Liczę, że to forum będzie się dynamicznie rozwijać, że z każdym dniem będzie przybywać nowych forumowiczów. Część z nich to będą ludzie zaczynający swoją przygodę z quadami , nie będą wiedzieli kto jest kim. Wolę aby każda osoba czytająca mój post wiedziała czym się zajmuję, tak jest uczciwie. Mam nadzieję, że właśnie to forum będzie tym na którym można pisać prawdę nawet jeżeli tekst będzie jednoczesnie reklamą. Nie może być tak, że nie można pochwalić dobrego produktu ( bo to reklama ). Z drugiej strony jeżeli ktoś pozwoli sobie na wychwalanie pod niebiosa jakiejś tandety to na 100% na forum znajdzie się ktoś kto wykaże mu, że oszukuje i gość tylko się ośmieszy.
pozdrawiam
Andrzej G.
Tak aby była jasność ! :-) Reprezentuję firmę która jest importerem i dystrybutorem opon.
Do quadów importujemy opony następujących marek Duro, Journey ( Wanda ) , Sunf, Pit bull, ITP . Zam dobrze opony do quadów ich wady i zalety. Oczywiście zawsze podkreślam zalety opon które importujemy i wady konkurencji , co nie zmienia faktu , że pisze o faktycznych wadach i zaletach.
Chciałem użyć takiego podpisu bo na forum widzę wpisy wielu osób które są zainteresowane wychwalaniem konkretnych marek a udają niezależnych ekspertów.Wg. mnie warto wiedzieć czyje posty się czyta i wyrobić sobie własne zdanie.