Lubuskie Mistrzostwa OFFROAD
-
- V-ce Admin
- Kontakt:
Lubuskie Mistrzostwa Off-Road
„(...)Myślę, że ogólnie trasa była fajna i ciekawa. Chłopcy na pewno mieli frajdę – Ci co dojechali do mety…”
Zapraszam do obejrzenia galerii zdjęć i filmu z imprezy w Drezdenku => KLIKNIJ!
„(...)Myślę, że ogólnie trasa była fajna i ciekawa. Chłopcy na pewno mieli frajdę – Ci co dojechali do mety…”
Zapraszam do obejrzenia galerii zdjęć i filmu z imprezy w Drezdenku => KLIKNIJ!
Ostatnio zmieniony ndz 16 sie, 2009 przez Jarek Kobierski, łącznie zmieniany 2 razy.
QUADZIK - polski magazyn o quadach - czyli pierwsza polska gazeta quadowa
www.Quadzik.pl - wszystko o quadach
Kalendarz Quadowy 2013: 25 zł + koszt wysyłki.
Zamawiaj w Sklepie Quadzik.pl lub telefonicznie 22 761 07 58
www.Quadzik.pl - wszystko o quadach
Kalendarz Quadowy 2013: 25 zł + koszt wysyłki.
Zamawiaj w Sklepie Quadzik.pl lub telefonicznie 22 761 07 58
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Re: Lubuskie Mistrzostwa OFFROAD
Kolejna edycja Lubuskich Mistrzostw Off-Road przed nami...
Do rozpoczęcia Lubuskich Mistrzostw Off-Road pozostało już tylko niespełna 2 tygodnie. W dniach 18-19 czerwca 2010 roku do Drezdenka zjadą zawodnicy na swoich quadach 4x4 i przez 2,5 godziny będą zmagali się z terenem i swoimi słabościami na szybkiej pętli w stylu cross country.
Więcej informacji oraz zgłoszenia www.lubuski-offroad.pl
Do rozpoczęcia Lubuskich Mistrzostw Off-Road pozostało już tylko niespełna 2 tygodnie. W dniach 18-19 czerwca 2010 roku do Drezdenka zjadą zawodnicy na swoich quadach 4x4 i przez 2,5 godziny będą zmagali się z terenem i swoimi słabościami na szybkiej pętli w stylu cross country.
Więcej informacji oraz zgłoszenia www.lubuski-offroad.pl
Póki co quadowa emeryturka :)
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Powiedzcie mi czy Outlawem(o ile jutro kupię) z tyłu na IRS'ie będę mógł wystartować?
Jakby nie patrzeć to trochę egzotyczny pojazd, a regulamin go nie ujmuje.
Zapraszam!
Jakby nie patrzeć to trochę egzotyczny pojazd, a regulamin go nie ujmuje.
Zapraszam!
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Kontakt:
Dzwoń bezpośrednio do Maćka Rachtana - organizatora... Ale raczej byś musiał napęd na przód sobie dołożyć
- Ruszko
- Moderator
- Kontakt:
Mogę mieć nożny
Nie będę dzwonił, liczę na przebicie mojego prezesa klubu 4x4 drezdenko i na rozmowę z władzami na miejscu.
Jakby nie patrzeć byłem z Arkiem Pawełkiem przy wytyczaniu trasy pod ten rajd
...może coś załatwię, jeżeli regulamin nie neguje Outlawa.
Nie będę dzwonił, liczę na przebicie mojego prezesa klubu 4x4 drezdenko i na rozmowę z władzami na miejscu.
Jakby nie patrzeć byłem z Arkiem Pawełkiem przy wytyczaniu trasy pod ten rajd
...może coś załatwię, jeżeli regulamin nie neguje Outlawa.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Kontakt:
No i proszę, tym razem wśród startujących zrobi się w końcu bardziej żółto - na liście zgłoszeń widzę już 3 Can-Am'y... Rodzina Wiśniewskich w mocnym składzie również dołączyła, więc na pewno widowiskowo będzie.
- Ruszko
- Moderator
- Kontakt:
O, no to pięknie!
