POLSON TEAM JÓZEFÓW ''MALEZJA''czyli przeprawa bez pieszczot
- prezziguzzi
- Kontakt:
- Krzysztof Wronowski
No wiecie co ! od razu na babie , nie ma miejsca w aucie terenowym dla bab to raz a dwa w ostatni weekend wygrałem IV Regaty Samotników o puchar Prezydenta Miasta Płocka w klasie Omega. Bardzo fajna impreza - płyneliśmy na dystansie 60 km , później impreza przy zespole shantowym do rana , było miło
Poza tym duuużo czasu spędzam przy projekcie 3Fun co zaowocuje korzyściami dla całego środowiska quadowego , ale na razie sza...
Poza tym duuużo czasu spędzam przy projekcie 3Fun co zaowocuje korzyściami dla całego środowiska quadowego , ale na razie sza...
3fun - bo quady są naszą pasją
a jakie to quady (marka/i) będziesz sprzedawał w ramach tego "projektu"?Krzysztof Wronowski napisał:
Ostatnio zmieniony śr 30 maja, 2007 przez MaciekP, łącznie zmieniany 1 raz.
- prezziguzzi
- Kontakt:
Żeglarstwo ma coś wspólnego z quadami. Też można nieźle tyłek zmoczc' choc' człowiek nie jest taki uświniony. Czy was też bolą wszystkie gnaty po sobocie czy tylko mnie. W niedziele ledwo łaziłem, dziś jest znacznie lepiej. Tydzień temu było to samo. Taki wypad 8 godzinny to niezły wysiłek i łapanie kondychy. Najgorsze jest to mycie gada i wyrywanie zielska z półosiek. Ja swojego myłem ze 2 godziny i po wyschnięciu dalej jest w plamach. Wstyd się na ulicy pokazac. Nie macie jakiegoś patentu na efektywne czyszczenie. Sam kercher to za mało. Czy ktoś z was kontroluje olej w dyfrach po brodzeniu w błotku?
Bardzo pelecam myjnie samoobsługowe. Jest ich kilka w Warszawie. za 20 zł bedziesz miałe rewelacyjny efekt. Najpierw program 1 za 10 zł, ciepla woda z proszkiem, potem za 5-10zl program 2, zwykla woda do splukania.Quadrax napisał: Nie macie jakiegoś patentu na efektywne czyszczenie. Sam kercher to za mało. Czy ktoś z was kontroluje olej w dyfrach po brodzeniu w błotku?
Myjnie samoobsługowe
Oczywiscie reką trzeba troche wyjąć.....
Ostatnio zmieniony śr 30 maja, 2007 przez MaciekP, łącznie zmieniany 1 raz.