POLSON TEAM JÓZEFÓW 26/05/2007
- prezziguzzi
- Kontakt:
Witam wszystkich
Sobota była niesamowita. Prezzi szkoda że nikt nie docenił w opowieściak tak poczciwej maszyny jaką jes Hawkey. Tak wyszło że oststnio mam spore problemy ze zdrowim i po powrocie do domciu znów niemała gorączka a dziś od nowa antybiotyki. Ale czego się nie robi dla przygody.
Po sobotnim wypadzie mam ogromny szacunek dla mojego Hawkeya te opony zrobiły sporo dobrego, myslę że jak dopracujemy gaźnik to będzie super.
Sobota była niesamowita. Prezzi szkoda że nikt nie docenił w opowieściak tak poczciwej maszyny jaką jes Hawkey. Tak wyszło że oststnio mam spore problemy ze zdrowim i po powrocie do domciu znów niemała gorączka a dziś od nowa antybiotyki. Ale czego się nie robi dla przygody.
Po sobotnim wypadzie mam ogromny szacunek dla mojego Hawkeya te opony zrobiły sporo dobrego, myslę że jak dopracujemy gaźnik to będzie super.
______
"NO TEAM"
pozdr. Śliweczka
"NO TEAM"
pozdr. Śliweczka
- prezziguzzi
- Kontakt:
czekalismy na ciebie Sliweczka,uważnie się przygladałem waszym poczynaniom i nie mam wątpliwości jest naprawdę bardzo dobrze,choc uwazam że musicie jeszcze na tych oponkach zrobic kilka km zeby sie w nie wczuc,potencjał jest bardzo duży
ps.aleksz wam pozazdrościł i juz zamawia gumki :mrgreen:25CALI
ps.aleksz wam pozazdrościł i juz zamawia gumki :mrgreen:25CALI
.:GALEON:.