No to zaczynamy...

Zanim zaczniesz przygodę z Quadzikiem, przywitaj się i napisz kilka słów o sobie...
ODPOWIEDZ
Lipuch

Re: No to zaczynamy...

Post autor: Lipuch » wt 16 mar, 2010

Witam wszystkich quadomaniaków :D

Mam na imię Mikołaj i mam 14 lat. Pierwszego quada kupilem 2 lata temu a tym quadem jest chinczyk 110cc. tydzień temu zamowilem nowego kymco mxu 500 IRS i za pare dni juz bede nim pomykal:)

Pozdrawiam Miki :)
Gorilla 110cc (Chińczyk)
Kymco MXU 500 IRS

TW200

Post autor: TW200 » wt 16 mar, 2010

Witajcie... Mam na imię Łukasz, mam 35 lat - małopolska. Mam żonę i 10 letnią córkę. Miesiąc temu stałem się posiadaczem Kawasaki KLF 300 C 4x4 z 2002 roku . To mój pierwszy quad na własność . Wcześniej miałem kilka motorów i styczność z Kymco mxu 300. Mam nadzieję że będzie tutaj miło... Pozdrawiam.

druss

Post autor: druss » śr 17 mar, 2010

Witam wszystkich, jestem Daniel, mam 23 lata i zamierzam kupic sobie quada :) niestety jeszcze nie wiem kiedy ale wiem ze musi byc i bedzie :D

stepien

Post autor: stepien » śr 17 mar, 2010

Witam. Mam na imię Bartek. Mam 15 lat no już prawię 16 ;) Mieszkam na Pomorzu. Quada mam aktualnie silnik wyjęty, quad to chińska 110 - tka to już wiecie dlaczego jest wyjęty :D bo zepsuty chyba jasne ... i "czaję się" na jakiś silnik od motoru aby wstawić do 110-tki. Wsteczny mi nie potrzebny bo quada można zwyczajnie przenieść. To chyba wystarczy :D

pozdrawiam

tomasz.w

Post autor: tomasz.w » śr 17 mar, 2010

Witam mam na imie Tomek mam 33lata. Mieszkam nad morzem imam quada eagle250.To chyba styka nie?

tomasz.w

problem z odpaleniem

Post autor: tomasz.w » śr 17 mar, 2010

mam problemy z odpaleniem mojego quada,po drugie przy odpalaniu licznik wariuje po kilku ruchach jest ok,ale i tak ciezko go odpalic nie wiem co robic nawet po naladowaniu akumulatora jest problem,a quad nie jest stary bo z 2008r.Może jakas podpowiedż?

stepien

Re: problem z odpaleniem

Post autor: stepien » czw 18 mar, 2010

tomasz.w pisze:mam problemy z odpaleniem mojego quada,po drugie przy odpalaniu licznik wariuje po kilku ruchach jest ok,ale i tak ciezko go odpalic nie wiem co robic nawet po naladowaniu akumulatora jest problem,a quad nie jest stary bo z 2008r.Może jakas podpowiedż?

Widać że nie czytałeś "Przeczytaj zanim się przywitasz" ! Piszę jak byk że tutaj tylko się witamy. Pytania zadajemy w odpowiednim dziale. Pozdrawiam

aro
Kontakt:

Post autor: aro » czw 18 mar, 2010

juz sie witalem, a teraz chcialbym zapytac - jak sie podpiac do grupy SSQuad Team ?
tam same posty sprzed roku, nie wiem czy to jeszcze dziala, link nieaktywny.
a do G. Kalwiaria mam najblizej.
-----------------------------------------------------------------------------------------
pozdrawiam
Trial-Arena.org.pl

pako26
Kontakt:

Post autor: pako26 » pt 19 mar, 2010

Witam mam na imię Łukasz mam 24 lata , posiadam Polarisa 700 , mieszkam w miejscowości Złotokłos :) niedaleko Piaseczna , co weekend latamy z kumplami na maszynach plus wypady na żwirownie koło Radziejowic :) Pozdrawiam

daroosik

przywitanie

Post autor: daroosik » sob 20 mar, 2010

witam wszystkich . mam naimie darek lat33 mieszkam w gryfinie zachodniopomorskie z quadem zaczełem 2 lata temu 1 quada miałem kodiaczka yamahe400 natym sie uczyłem jeżdzić teraz zakupiłem gryzlaczka700 no mam ją już z pół roku

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się z nami Quadzikowcami”