www.stopquadom.pl - widzieli ? :)
-
- Kontakt:
Ja kiedyś byłem w lesie z tata i innymi quadowcami ( wkoncu 11 lat mialem ) na sprzataniu lasu quadami i co tam znalezlismy boze... dzika strzelnica ok80 butelek po wodce itp (liczone) sprzatalismy pas dlugosci ok 1km i nie pozbieralismy wszystkiego a bylo ponad 800kg 2 razy trzeba bylo jechac :/
Polaris phoenix 200.... Mały ale wariat....
:I love POLARIS:
-
- Kontakt:
Zauwazylem ze jest na tamtej stronce dzial pozytywny i nawet link do tego jak ja z ekipą sprzatalismy http://www.atvpolska.pl/index.php?s=art ... ils&id=485
Polaris phoenix 200.... Mały ale wariat....
Uwazaj bo jeszcze zrobisz zdjecie tym co melduja ! (i dopiero bedzie SIARA!)skawi napisał...
mam na myśli takie incydenty jak: Śmieci, syf, polowania, kłusownictwo, pijackie imprezy i podobne.
... a tak na marginesie - bierze sie to najczesciej z zazdrosci. Wszyscy mowia, ze Quady sa [shadow=red]"BE"[/shadow] bo niszcza a co ci niszczacy powiedza na dziesiatki hektarow wycietych lasow na autostrady - to jest [glow=green]CACY[/glow]. Nie chce tu wszczynac przydurnej dyskusji ale to typowa mentalnosc Kalego z "W pustyni i w puszczy" - niedobrze jak ktos Kalemu ukrasc krowe a dobrze jak Kali komus! Czyli - dla mnie i mojego samochodu (bo go mam) wycinka lasu a quadom nie wolno jezdzic nigdzie (bo mnie kiedys Polenta zatrzymala na [shadow=red]DRODZE PUBLICZNEJ[/shadow] i obwiescila ze nie wolno mi jezdzic a mam pelny papier)!!! I "finito la musica"
Ostatnio zmieniony pt 04 gru, 2009 przez zibi_neo, łącznie zmieniany 1 raz.
- domin11
- Lucky ATV Team
- Quad:: 800 HO
- Imię: Dominik
- Kontakt:
Miałem takie samo zajście. W lato zrobiłem sobie wycieczkę quadową około 350 km i po drodze miałem kontrole na drodze publicznej. Sprawy wygladają tak że nasze homologacje są nic nie warte, zależy na jakiego policjanta trafisz jak masz pecha to wrócisz na lawecie Ja na szczęscie trafiłem na spoko gości ale.....zibi_neo napisał...
(bo mnie kiedys Polenta zatrzymala na DRODZE PUBLICZNEJ i obwiescila ze nie wolno mi jezdzic a mam pelny papier)!!! I "finito la musica"
Zdjęcie zrobione z "tajniaka" bo nie chcieli aby nasze spotkanie publikowac
Ostatnio zmieniony pt 04 gru, 2009 przez domin11, łącznie zmieniany 1 raz.
"Motocross powoduje erozję nasypu i straty gospodarcze"
doskonały tekst do podpisu na forum
i z tym art 31 konstytucji to troszkę przesadzili
Dowiedziałem się też, że strażnik leśny może nosić broń długa i krótką ostrą, ale wobec osób uniemożliwiających wykonywanie przez niego czynności określonych w ustawie użyć może co najwyżej broni gazowej
doskonały tekst do podpisu na forum
i z tym art 31 konstytucji to troszkę przesadzili
Dowiedziałem się też, że strażnik leśny może nosić broń długa i krótką ostrą, ale wobec osób uniemożliwiających wykonywanie przez niego czynności określonych w ustawie użyć może co najwyżej broni gazowej
250,350,450,550,700
Re: www.stopquadom.pl - widzieli ? :)
Moim zdaniem to o quadach zrobiło się głośno a jak sami wiecie, tworzysz stronę, masz tz poklask, odwiedziny strony rosną, pojawia się reklama itp czyli twórcy strony próbują trafić w rynek, prawdopodobnie paru studentów którym się nudzi a tematykę środowiska mają w d...
Już dość długo obserwuję tę stronkę a liczba incydentów na niej zarejestrowana jest dowodem na to że to faktycznie są incydenty a nie codzienna praktyka.
Kilka tysięcy pijanych kierowców, rosnące ceny wywozu śmieci i wyrzucanie ich do lasu praktyką większości ludzi ze wsi lub ich spalanie to jest prawdziwy problem a nie tych kilka incydentów dla których aż trzeba było stronę internetową założyć.
Już dość długo obserwuję tę stronkę a liczba incydentów na niej zarejestrowana jest dowodem na to że to faktycznie są incydenty a nie codzienna praktyka.
Kilka tysięcy pijanych kierowców, rosnące ceny wywozu śmieci i wyrzucanie ich do lasu praktyką większości ludzi ze wsi lub ich spalanie to jest prawdziwy problem a nie tych kilka incydentów dla których aż trzeba było stronę internetową założyć.
-
- Quad:: Renata
- Imię: Ola/Sandra
Re: www.stopquadom.pl - widzieli ? :)
Nieco odkurzę temat
Powiem tak: Ludzie którzy wypisują tam wiele głupot nie mają nawet pojęcia, że policja, straż pożarna, straż leśna i służba celna też mają quady! A więc co za tym idzie wiele quadów wykorzystują do niesienia pomocy, bo nie wszędzie terenowe auto wjedzie. To po pierwsze, a po drugie polska mentalność "zasiedziołków biurkowych" uważa, że jak już jeden "quadowiec" coś odwali to reszta jest też tak samo zła. Faktem jest to, że zdarzają się w naszym quadowym środowisku prawdziwe chamy, które nie mają pojęcia, że swoim szczeniackim zachowaniem psują naszą opinię - tych prawdziwych quadowców z zamiłowania.
Będziemy dalej logować się na tej stronie i wpajać powolnym procesem, że my quadowcy wcale źli nie jesteśmy a jest na to wiele przykładów - wiele akcji, które są godne pochwały i rozgłosu!
Powiem tak: Ludzie którzy wypisują tam wiele głupot nie mają nawet pojęcia, że policja, straż pożarna, straż leśna i służba celna też mają quady! A więc co za tym idzie wiele quadów wykorzystują do niesienia pomocy, bo nie wszędzie terenowe auto wjedzie. To po pierwsze, a po drugie polska mentalność "zasiedziołków biurkowych" uważa, że jak już jeden "quadowiec" coś odwali to reszta jest też tak samo zła. Faktem jest to, że zdarzają się w naszym quadowym środowisku prawdziwe chamy, które nie mają pojęcia, że swoim szczeniackim zachowaniem psują naszą opinię - tych prawdziwych quadowców z zamiłowania.
Będziemy dalej logować się na tej stronie i wpajać powolnym procesem, że my quadowcy wcale źli nie jesteśmy a jest na to wiele przykładów - wiele akcji, które są godne pochwały i rozgłosu!