Quadem po drogach...
Quadem po drogach...
Mam pytanie co trzeba zrobić żeby jeździć quadem po ulicach proszę o dokładny opis najlepiej w punktach z góry dzieki
- Romulus
- Quad:: Nie ma. Bo nie mogę jeździć
- Imię: Roman
Re: Quadem po drogach...
zarejestrować
posiadać ubezpieczenie
posiadać odpowiednie prawo jazdy
myśleć
dlaczego Swoje pytanie umieściłeś w dziale Media o quadach???
posiadać ubezpieczenie
posiadać odpowiednie prawo jazdy
myśleć
dlaczego Swoje pytanie umieściłeś w dziale Media o quadach???
- PabloG700
- Quad:: Yamaha Grizzly 700 EPS
- Imię: Paweł
I dlaczego zadajesz takie głupie pytania, to to samo jakbym zadał pytanie ' Co należy zrobić żeby jeździć samochodem po ulicy' procedura jest jednakowa , rejestracja , Ubezpieczenia w przypadku Quadów dochodzą jeszcze akcesoria typu , klakson ,kierunkowskazy, ...
Powodzenia
Powodzenia
-
- Quad:: ...
- Imię: Karol
- Kontakt:
To co z tego, że zadał takie pytanie?PabloG700 pisze:I dlaczego zadajesz takie głupie pytania, to to samo jakbym zadał pytanie ' Co należy zrobić żeby jeździć samochodem po ulicy' procedura jest jednakowa , rejestracja , Ubezpieczenia w przypadku Quadów dochodzą jeszcze akcesoria typu , klakson ,kierunkowskazy, ...
Powodzenia
Po prostu tego nie wiedział i tyle...
Kiedyś ktoś na forum zapytał jak się biegi zmienia w quadzie.
On też tego nie wiedział więc się spytał.
A Ty byś mu powiedział dlaczego zadaje takie głupie pytanie?
Ciekawe co byś powiedział jak byś ty się kiedyś zapytał coś no forum, a ktoś by ci powiedział dlaczego takie głupie pytanie zadajesz...
Ogarnij trochę Pablo bo nie wszyscy wiedzą to samo co ty
Takich 2-óch, jak nas 3-ech, niema ani 1
To jest link z odpowiedzią na twoje pytanie http://quadzik.pl/index.php?id=419 .
Mam nadzieje że pomogłem .
Mam nadzieje że pomogłem .
- PabloG700
Wg mnie to głupota, jeśli ktoś nie wie takich 'podstawowych rzeczy ' niech się cofnie do przedszkola a nie zabiera za przygodę z Quadami... Nie mówię że znam się na wszystkim ale sory, kupując quada też był niezarejestrowany, wiedziałem że muszę mieć przegląd, badanie techniczne , udać się z tym do WK złożyć papiery, opłacić i czekać na wydanie twardego dowodu. Do tego dla własnego bezpieczeństwa w swoim zakresie przydało się doinstalować kierunki , klakson, awaryjne.. Nie widzę w tym żadnej filozofii i potrzeby tytułu magistra
Jeśli chodzi o porady od strony 'technicznej' to OK, większość za pewne się na tym nie zna więc po to jest forum , ale nie od zadawania pytań ' co zrobić żeby jeździć po asfalcie'..
Pozdrawiam
Jeśli chodzi o porady od strony 'technicznej' to OK, większość za pewne się na tym nie zna więc po to jest forum , ale nie od zadawania pytań ' co zrobić żeby jeździć po asfalcie'..
Pozdrawiam
-
- Kontakt:
Ja też nie powiedziałem, że wiesz wszystko tylko, że nie każdy wie to samo co ty
No może i magistratu nie potrzeba, ale no po prostu tego nie wiedział i tyle (co mu zrobisz)
No może i magistratu nie potrzeba, ale no po prostu tego nie wiedział i tyle (co mu zrobisz)
- PabloG700
Nie chodzi o to co mu zrobię, mogę mu tylko życzyć powodzenia przy rejestracji bo to nie takie łatwe( mi się akurat łatwo udało) no nic zakończmy temat
-
- Kontakt:
Mi też nie chodziło o to co mu zrobisz (tylko tak się mówi), a rejestracja nie jest, aż taka trudna, ale nie jest też łatwa
- PabloG700
Zależy od Pani Urzędnik w WK