POLSON TEAM JÓZEFÓW ''MALEZJA''czyli przeprawa bez pieszczot

Ustawki, wypady, quadowanie i wszystkie nieformalne spotkania quadowe - informuj, szukaj, zapraszaj, zamieszczaj relacje i zdjęcia...
Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » wt 29 maja, 2007

:D dzieki 2cann :mrgreen:

ja zapraszam cie na malezyjską wyprawkę jak będziemy gotowi damy znać :twisted:
.:GALEON:.

iras61

Post autor: iras61 » wt 29 maja, 2007

Łał Panowie co tak ostro mniej słów i pokazać jak naprawdę jest,a my na poparzymy oczywiście ja dacie na forum :lol:
[size=75]extrema jest dobra na wszystko[/size]

Awatar użytkownika
Motyf
Kontakt:

Post autor: Motyf » wt 29 maja, 2007

po pierwsze grayulacje krzysiu w tamcie żeglarstwa. ja zaczynałem na omedze i bardzo miło ją wspominam, od niedawna przesiadłem sie na Suzuki. to ze jeździec najaważnejszy to oczywscie prawda. troche inaczej Krzysztof pojmuje "quada przeprawowego" Prezi mówi o serii i pod tym względem żaden quad nie może dorównac Polarisowi. Bomby jeszcze dobrze nie zweryfikował teren. Napewno Brute jest świetny, widzimy to dobrze jeżdżąc z Quadraxem ale by był mistrzem trzeba go zmodyfikowac. takie sa fakty

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

bomba fajna.....zaawansowana....bardzo mi się podoba....MINUS blokada przodu :mrgreen: takie mam niestety zboczenie :oops:

MaciekP

Post autor: MaciekP » wt 29 maja, 2007

Pewnie nic nie stoi na przeszkodzie aby POLSON pszredawał także Bomby :D
Co doblokady to potrzeba ok 3 obrotór koła, żeby się włączyła blokada. Kiepsko to dziła na skałkach, kiedy jedno koło się podniesie, aale bardzo dobrze na sniegu i błocie, bo nie musisz zasotopować quada, kiedy czujesz, ze tracisz przyczepnosci i chce3sz recznie zablokować dyfer. W bardzo mieekim podozu wyciaga świetnie.
Pewien problem pojawai sie w endu, kiedy masz miekko na zakrecie i nagle wlaczajaca sie blokada ciagnie quada prosto a nie po luku skrętu.

Ja do tej pory nie mialem z tym problemu.
Poza tym uwielbiam jedna klamke. Raz czy dwa miałem z tym problem, beda na ostrym trawersie poza quadem. Poza tym same + i do tego zapadkowa reczna blokada klamki -super

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

fajny jest fajny.....fajna rama tylne wahacze...silnik.....stylistyka :mrgreen: tak bomby może zaczniemy je sprzedawać :wink:

Awatar użytkownika
Marcolife

Post autor: Marcolife » śr 30 maja, 2007

MaciekP napisał: Pewnie nic nie stoi na przeszkodzie aby POLSON pszredawał także Bomby :D
Co doblokady to potrzeba ok 3 obrotór koła, żeby się włączyła blokada. Kiepsko to dziła na skałkach, kiedy jedno koło się podniesie, aale bardzo dobrze na sniegu i błocie, bo nie musisz zasotopować quada, kiedy czujesz, ze tracisz przyczepnosci i chce3sz recznie zablokować dyfer. W bardzo mieekim podozu wyciaga świetnie.
Pewien problem pojawai sie w endu, kiedy masz miekko na zakrecie i nagle wlaczajaca sie blokada ciagnie quada prosto a nie po luku skrętu.

Ja do tej pory nie mialem z tym problemu.
Poza tym uwielbiam jedna klamke. Raz czy dwa miałem z tym problem, beda na ostrym trawersie poza quadem. Poza tym same + i do tego zapadkowa reczna blokada klamki -super
niestety nie podzielam Maćku Twojego zachwytu jedną klamką, to co pamiętam z SP i 2 klamkowe hamulce w G700- to różnica jak między moskwiczem i subaru

może w bombie jest lepiej :mrgreen:

zapadka działa jak hamulec postojowy-tak przydatna rzecz, ale trzeba pamiętać, ze po kilku godzinach zaciśnięcia pompa obniża ciśnienie i skuteczność spada
Ostatnio zmieniony śr 30 maja, 2007 przez Marcolife, łącznie zmieniany 1 raz.
Już niedługo zwoduję delfina, założę pianę i fiu...na Ostrołękę!

Awatar użytkownika
Motyf
Kontakt:

Post autor: Motyf » śr 30 maja, 2007

a ja uważam ze bombie prawie nic nie brakuje. moze i blokada nie jest najdoskonalsza ale ogółem to pierwsza klasa. Szkoda tylko tej ceny. jak byś się wprezi wziął za sprzedaz Bomb to pewnie by obnizyli ceny:-)

Awatar użytkownika
Marcolife

Post autor: Marcolife » śr 30 maja, 2007

Żądamy Bomby dla Prezziego. Natychmiast!
Prezzi dilerem roku 2007 :mrgreen: :!:
Już niedługo zwoduję delfina, założę pianę i fiu...na Ostrołękę!

MaciekP

Post autor: MaciekP » śr 30 maja, 2007

Przepraszam za moj tekst z błedami ale w hotelu wykupilem tylko godzine internetu za całe 10euro i mi się śpieszyło. :D

Co do klamki hamulcowej,
cały czas jest bardzo twarda i po 900 milach przejchanych zapadka dziła idealnie.
Co do skuteczności działania, nie jest taka żyleta jak G700, ale za to działa także w wodzie i błocie :D
Po zmianie klocków (zużyły siee przednie po 800 milach) na EBC średni model, przestały także wydawać straszne dzwięki po wyjechaniu z wody.

Raz czy dwa plakowało mi drugiej klamki..ale przerobienie systemu na dwuklamkowy jest banalne. Pasuje klamka od Rene lub DS. W internecie sa instrukcje jak to zrobic.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ustawki quadowe”