No to zaczynamy...
-
- Quad:: G700
- Imię: Grzegorz
Re: No to zaczynamy...
hejka,jestem Grzegorz,38 lat,prowadze dzialalnosć-meble,kuchnie.Żona,3 synów i QUAD. Pojechałem z grubej rury i w styczniu 2010 kupiłem G700 którego cały czas doposażam((studnia bez dna i radosć bez konca)) Pozdrawiam wszystkie pokrewne dusze!!! Śmigam w okolicy Gliwic i Rudzińca.Chętnie przyłącze się do innych traktorzystów!
witam
mam na imie Piotrek.
mam 32 lata mieszkam w warszawie-ursynow smigam suzuki LTZ400 2008.
zajawka na quada przyszla?? poprostu motorow jest duzo to kupie quada i tak sie zaczelo:) smigam okolice wilanowa, konstancin raszyn piaseczno lecz zdarza sie takze mszana dolna, lubomierz i okolice
pozdrawiam serdecznie wszystkich quadowcow i forumowiczow
http://www.youtube.com/watch?v=P1nKgejkI6g
mam na imie Piotrek.
mam 32 lata mieszkam w warszawie-ursynow smigam suzuki LTZ400 2008.
zajawka na quada przyszla?? poprostu motorow jest duzo to kupie quada i tak sie zaczelo:) smigam okolice wilanowa, konstancin raszyn piaseczno lecz zdarza sie takze mszana dolna, lubomierz i okolice
pozdrawiam serdecznie wszystkich quadowcow i forumowiczow
http://www.youtube.com/watch?v=P1nKgejkI6g
Witam!
Mam na imie Bartek, 17 lat, mieszkam w Dąbrowie Górniczej. Jeżdżę na Grizzly 660 od 2 lat, na co dzień chodzę do Liceum, jeśli tylko mam czas to wsiadam na Quada. Od najbliższego sezonu będę startował w Cross Country. Nie znam niestety nikogo kto miałby Quada z którym mógłbym "pośmigać" w mojej okolicy, jeśli jest ktoś taki to proszę o kontakt! Pozdrawiam!
- EMA_ZABRZE
- Quad:: RAPTOR 700 GYT R
- Imię: Łukasz
Witam wszystkich quadowiczów....
Mam na imię Łukasz,mam 25 lat i mieszkam w Zabrzu.Chorobę z Gadami zaczołem mając 16 lat i dalej mnie trzyma...
Moja ukochana równierz lubi poszaleć na gadzie ale tylko pod moim okiem ...
Pozdrawiam wszystkich na forum. Do zobaczenie na trasie...
Mam na imię Łukasz,mam 25 lat i mieszkam w Zabrzu.Chorobę z Gadami zaczołem mając 16 lat i dalej mnie trzyma...
Moja ukochana równierz lubi poszaleć na gadzie ale tylko pod moim okiem ...
Pozdrawiam wszystkich na forum. Do zobaczenie na trasie...
Re: Powitanie
Hej
Witam!
Mariusz
25l
Gada mam od tygodnia (Trx400fa rancher)
Tarnowskie góry -> okolice
Jak by się ktoś z okolic znalazł to zapraszam.
Mariusz
25l
Gada mam od tygodnia (Trx400fa rancher)
Tarnowskie góry -> okolice
Jak by się ktoś z okolic znalazł to zapraszam.
Mam na imię Paweł, 22 lat, mieszkam w Olszanicy niedaleko Kwidzyna. Planuje zakup Grizzly 660 lub coś podobnego do tej maszyny.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
-
- Quad:: CFMOTO 500
Witam wszystkich !!!
Mam na imię Krystian mam 28 lat mieszkam w Jastrzębiu Zdroju chyba od zawsze pasjonuje się motoryzacją samochody terenowe motocykle a teraz również quady od roku w mam cfmoto 500
Mam na imię Krystian mam 28 lat mieszkam w Jastrzębiu Zdroju chyba od zawsze pasjonuje się motoryzacją samochody terenowe motocykle a teraz również quady od roku w mam cfmoto 500
Cześć Wam wszystkim