Orginalny bashan 200 cc Opinie użytkowników WAŻNE HELP :) !!
Orginalny bashan 200 cc Opinie użytkowników WAŻNE HELP :) !!
Witam
Chciałbym wiedzieć co sądzicie o orginalnym bashanie więm że to chinol i chińczyki są słabe i ogólnie do d*** ale słyszałem i czytałem też że orginalne bashany są dobre jak za tą cene i się nie psują w dodatku że silnik ma z technologicznej lini hondy.
Szczególnie mi zależy na opini użytkowników tych quadów
Bardzo proszę o pomoc
Pozdrawiam
Chciałbym wiedzieć co sądzicie o orginalnym bashanie więm że to chinol i chińczyki są słabe i ogólnie do d*** ale słyszałem i czytałem też że orginalne bashany są dobre jak za tą cene i się nie psują w dodatku że silnik ma z technologicznej lini hondy.
Szczególnie mi zależy na opini użytkowników tych quadów
Bardzo proszę o pomoc
Pozdrawiam
Kto pyta nie błądzi :) :)
Re: Orginalny bashan 200 cc Opinie użytkowników WAŻNE HELP :
Ja posiadam orginalnego Bashana 200cc od pół roku i jestem z niego zadowolony. Na razie nic nie musiałem naprawiać oprócz pękniętego filtru paliwa ale on kosztuje 5 zł.
Polecam tego Quada ponieważ nie jest strasznie drogi a w dodatku ma homologacje.
Polecam tego Quada ponieważ nie jest strasznie drogi a w dodatku ma homologacje.
Blondi
Dziękuję za pomoc
Pozdrawiam
Pozdrawiam
sorki za odkopywanie ale co masz na myśli pisząc oryginalny bashan jak takiego rozpoznać czym się różni...?
z góry dzięki za pomoc...
z góry dzięki za pomoc...
Orginalny ma napis na silniku "bashan"...
Inne mogą mieć na siedzeniu ale to nie znaczy że orginał.
Pozdrawiam
Inne mogą mieć na siedzeniu ale to nie znaczy że orginał.
Pozdrawiam
-
- Quad:: ...
- Imię: Karol
- Kontakt:
Bashany nawet orginały to SYF!!!
Takich 2-óch, jak nas 3-ech, niema ani 1
-
- Quad:: bashan 200 zmodyfikowany
- Imię: kamil
nie zgodze się z Tobą Muzio 1996 ponieważ posiadam bashana niby orginał napis na deklu bashan ale i tak produkcja chińska oczywiście w żadnym wypadku bym żadnego sprzętu już nie kupił chińskiego ale ,że już mam to postanowiłem go przerobić i tak zrobiłem i jak narazie chodzi bez zarzutu
Jak to kiedyś widziałem na you tube ktoś napisał Nie mam yamahy nie mam suzuki i nie mam hondy , ALE MAM BASHANA 200 i jestem zadowolony. To samo mówię ja. Mam bashana już od roku i nigdy jeszcze nie narzekałem raz tylko wziął mi olej ale wymieniłem i jest ok..Z reguły jeżdżę rekreacyjnie ale są takie dni ze nie żałuje go a on nie odmawia. Nie raz tak daje ze po dziurach to przednie kola tak latają ( góra- dól) ze ich nie widać hehe trochę dodałem ALE QUAD DAJE RADE. Nawet nieraz nim skacze. W ta zimę robiłem kulig i radził sobie spokojnie a pasażerowie na sankach byli zadowoleni. To tez zależy na jakiego quada trafisz. może to być nawet yamaha ale jak będzie dojechana to i tak będziesz siedział w garażu. Ja mogę doradzić ci tyle ze o quada trzeba dbać i jak będziesz szanował bashana to i on będzie cie sanował i nie odmówi ci posłuszeństwa będzie latał a nawet i fruwał Jak go juz kupisz to jak masz głowę to pozdejmuj plastiki( będziesz miał większy dostęp) i podokręcaj a najlepiej powymieniaj śrubki. Ogólna ocena quada 5/6
POZDRAIWAM
POZDRAIWAM