Topienie quada
Topienie quada
Witam mam pytanie chciałbym przygotowac do topienia quada grizzly 660 . Niech mi ktos doradzi co najlepiej do niego dodac zeby go przygotowac do wody i błota pod kierownice
I jeszcze co najbardziej sie moze popsuć przy takich warunkach z góry dzienkuje za odpowiedzi
I jeszcze co najbardziej sie moze popsuć przy takich warunkach z góry dzienkuje za odpowiedzi
Re: Topienie quada
dlaczego zakładasz temat o Grizzli w dziale dla LSa??
Musisz wyprowadzić snorkle filtra powietrza oraz wlotu i wylotu skrzyni CVT, przenieść jak najwyżej odpowietrzenie dyfrów (najlepiej pod kierownicę), ogólnie G660 jest ciężkie do snorklowania.
Musisz wyprowadzić snorkle filtra powietrza oraz wlotu i wylotu skrzyni CVT, przenieść jak najwyżej odpowietrzenie dyfrów (najlepiej pod kierownicę), ogólnie G660 jest ciężkie do snorklowania.
Zarzynasz wszystko obojętnie jaki to nie był by quad.marek11pl pisze:I jeszcze co najbardziej sie moze popsuć przy takich warunkach
-
- Kontakt:
U mnie podczas topienia najbardziej ucierpiały linki i szczęki hamulcowe. pod pancerz dostało sie błoto które spowodowało że warstwa ochronna przetarła się i w rezultacie stalowa linka postrzepiła się.
na zawsze honda
- kuba4x4
- Quad:: Can - Am Outlander XT - Był, Jest i Będzie !
- Imię: Jake
- Kontakt:
Nie zapomnij o odpowietrzeniu gaźnika, bo jak jego nie wyprowadzisz to po jakimś czasie w wodzie quad ci zgaśnie.
A.Z.T. ATV ZGIERZ TEAM - www.ZgierzTeam.pl
Pozdrawiam :)
Pozdrawiam :)
pozwolę sobie wrzucić link do wątku o snorklach w g660 na innym forum:
[ciach]
proszę nie bić
[ciach]
proszę nie bić
- PabloG700
- Quad:: Yamaha Grizzly 700 EPS
- Imię: Paweł
Nie podałeś linka Michciu
Ja go wyciachałem, w sytuacji odwrotnej tam robią tak samo....szkoda.