Jakiego quada wybrać ??
Jakiego quada wybrać ??
Mam 13 lat. Chciałbym mieć quada, ale nie wiem który byłby odpowiedni dla mnie.Pomóżcie. Podoba mi sie Honda TRX 250 ale jest za droga, a poza tym chyba za mocna jak dla mnie hehe
Ostatnio zmieniony sob 27 sty, 2007 przez pkyrcz, łącznie zmieniany 1 raz.
To zalezy od wielu rzeczy: po pierwsze jak wyglada teren wokol ciebie. Czy jest bardziej do przepraw-mokradla,bagna istrumyki, czy twardy grunt itp. Zalezy to tez od twoich upodobań jesli wolisz predkosc od przepraw przez rzeczki powinienes kupic sobie sportowego quada, jesli wolisz zas przeprawy to przeprawowego z napedem na cztery kola. Jesli juz sie zdecydujesz nie kupuj chinskich tandet!! Lepiej zaplacic troche wiecej za Honde, czy Yamahe i nie placic za wiele napraw. Poza tym tego typu marki gwarantuja wysoka jakosc wyrobu.
Pozdrawiam Mikołaj
- Krzysztof Wronowski
-
- Kontakt:
cześć ja mam dylemat ! zastanawiam się pomiędzy blasterem 200 a hondą trx 300 one są mniejwięcej w podobnej cenie używane za jakies 10000 zł. Nie lubie tych tajwańczyków ponieważ są kiepskie i szybko sie rozlatują i co najważniejsze mają bardzo słabe silniki a przecież silnik jest najważniejszy reszta to pierdoły! tak wogule mam 13 lat i lubie dobrą zabawe ! mój wujek ma tor quadowy i kilka quadów międzyinnymi yamaha grizzly 125 , kymco 150 te najnowsze i suzuku lt 160 najlepiej z nich spisywał się grizzly 125 pomimo najmniejszej pojemności . Nigdzie nie mogę znaleźć tej yamahy grizzly 125 w przystępnej cenie do 10000zł! gdyby ktoś coś znalazł dajcie znać! aha i jeśli ktoś ma blastera tego starszego gdzieś tak rocznik 2002 -2003 lub honde trx 300 też ten rocznik to dajcie znać
POZDRO
POZDRO
jest zasadnicza roznica pomiedzy TRX300 i Blaster'em - zdecyduj sie jakiego quada chcesz miec, jego charakter - to zawezi krag poszukiwan maszyny dla Ciebie...
tajwanczyki - kymco - sa dobre, nawet bardzo, nie najlepsze, ale stosunek "jakosc do ceny" maja najlepszy wsrod quadow turystycznych... wiele osob to potwierdzi, nie myl kymco z chinszczyzna...
tajwanczyki - kymco - sa dobre, nawet bardzo, nie najlepsze, ale stosunek "jakosc do ceny" maja najlepszy wsrod quadow turystycznych... wiele osob to potwierdzi, nie myl kymco z chinszczyzna...
.:GALEON:.
-
- Kontakt:
sory pomyliły mi się tajwańczyki z chińczykami!
Tajwańczyki są przyzwoite przecież KYMCO to kiedyś była HONDA nawet teraz chyba produkują je na podzespołach hondy.
czy ma kotoś BLastera albo Honde trx 300 żeby mi pwoiedzieał jak te maszyny sie sprawuja
ja lubie ostrą jazde w pobliżu mojego domu jest duży las i fajne tereny do jazdy który lepszy
Tajwańczyki są przyzwoite przecież KYMCO to kiedyś była HONDA nawet teraz chyba produkują je na podzespołach hondy.
czy ma kotoś BLastera albo Honde trx 300 żeby mi pwoiedzieał jak te maszyny sie sprawuja
ja lubie ostrą jazde w pobliżu mojego domu jest duży las i fajne tereny do jazdy który lepszy