No to zaczynamy...
Re: No to zaczynamy...
WITAM, WITAM i odrazu pytam (w innym watku of course ).
Witam
Mam na imię Tomek mam 41 l .Jestem ze starachowic . Od stycznia jestem szczęśliwym ujeżdżacze m Grizli
Mam na imię Tomek mam 41 l .Jestem ze starachowic . Od stycznia jestem szczęśliwym ujeżdżacze m Grizli
-
Witam.Mam na imię Krzysiek jestem z okolic Płocka i mam zamiar kupić quada.A stwierdziłem to po kilku jazdach w wypożyczalniach że czas na własną maszyne.Pozdrawiam
Witam wszystkich Quadowiczów :)
Nazywam się Tomek i mam niespełna 20 lat . Uczę się w szkole policealnej
Od niedawna zacząłem interesować się quadami i szczerze mówiąc zafascynowały mnie one. Jestem "zielony" jeśli chodzi o temat quadów ale mam nadzieję, że szybko uzupełnie swoją niewiedzę ;p.
Od niedawna zacząłem interesować się quadami i szczerze mówiąc zafascynowały mnie one. Jestem "zielony" jeśli chodzi o temat quadów ale mam nadzieję, że szybko uzupełnie swoją niewiedzę ;p.
Witam wszystkich. Na imię mam Michał. Mam 29 lat i przygodę z quadami dopiero zaczynam. Na start kupiliśmy sobie z żoną po nowym quadzie Kymco (ja Maxxer'a 300, żona Maxxer'a 250).
Pomysł na quady pojawił się po tym jak przeprowadzilśmy się do pod wrocławskiej wioski. Uznaliśmy, że może to być świetny sposób na wspólne spędzanie czasu. Mamy dwu letniego synka i zapewne za 3 lata też zakupimy mu małego quadzika .
Kolejną moją pasją jest muzyka. Gram, słucham i nagrywam w swoim małym domowym studiu.
Pozdrawiam.
Pomysł na quady pojawił się po tym jak przeprowadzilśmy się do pod wrocławskiej wioski. Uznaliśmy, że może to być świetny sposób na wspólne spędzanie czasu. Mamy dwu letniego synka i zapewne za 3 lata też zakupimy mu małego quadzika .
Kolejną moją pasją jest muzyka. Gram, słucham i nagrywam w swoim małym domowym studiu.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony ndz 28 mar, 2010 przez Mors, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam
Wojciech l.42 posiadacz Grizzly 700 2007r
Wojciech l.42 posiadacz Grizzly 700 2007r
no więc jestem Korneliusz, 18 latek, z Biłgoraja w Lubelskim. Chodzę obecnie do technikum budowlanego.
Na razie to od małego (czyt. od wieku 3 lat) jestem zapalonym auto- i motoro- maniakiem ;]
Niestety, jeszcze quada nie posiadam, ale mam zamiar kupić posiadam skuter Peugeot Jet Force TSDI, całkiem fajny jak na 50' jak ktoś chce moją fotkę, to na nk zapraszam, tylko jeden jest Korneliusz z Biłgoraja
Na razie to od małego (czyt. od wieku 3 lat) jestem zapalonym auto- i motoro- maniakiem ;]
Niestety, jeszcze quada nie posiadam, ale mam zamiar kupić posiadam skuter Peugeot Jet Force TSDI, całkiem fajny jak na 50' jak ktoś chce moją fotkę, to na nk zapraszam, tylko jeden jest Korneliusz z Biłgoraja
Witam. Mam na imię Patrycja. Jestem z województwa lubuskiego, a konkretnie ze Słonowa. Quadami interesuję się dopiero od dwóch lat. Obecnie nie mam żadnego, ale niedługo kupię jakiegoś. Myślę, że będzie to Yamaha Blaster Moją drugą pasją jest muzyka. Uwielbiam zespół Hey - stąd mój nick To tyle. Pozdrawiam
Nie chcę ciastka z kremem
Tortu i wisienki
Nie chę bransoletek
Uwiera mnie sznur pereł
Tortu i wisienki
Nie chę bransoletek
Uwiera mnie sznur pereł
-
- Kontakt:
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Mam 33 lata, aktualnie mieszkam w Otwocku i właśnie rozpoczynam swoją przygodę z qudami. Nie wiedziałem do końca czy quady to jest to "coś" dla mnie i dlatego na pierwszy rok zakupiłem sobie "chińczyka" 250 by to sprawdzić. Po miesiącu używania okazuje się, że quad dostarcza mi tak mile widzianej adrenaliny, więc jak finanse pozwolą to w przyszłym roku trzeba będzie zakupić coś innego (już nawet jest coś na oku).
Pozdrawiam
KPK
Mam 33 lata, aktualnie mieszkam w Otwocku i właśnie rozpoczynam swoją przygodę z qudami. Nie wiedziałem do końca czy quady to jest to "coś" dla mnie i dlatego na pierwszy rok zakupiłem sobie "chińczyka" 250 by to sprawdzić. Po miesiącu używania okazuje się, że quad dostarcza mi tak mile widzianej adrenaliny, więc jak finanse pozwolą to w przyszłym roku trzeba będzie zakupić coś innego (już nawet jest coś na oku).
Pozdrawiam
KPK
Witam, przed chwila pierwszy raz zalogowalem sie na forum
Mam na imie Daniel, moj quad to Suzuki LTZ-400 , to moj stosunkowo nowy nabytek. Szukam chetnych do wspolnych spotkan i jazd.
Małopolska okolice Bochni, pozdrawiam wszystkich
Mam na imie Daniel, moj quad to Suzuki LTZ-400 , to moj stosunkowo nowy nabytek. Szukam chetnych do wspolnych spotkan i jazd.
Małopolska okolice Bochni, pozdrawiam wszystkich