- Ruszko
- Moderator
- Kontakt:
Na liście startowej widnieją tacy zawodnicy jak:
- Shogun - Polaris
- Wiśniewscy - Can Am
- Czapla Fabian
- i wiele innych
Będzie na pewno ciężko pogoda u nas ponad 20 stopni!
2,5 godzina jazda w tych warunkach to hard-core i dla sprzętów i dla ludzi.
Trasa nie jest zabłocona - chłodnice się nie pozalepiają, ale od samych temp. silniki mogą odmawiać współpracy.
Impreza zapowiada się rewelacyjnie!
W piątek zaczynamy!
Obszerna fotorelacja będzie do przeczytania w Quadziku, a ja Wam ujawnię kilka szczegółów przed premierą kolejnego numeru Quadzika.
- Shogun - Polaris
- Wiśniewscy - Can Am
- Czapla Fabian
- i wiele innych
Będzie na pewno ciężko pogoda u nas ponad 20 stopni!
2,5 godzina jazda w tych warunkach to hard-core i dla sprzętów i dla ludzi.
Trasa nie jest zabłocona - chłodnice się nie pozalepiają, ale od samych temp. silniki mogą odmawiać współpracy.
Impreza zapowiada się rewelacyjnie!
W piątek zaczynamy!
Obszerna fotorelacja będzie do przeczytania w Quadziku, a ja Wam ujawnię kilka szczegółów przed premierą kolejnego numeru Quadzika.
- Ruszko
- Moderator
- Kontakt:
Lubuskie Mistzostwa Offroad 2010 odwiedziło około 10 quadowców i pozwólcie, że tylko będę o nich pisać.
Rajd rozpoczynał się w piątek wieczorem zapisami do soboty rano.
W dosyć przyjazną do ścigania sobotę o 10 rano wystrzelił pistolet - ruszyli.
Pierwszy ruszył Kamil Wiśniewski na swoim Renegade 800R XC dosyć ostro zmodyfikowanym. Reszta została w tyle. Kamil jako faworyt tego rajdu czuł się bardzo pewnie na nowo poznanym torze do ścigania, latał z niesamowitymi prędkościami. Z czasem dorobił się przewagi 3 okrążeń(!). W tym dniu niestety nie miał z kim konkurować. Z tyłu zostawał XP'ek Shoguna nawet ze sportowym sprzęgłem EPI oraz Renegade 800 Tadeusza Wiśniewskiego. W międzyczasie na trasie dwukrotnie zapaliły się hamulce w dwóch G7 oraz jeden zawodnik zaliczył małą rolkę również na G7. Faworyt rajdu do końca pozostał na pierwszym miejscu z przewagą 1 okrążenia(4800metrów!).
Podsumowując: rajd rewelacyjny, organizacja świetna, trasa również. Trochę mało załóg ale liczę na to, że za rok przyjedzie podwójna ilość zawodników zapisanych na LMOR II.
Dłuższa fotorelacja będzie w gazecie Quadzik.
Rajd rozpoczynał się w piątek wieczorem zapisami do soboty rano.
W dosyć przyjazną do ścigania sobotę o 10 rano wystrzelił pistolet - ruszyli.
Pierwszy ruszył Kamil Wiśniewski na swoim Renegade 800R XC dosyć ostro zmodyfikowanym. Reszta została w tyle. Kamil jako faworyt tego rajdu czuł się bardzo pewnie na nowo poznanym torze do ścigania, latał z niesamowitymi prędkościami. Z czasem dorobił się przewagi 3 okrążeń(!). W tym dniu niestety nie miał z kim konkurować. Z tyłu zostawał XP'ek Shoguna nawet ze sportowym sprzęgłem EPI oraz Renegade 800 Tadeusza Wiśniewskiego. W międzyczasie na trasie dwukrotnie zapaliły się hamulce w dwóch G7 oraz jeden zawodnik zaliczył małą rolkę również na G7. Faworyt rajdu do końca pozostał na pierwszym miejscu z przewagą 1 okrążenia(4800metrów!).
Podsumowując: rajd rewelacyjny, organizacja świetna, trasa również. Trochę mało załóg ale liczę na to, że za rok przyjedzie podwójna ilość zawodników zapisanych na LMOR II.
Dłuższa fotorelacja będzie w gazecie Quadzik.