ATV 110cm3 ( PANTHER )
ATV 110cm3 ( PANTHER )
Witam otóż problem polega na tym ze jak dam pełny gaz i nie ważne czy jade po równej drodze czy pod górkę to quad zaczyna nabierać obroty max. ale nie jedzie na odwrót jak jade po równej drodze to jescze jakos nabiera szybkość ale bardzo powoli ale jak pod górkę jade to jest koszmar dlatego że zaczyna zwalniać i sprzęgło się ślizga. Parę razy zajeżdżałem w rzekę ale wyjeżdżałem normalnie .
P.S: jak tylko był nowy to miał takiego kopa żee hohoho
Z Góry dzięki. Pozdrawiam
Serg
Aha i mój quad to Panther ATV 110cm3
P.S: jak tylko był nowy to miał takiego kopa żee hohoho
Z Góry dzięki. Pozdrawiam
Serg
Aha i mój quad to Panther ATV 110cm3
- domin11
- Lucky ATV Team
- Quad:: 800 HO
- Imię: Dominik
- Kontakt:
Siema
Podejżewam że ten Zipp to też automat, sprawa wygląda tak że automatyczna skrzynie jest jaka jest u mnie w LS-ie tez jak zimny to słychać piski ze skrzyni moim zdaniem jest to pierwszy etap slizgania się paska przekładniowego no i niestety też niewiem czy trzeba go naciągnąc czy wymienić . Iras jak masz przejechane dopiero 600 km to mam nadzieje że dobrze docierałeś quada bo to naprawde ma znaczenie byłem świadkiem jak gościu zajechał w jedną nockę skuterka nowego i gwarancji mu przez właściwe docieranie naie uznali Powiem tak to napewno już ostatni quad z automatem
Podejżewam że ten Zipp to też automat, sprawa wygląda tak że automatyczna skrzynie jest jaka jest u mnie w LS-ie tez jak zimny to słychać piski ze skrzyni moim zdaniem jest to pierwszy etap slizgania się paska przekładniowego no i niestety też niewiem czy trzeba go naciągnąc czy wymienić . Iras jak masz przejechane dopiero 600 km to mam nadzieje że dobrze docierałeś quada bo to naprawde ma znaczenie byłem świadkiem jak gościu zajechał w jedną nockę skuterka nowego i gwarancji mu przez właściwe docieranie naie uznali Powiem tak to napewno już ostatni quad z automatem
... inne hobby to tylko wymówka :)