POLSON TEAM JÓZEFÓW ''MALEZJA''czyli przeprawa bez pieszczot

Ustawki, wypady, quadowanie i wszystkie nieformalne spotkania quadowe - informuj, szukaj, zapraszaj, zamieszczaj relacje i zdjęcia...
Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

POLSON TEAM JÓZEFÓW ''MALEZJA''czyli przeprawa bez pieszczot

Post autor: prezziguzzi » ndz 27 maja, 2007

:D myslę że przyszedł czas przeprawić się przez jedeno z najtrudniejszych miejsc w okolicy warszawy......
.....myślałem o tym od chyba 6-7 lat....i chyba przyszła pora :twisted:
robiłem co prawda kilka prób różnymi pojazdami ale zawsze teren był górą :wink:

myślę że JA , MOTYF,MATINATOR napewno podejmiemy to wyzwanie........pierwszy ''ETAP i W LEWO DO DRUGIEGO''stara zarosnięta łacha wisły.....
.....wczoraj dotknelismy tego terenu......na pewno nie bedzie łatwo.....ale wiara być może sprawi że się uda :wink:

ps.co ty na to Motyf :?:
co ty na to Matinator?

może jeszcze jacyś chętni......ostrzegam że nie jest to łatwy tamat i ze nikogo nieprzygotowanego sprzetowo , kondycyjnie czy psychicznie nie bedziemy za soba ciagnać 8)

zapraszam do rozmowy na ten temat :lol:
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
Motyf
Kontakt:

Post autor: Motyf » ndz 27 maja, 2007

helo
też kilka razy zastanawiałem się nad tym czy dało by się pojechac w tamtym kierunku.
Jestem za tym żeby spróbowac czyli "wchodzę w to"
zajme się przygotowaniem quada by zupełnie nic mu nie groziło ze strony wody.
Wy chyba nie musiscie się o sprzety martwić bo dosć dobrze sa przygotowane.
lubie takie wyzwania :D

aleksz
Kontakt:

Post autor: aleksz » ndz 27 maja, 2007

Jezli będe miał nowe oponki i snorkle to chętnie pojadę

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

aleksz bez urazy ale jeszcze troche treningu ci sie przyda........no ale kto wie....zaczynasz tak wcześnie ....jezeli tylko będziesz pilnie się uczył na pewno dasz rade :wink:

MOTYF potwierdza ,znakomicie :mrgreen:
MATINATORA nie musze dzisiaj pytać :P śniła mu sie dziś w nocy 700ka na dużych kołach :twisted:

czyli na pewno jest nas trzech :D

Awatar użytkownika
matinator

Post autor: matinator » ndz 27 maja, 2007

witam
cześć chłopaki
po wczorajszej próbce tajemniczego terenu zwanego"MALEZJĄ" niemogę się doczekać żeby być tam znowu , fantastyczny teren , świetna nazwa preezzi , oczywiście , że wchodzę :D
szczera prawda ...

Awatar użytkownika
Marcolife

Post autor: Marcolife » ndz 27 maja, 2007

proszę o mały opis terenu, brzmi zachęcająco, co tam takie trudne jest? miejscowe potworki pożerające śmiałków czy cóś? :shock:
Już niedługo zwoduję delfina, założę pianę i fiu...na Ostrołękę!

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

:shock: mogom być Marco mogom :!:
są na pewno moze nie pożerają ale straszą do tego mozliwe zagrożenie ze strony ewentualnych mutacji bakteri :shock: strach panie...................
głebie bez dna :twisted: .........zwirzyna róznej masci :| zwalone stare i młode drzewa....krzaki trawy...trzciny tataraki...............

wszystko razem plus ogrom tego wszystkiego....dzikość ,jest trochę przerazające :twisted: czyli coś dla prawdziwych facetów :wink:

ważna napewno kondycja :!: psycha tyz musi być mocna jak sie ruszy cięzko się wycofać.... sprzęt też nie ma lekko 8) powiedziałbym ze moga jechać tylko naprawdę sprawdzone pojazdy.....nię ładne teoretycznie dobre :mrgreen:

ps.ale ty marco przecież ty lubisz po suchym :wink: :?:

moze uda sie pstryknać jakies zdjęcia.....................................................

Awatar użytkownika
Motyf
Kontakt:

jak domyślasz sie Marcolife łatwo nie jest skoro z całej prawobrzeżnej Wisły tylko 3 quady sa w stanie tam przejechać haha :lol:
a tak szczerze to trzeba miec sporo silnej woli i nierówno pod sufitem bo teren jest dośc cięzki i wodnisty.
To mi się podoba, trójka śmiałków rusza w nieznane. ach, trzeba tez pamietac o fotografie:-). Jakoś mnie nie dziwi Matinator ze Ci sie takie rzeczy śnią po nocach. 3 dni temu gdy już nie mogłem doczekac sie soboty to sniło mi sie, ze ruszyliście troche przede mną na quadach a ja próowałem was przez cały sen dogonić i się nie udało:-( obudziłem się z potem na twarzy i dołożyłem wszelkich starań wczoraj by sytuacja się nie powtórzyła :D

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

:D siedemseta ma to cos w sobie :mrgreen:

ale motyf chyba było warto :wink: to była ostatnia próba żeby zapadła właściwa decyzja ;MOTYF w POLSON TEAMIE :!:
naprawdę dzielna z was załoga :D te wasze wymiany zdań :) wspólna walka z tarenem...niezle ...prawdziwe braterstwo.brawo,i do tego te pyszne kanapki ze schabikiem,podziekuj i pozdrów mame.

Awatar użytkownika
Motyf
Kontakt:

juz się robi:-)
teren i w ogóle quad to jeden z niewielu tematów który nas zbliża do siebie. błoto po prostu nas jednoczy.
Było warto było. jak się tak jedzie w małej paczce a raczej zgranym teamie to jakos wiekszą satysfakcje ma się z tego:-)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ustawki quadowe”