No to zaczynamy...
Re: No to zaczynamy...
Witam seniora, oby quadzik służył jak najdłużej, pozdrawiam.
Witam wszystkich mam na imię Łukasz pochodzę z okolic olsztyna a konkretnie z Ostrody mam 14 lat i pasjonuje się quadami. Na razie nie posiadam ale zbieram informacje o nich oi może kiedyś sobie sprezentuje jakąś yamaszke np.grizzly450.-co o niej sądzicie?
-
- Quad:: lucky star300
- Imię: marcin
Witam wszystkich.mam na imie Marcin mieszkam w Legnicy. jestem posiadaczem Lucky star-a 300 )
Witam !
Na imię mam Fabian mieszkam w małej miejscowości Dulowa.
Mam 24 lata na quada choruje od roku. Po tym jakże długim roku stac mnie w końcu na swoją maszyne:) Mam nadzieję, że na forum dostanę wiele cennych wskazówek i podpowiedzi co do wyboru swojej maszyny.
pozdrawiam!
Na imię mam Fabian mieszkam w małej miejscowości Dulowa.
Mam 24 lata na quada choruje od roku. Po tym jakże długim roku stac mnie w końcu na swoją maszyne:) Mam nadzieję, że na forum dostanę wiele cennych wskazówek i podpowiedzi co do wyboru swojej maszyny.
pozdrawiam!
Witam Mam na imie Pawel 24lata . Moja przygoda z quadami zaczela sie w 2008 roku kiedy to kupilem chinczyka 250 . Jezdzilem nim jakies 7 miesiecy po czym w oplakanym stanie sprzedalem go za polowe ceny (swoje przezyl;) . Jakis czas temu przejechalem sie yamaha raptor 700 i stwierdzilem ze nic mi wiecej nie trzeba do szczescia Jest nas trzech zapalencow . Mielismy 3 takie same chinczyki . Teraz koledzy maja raptory 700 a ja pozostalem bez maszyny . Chcialbym kupic raptora 700 zaden inny nie wchodzi w gre Pozdrawiam
Witam jestem Konrad.
Mam 38 lat.
Quadem śmigam 2 rok.
Mieszkam w Łodzi i głównie w tych okolicach latam.
Posiadam Hondę Rincon 680, wcześniej miałem Hondę Rancher 350. Pozdrawiam wszystkich.
Mam 38 lat.
Quadem śmigam 2 rok.
Mieszkam w Łodzi i głównie w tych okolicach latam.
Posiadam Hondę Rincon 680, wcześniej miałem Hondę Rancher 350. Pozdrawiam wszystkich.
Cześć,
Mam na imie Czarek, lat 34. Niedawno nabyłem Suzuki lt-v700 Twin Peaks. Niezła zabawa... Pozdrawiam wszystkich !!!
Mam na imie Czarek, lat 34. Niedawno nabyłem Suzuki lt-v700 Twin Peaks. Niezła zabawa... Pozdrawiam wszystkich !!!
- RumunKXR
- Quad:: Kymco KXR 250
- Imię: Dawid
Witam jestem Dawid mam 17 lat jestem z Częstochowy.
Mój quad to Kymco KXR 250 to jest moj pierwszy quad.
Quad wszedł mi do głowy gdy sie przejechalem na qudzie
Mój quad to Kymco KXR 250 to jest moj pierwszy quad.
Quad wszedł mi do głowy gdy sie przejechalem na qudzie
Pozdrawiam.
Rumun
Rumun
- Adam Wieczorek
- Moderator
- Quad:: Suzuki KQ 700 2007r
- Imię: Adam
- Kontakt:
Witam wszystkich miłośników quadów.
Mam na imię Adam, mam 28lat i jestem nauczycielem.
Moim głównym zainteresowaniem są motocykle, którymi zajmuje się od ponad 15lat. Aktualnie dosiadam Honde CBR 1100xx z 2004r, a poza tym posiadam jeszcze 15 motocykli zabytkowych, które są moją pasją. Jestem też prezesem Weterańskiej Grupy Motocyklowej PARKOT z Grodziska Maz.
Aktualnie jestem posiadaczem Kymco MXU 500i IRS 2010r, jest to model z wtryskiem paliwa, prezentowany był na łamach miesięcznika "Świat Motocykli". Jak już nakręcę trochę kilometrów postaram się zaprezentować pojazd na forum w raz z moimi odczuciami z jazdy?
Pozdrawiam
Mam na imię Adam, mam 28lat i jestem nauczycielem.
Moim głównym zainteresowaniem są motocykle, którymi zajmuje się od ponad 15lat. Aktualnie dosiadam Honde CBR 1100xx z 2004r, a poza tym posiadam jeszcze 15 motocykli zabytkowych, które są moją pasją. Jestem też prezesem Weterańskiej Grupy Motocyklowej PARKOT z Grodziska Maz.
Aktualnie jestem posiadaczem Kymco MXU 500i IRS 2010r, jest to model z wtryskiem paliwa, prezentowany był na łamach miesięcznika "Świat Motocykli". Jak już nakręcę trochę kilometrów postaram się zaprezentować pojazd na forum w raz z moimi odczuciami z jazdy?
Pozdrawiam
Najlepsze imprezy tylko z Quadowe Bezdroża. Wejdź i sprawdź