DIABLO TEAM ZGIERZ

Post autor: DIABLO_W » czw 14 kwie, 2011

Czyli jak na kulejącą załogę całkiem nieźle nam to wszystko wyszło :)
Czyli potwierdza się info od organizatora że jeżeli byśmy przejechali tą objazdówkę byśmy byli na pudle :)

Awatar użytkownika
boguś

Post autor: boguś » czw 14 kwie, 2011

No na pewno bylibyście na podium .Ale uważam że i tak nieżle sobie poradziliście zwłaszcza dlatego że Mariusz stracił tylny napęd :oklaski:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Relacje z działań DIABLO TEAM ZGIERZ”