Rodzice
Re: Rodzice
Też miałem ten sam problem ale udało się przekonać mame i na wakacje będę miał quada.
Nie znam twojej mamy więc nie wiem co ją moze przekonać.
Powiedz, że cztery kółka są bezpieczniejsze niż dwa.
Poiwedz, że będziesz bezpiecznie jeździć i sobie kupisz żółwia dla bezpieczeństwa.
A najelpiej będzie jeśli przekonasz że jesteś rozsądny mnie to pomogło
Pozdrwaiam
Nie znam twojej mamy więc nie wiem co ją moze przekonać.
Powiedz, że cztery kółka są bezpieczniejsze niż dwa.
Poiwedz, że będziesz bezpiecznie jeździć i sobie kupisz żółwia dla bezpieczeństwa.
A najelpiej będzie jeśli przekonasz że jesteś rozsądny mnie to pomogło
Pozdrwaiam
Kto pyta nie błądzi :) :)
-
- Quad:: Renata
- Imię: Ola/Sandra
U mnie nie było problemu xD 4 lata się interesowałam quadami i tylko sobie marzyłam o maszynie i rodzice to zobaczyli jak bardzo mnie to pasjonuje była zgoda i teraz jest quadzik:) Każdy ma pasje - tata ma chppera a ja quada:) a mama maluje :D
Ja poprosim rodziców o zakup chińskiej 110 tki kupili mi ją i zaczeły się problemy a więc zarejstrowałem się na atv polska i od tamtej pory zacząłem się interesować quadami, 110- tke juz sprzedałem, tata powiedział że quada juz nie kupi ale jakoś przekonałem tata i powiedział że kupi teraz ltz lub raptora 350
- Squirrel
- Quad:: Kingway Hassan Bashan (nie mój). Planuję zakup.
Mój brat miał taki problem i pomogło przekonanie rodziców, że jest rozsądny i nic sobie nie zrobi. Kilka rozmów, obietnic a po zakupie quada kilka jazd na pokaz i sumienie rodziców się uspokoiło .
That's right!
- kroolik
- Quad:: Yamaha kodiak 450cc Honda Rancher ES 350
Ja jestem z tej innej drużyny. Jestem rodzicem kupiłem szczeniakowi quada. Długo było by opowiadać. Zero wyobraźni. Nie pomagały tłumaczenia że to maszyna itd. Wszystko wiedział najlepiej, grzebał przy manetkach ( wiadomo w jakim celu) wiec skończyło się szlabanem, kolejnym już tylko że teraz aż do odwołania, czyli jak dorośnie do tego. Dodam tylko że szkodnik ma 12 lat. Wiec nie pokazujcie jakie z was WARIOTY
"Boże, pozwól mi być takim człowiekiem za jakiego uważa mnie mój pies"
-
ja też przekonuje rodziców ;p
mam 13 lat i chyba bashana 200 ...
Najlepiej miec dobre oceny i mówić że sie przyda nie tylko do zabawy [ przyczepkę sie założy i po trawe np... ] a jak mówia ze zaduża moc to jakieś ograniczniki i rozsądek a zabić można sie na schodach ;p
mam 13 lat i chyba bashana 200 ...
Najlepiej miec dobre oceny i mówić że sie przyda nie tylko do zabawy [ przyczepkę sie założy i po trawe np... ] a jak mówia ze zaduża moc to jakieś ograniczniki i rozsądek a zabić można sie na schodach ;p
A ja sie na 125 uczylem :] (13 lat).Teraz planuje zmienic na 250 lub 200 (14 lat).Na quadach mozna sie na prawde swietnie bawic, ale wszystko z rozsadnikiem i oczywiscie z umiarem
- Mieszko123
- Quad:: Suzuki KingQuad 700
- Imię: Mieszko
A ja zacząłem 2 lata temu czyli jak miałem 13 lat od Suzuki Eiger którym jeżdżę do dziś. Nie miałem jakiegokolwiek umiaru aż do chwili wypadku w którym złamałem żebro i prawie straciłem jaja Teraz już od roku zamknąłem szafe chyba 2 razy. Teraz tylko błoto , podjazdy i jazda techniczna !
Pozdrawiam, Mieszko!
Cofam się tylko po to aby nabrać rozpędu
Czerwony SUZUKI LT-A KINGQUAD 700EFI+Dalton Clutch Kit + COOP FIXED MODS nr.1 + Snorkel KIT + ITP MAYHEM 26"
Cofam się tylko po to aby nabrać rozpędu
Czerwony SUZUKI LT-A KINGQUAD 700EFI+Dalton Clutch Kit + COOP FIXED MODS nr.1 + Snorkel KIT + ITP MAYHEM 26"
-
- Quad:: G700
- Imię: Adi
mi rodzice kupili na nauczenie się jeździć na quadzie bashana 250{14 lat miałem} , pojeździłem rok i stwierdziłem że mi za mało . Pogadałem z rodzicami i teraz mam Grizzly 700
{15 lat mam }
{15 lat mam }