No to zaczynamy...
Re: No to zaczynamy...
Witam wszystkich. Jestem nowy na forum więc chciałbym się przedstawić... Mam na imię Radek jestem z Inowrocławia lat - 16. Chodzę do 3 klasy Gim. Narazie Quadem jeżdżę z opiekunem.. z powodu braku Prawa Jazdy... Quadami interesuję się od kilku lat. Na początku jeździłem w wypożyczalniach (zaczynając od Hiniola kończąc na All Road 500 i Grizzlak 450). Doświadczenie małe mam. W 2010 dostałem Beyond 260 (Linhai) na tym zaczynam swoje zabawy.. . Narazie podróżuję sam ale mam nadzieję że w przyszłości będę mógł dołączyć do cięższych wypraw i do waszego grona Quadowego. Oprócz Quadów interesuję się Informatyką a w wolnych chwilach jazda rowerem i na rolkach.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
-
Dzień Dobry
Zgodnie z sugestią jako nowy użytkownik quada i forum kilka słów o sobie:
Tomasz, wiek w tej chwili 48 lat
Hobby modelarstwo lotnicze. Główny powód zakupu quada to potrzeba dojazdu na lotnisko modelarskie po drogach powiedzmy mało ucywilizowanych. Czy to się uda zobaczę w pratkyce, a ponieważ nic o jeżdżeniu quadem, jego budowie, usterkach, wadach, zaletach itp itd nie wiem to mam nadzieję, że to Forum i jego Użytkownicy w osiągnięciu zamierzonego celu pomocnymi mi będą.
Pozdrawiam
Tomasz Śmigielski
Zgodnie z sugestią jako nowy użytkownik quada i forum kilka słów o sobie:
Tomasz, wiek w tej chwili 48 lat
Hobby modelarstwo lotnicze. Główny powód zakupu quada to potrzeba dojazdu na lotnisko modelarskie po drogach powiedzmy mało ucywilizowanych. Czy to się uda zobaczę w pratkyce, a ponieważ nic o jeżdżeniu quadem, jego budowie, usterkach, wadach, zaletach itp itd nie wiem to mam nadzieję, że to Forum i jego Użytkownicy w osiągnięciu zamierzonego celu pomocnymi mi będą.
Pozdrawiam
Tomasz Śmigielski
SZCZECIN - MIELNO MAJ/CZERWIEC
WITAM
"QUAD to jest to"
JACEK 34 LATA SZCZECIN
POSIADAM GRYZLLY 700 rok i 1300km przepraw.
ZAPRASZAM DO EKIPY 4 QUADY
MAJ/CZERWIEC LECIMY ZE SZCZECINA DO MIELNA - 3dni
"QUAD to jest to"
JACEK 34 LATA SZCZECIN
POSIADAM GRYZLLY 700 rok i 1300km przepraw.
ZAPRASZAM DO EKIPY 4 QUADY
MAJ/CZERWIEC LECIMY ZE SZCZECINA DO MIELNA - 3dni
JACK
Witam wszystkich okolic Wawki.
Wlasnie sie rozgladam za jakims quadem dla mnie, bardziej w kierunku przeprawowki. Mam nadzieje ze tutaj doczytam sobie wszystko to co powinienem wiedziec.
pozdrowionka i szacuneczek dla Wszystkich.
Wlasnie sie rozgladam za jakims quadem dla mnie, bardziej w kierunku przeprawowki. Mam nadzieje ze tutaj doczytam sobie wszystko to co powinienem wiedziec.
pozdrowionka i szacuneczek dla Wszystkich.
Witam!
Na forum już chwile jako widz, dzisiaj rejestracja gdyż mam do napisania post a powożę (jeszcze) Yamahę Blaster
Na forum już chwile jako widz, dzisiaj rejestracja gdyż mam do napisania post a powożę (jeszcze) Yamahę Blaster
Witam wszystkich quadomaniaków,mam na imię Sławek,37lat,jestem z Gliwic,od 3-ech lat jestem posiadaczem LIFANA 250 ST.Jeżdże sobie z córcią po hałdach w okolicach Gliwic.Pozdrawiam wszystkich.
witam koledzy
mam 16 lat i zaczynam jazde na quadzie. kupiłem sobie 3 tygodnie temu quada 125 jak na początek pierwszy raz jeżdziłem w wypozyczalni w wieku 14 lat spodobało mi się i super jazda mieszkam akurat w idalnym terenie jak na jazde quadem lasy łąki dojazdy długie dosyć do lasów ściezki pomiedzy polami w sumie to wyjeżdżam z podwórka prawie odrazu na polne drogi ...mieszkam w górach po drodze nie jeżdże bo nie moge..planuje kupić coś mocniejszego bo w tych terenach 125 troche pod górki rady nie daje!!ale na prostych ..pozdrawiam
mam 16 lat i zaczynam jazde na quadzie. kupiłem sobie 3 tygodnie temu quada 125 jak na początek pierwszy raz jeżdziłem w wypozyczalni w wieku 14 lat spodobało mi się i super jazda mieszkam akurat w idalnym terenie jak na jazde quadem lasy łąki dojazdy długie dosyć do lasów ściezki pomiedzy polami w sumie to wyjeżdżam z podwórka prawie odrazu na polne drogi ...mieszkam w górach po drodze nie jeżdże bo nie moge..planuje kupić coś mocniejszego bo w tych terenach 125 troche pod górki rady nie daje!!ale na prostych ..pozdrawiam