No to zaczynamy...
-
- Quad:: na kupnie
Re: No to zaczynamy...
Cześć.Witam wszystkich. Wojtek z Oświęcimia.
Witam nazywam się Przemek.
Ostatnio zmieniony sob 19 mar, 2011 przez pikoj122, łącznie zmieniany 1 raz.
Siema
Mam na imie Albert
Mam 20 lat i mieszkam koło Piotrkowa trybunalskiego. NIedawno skończyłem szkołe srednia i aktualnie pracuje jako mechanik samochodowy.
Na poczatek mojej przygody z qadami kupiłem sobie nie jakegos super quada tylko zwykłego chinczyka czyli bashana 200 po to zeby sie poduczyc jezdzic, z tego co zauwazyłem to i niektóre doswiadczenia z pracy rózniez sie przydadza
Pozdrawiam....
Mam na imie Albert
Mam 20 lat i mieszkam koło Piotrkowa trybunalskiego. NIedawno skończyłem szkołe srednia i aktualnie pracuje jako mechanik samochodowy.
Na poczatek mojej przygody z qadami kupiłem sobie nie jakegos super quada tylko zwykłego chinczyka czyli bashana 200 po to zeby sie poduczyc jezdzic, z tego co zauwazyłem to i niektóre doswiadczenia z pracy rózniez sie przydadza
Pozdrawiam....
- agawgm
- Quad:: KYMCO MXU 500I IRS
- Imię: Agnieszka
Część jestem Agnieszka mieszkam w Grodzisku Maz i śmigam na KYMCO MXU 500i IRS. Na co dzień zajmuje się moją 16miesięczną córką Alicją, a w wolnej chwili docieram quada na żwirowni koło Radziejowic.
-
- Quad:: Yamaha raptor 660
Witam Was wszystkich i pozdrawiam .Mam na imie Marcin jestem ze Szczecina .Kupiłem raptorka 660 dopiero sie ucze ale jakos daje rade mam nadzieje ze znajde jakis kompanow do wspolnych wypraw z prawobrzeza Szczecina bo solo to nie zabawa . Jeszcze raz Was wszystkich pozdrawiam i zycze radosci z jazdy (bez mandatow za jazde po lesie) tyle
- robertw77
- Quad:: CF MOTO X8 Terralander
- Imię: Robert
hej kolego ze szczecina ....witam w naszych skromnych progach...moge ci podpowiedziec ze w szczecinie na prawobzezu to znajdziesz kompanow do jazdy w kazda niedziele kolo pludnia w okolicach obiadu lub po obiadku przy hotelu PANORAMA tam jadac poz gorke szosa z PODJUCH do PANORAMY mijasz taki wiadukt i skrecasz w prawo pod gorke taka jombowa droga i tam jest dobre miejsce do poszalenia,ja czasem sie tam zatrzymuje popatrzec jak jezdza...mam daleko do szczecina wiec jezdze na innych teranach(poligon drawski)....Pozdrawiam
Witam mam na imię Dawid
posiadam raptora 660
posiadam raptora 660
Siema. Interesuje się motoryzacją, a szczególnie motocyklami i czterokołowcami.
Pochodzę z Włodawy, obecnie posiadam Hondę Varadero, ale w najbliższej przyszłości mam zamiar zamienić ją na coś na czterech oponach.
Pochodzę z Włodawy, obecnie posiadam Hondę Varadero, ale w najbliższej przyszłości mam zamiar zamienić ją na coś na czterech oponach.
Witam wszystkich forumowiczów.Jestem Mateusz,mam 16 lat ,a quady to moja pasja.