POLSON TEAM JÓZEFÓW 26/05/2007

Ustawki, wypady, quadowanie i wszystkie nieformalne spotkania quadowe - informuj, szukaj, zapraszaj, zamieszczaj relacje i zdjęcia...
Awatar użytkownika
Motyf
Kontakt:

Post autor: Motyf » ndz 27 maja, 2007

co zamierzasz zrobić aleksz ze snorkelami? oddajesz do prezesa na porządny tuning czy sam bedziesz dłubał? ja nie wiem jak bedzie w nast weekend, nie jestem pewien czy pojadę ale o nic pewnego jeszcze, może zrobimy taki lighcik bo widze ze głównych akwalungowców może nie być :(

aleksz
Kontakt:

Post autor: aleksz » ndz 27 maja, 2007

Do prezesa :) A jak ktoś ma plany na sobotę to niech piszę bo ja będe musiał wyprupować nowy sprzęt...A kogo miałeś na myśli ,,akwalóngowców"?

samamer
Kontakt:

Post autor: samamer » ndz 27 maja, 2007

a gdzie reszta zdjec z soboty?zamokly aparaty?Motyf moze nagraj mi jakas plyte z fotami ze wspolnych wypadow?jak sie uda wrocic do soboty to chetnie sie spotkam na waszym terenie :lol:

Awatar użytkownika
Motyf
Kontakt:

nagram Ci Samamer, tylko mi przypomnij jakoś przed snotkaniem, ja w ta sobote jeżeli bym jechał to na taki ligcik a przynajmniej jak nie lighcik to bez godzinnej babraniny w błocie bo będe z dziewczyną :shock: oboje miło wspominamy ostatni wspólny wyjazd z Toba Samamer

Awatar użytkownika
Motyf
Kontakt:

P.S akwalungowcy to Prezi właśnie i Matinator.
Looknijcie na post "szczecin", chłopaki ładnie się bawią. ciekawy film na ostatniej stronie :D

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » ndz 27 maja, 2007

:? mi ten film cos nie wchodzi :|

ps.gdzie mozna kupić rurkę i maskę :mrgreen: :?:
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
Motyf
Kontakt:

Post autor: Motyf » pn 28 maja, 2007

żeby za dużo rurek nei sterczało z wody to podłączył bym się do snorkela i w górę dopiero

Awatar użytkownika
Śliweczka
Kontakt:

Post autor: Śliweczka » pn 28 maja, 2007

Witam wszystkich
Sobota była niesamowita. Prezzi szkoda że nikt nie docenił w opowieściak tak poczciwej maszyny jaką jes Hawkey. Tak wyszło że oststnio mam spore problemy ze zdrowim i po powrocie do domciu znów niemała gorączka a dziś od nowa antybiotyki. Ale czego się nie robi dla przygody.
Po sobotnim wypadzie mam ogromny szacunek dla mojego Hawkeya te opony zrobiły sporo dobrego, myslę że jak dopracujemy gaźnik to będzie super.
______
"NO TEAM"

pozdr. Śliweczka

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » pn 28 maja, 2007

:lol: czekalismy na ciebie Sliweczka,uważnie się przygladałem waszym poczynaniom i nie mam wątpliwości :wink: jest naprawdę bardzo dobrze,choc uwazam że musicie jeszcze na tych oponkach zrobic kilka km zeby sie w nie wczuc,potencjał jest bardzo duży

ps.aleksz wam pozazdrościł i juz zamawia gumki :mrgreen:25CALI :!:
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
Motyf
Kontakt:

Post autor: Motyf » pn 28 maja, 2007

25?? to juz całkiem fajne i mam nadzieje ze będa jeździć. Przyznaje się ze tylko w jednym błocie przyglądałem się poczynaniom Twego Hawkeya ale szedł bardzo dobrze. Musicie je poznać ale napewno będzie świeetnie,a jak prześwit? mozę zmierzycie?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ustawki quadowe”