Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
Wszelkie sprawy związane z eksploatacją, serwisowaniem, silnikiem, elektryką, skrzyniami biegów, przeniesieniem napędu, zawieszeniem, oponami, tuningiem oraz wszelkimi poradami technicznymi...
Witam mam pytanie chciałbym przygotowac do topienia quada grizzly 660 . Niech mi ktos doradzi co najlepiej do niego dodac zeby go przygotowac do wody i błota pod kierownice
I jeszcze co najbardziej sie moze popsuć przy takich warunkach z góry dzienkuje za odpowiedzi
dlaczego zakładasz temat o Grizzli w dziale dla LSa??
Musisz wyprowadzić snorkle filtra powietrza oraz wlotu i wylotu skrzyni CVT, przenieść jak najwyżej odpowietrzenie dyfrów (najlepiej pod kierownicę), ogólnie G660 jest ciężkie do snorklowania.
marek11pl pisze:I jeszcze co najbardziej sie moze popsuć przy takich warunkach
Zarzynasz wszystko obojętnie jaki to nie był by quad.
U mnie podczas topienia najbardziej ucierpiały linki i szczęki hamulcowe. pod pancerz dostało sie błoto które spowodowało że warstwa ochronna przetarła się i w rezultacie stalowa linka postrzepiła się.