Suzuki KQ ile jest KQ w Polsce
- prezziguzzi
- Kontakt:
KQ od Tomridera był niezwykle dzielny, szczerze, to nawet najlepszy, ale tak szybko odszedł. Tomrider bardzo go kochał, biedactwo.
Zdecydowanie KQ żółty jest najpiękniejszy, przypomina mi grubą wściekłą osę, zielony taki cuś nijaki i jakby mniejszy, a czerwony- straż pożarna
Zdecydowanie KQ żółty jest najpiękniejszy, przypomina mi grubą wściekłą osę, zielony taki cuś nijaki i jakby mniejszy, a czerwony- straż pożarna
Już niedługo zwoduję delfina, założę pianę i fiu...na Ostrołękę!
Co do tych ciężarków
Nie wiem czy są w crosie,ja mam takie w motorze z którego będzie przeszczepiany silnik jest to enduro yamaha tenere 660
Pozdrawiam Z
- Adamiak Jarosła
- Kontakt:
Kupiłem KQ od Marka Talara z Płocka . Miał przejechane 3600 km .Marek zastosował kilka patentów które sprawdzają sie w 100 %. Snorkle do przekładni pasowej, zamiast plastikowych spinek błotniki sa skręcone po prostu śrubami, jakas inna żarówka w lampie na kierownicy ( ta lampa to totalna porażka firmy Suzuki . Do czego toto ma służyć ???? ) wyciągarka Warn 3.0 s. opony Maxxis Bighorn ( niby nie biorą w błocie ale ja tego nie zauważyłem ) . Kilka razy wwaliłem sie w takie bagno że już myślałem że piechotą do domu,ale KQ + Warn to zestaw super. Jak dla mnie maszyna jest super.
- Adamiak Jarosła
- Kontakt:
korek do spuszczania wody z przekładni jest zamontowany od spodu i nie wiem jak jest dostępny z oryginalnymi osłonami ale Marek załozył osłony z nierdzewki a w nich jest otwór do korka. W sobotę pękł mi uchwyt przedniego bagażnika ale to jest mała sprawa , małę spawanko i po sprawie. Przyczyną mogło być rolowanie sprzęta . syn przesadził z prędkością i" nie wydało" na zakręcie.
Witam.
Marcolife a Czarny KQ to co tak bez komentarza ostanie
Pozdrawiam.
Marcolife napisał: Zdecydowanie KQ żółty jest najpiękniejszy, przypomina mi grubą wściekłą osę, zielony taki cuś nijaki i jakby mniejszy, a czerwony- straż pożarna
Marcolife a Czarny KQ to co tak bez komentarza ostanie
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony śr 16 maja, 2007 przez dziki, łącznie zmieniany 1 raz.
czarnny king quad musi być super aczkolwiek nieprzypominam sobie bym go widział w takim kolorze. Dla mnie np. quad musi być jak najbardziej zakamuflowany. nie mam na swoim quadzie innych kolorów niż ciemnozielony i czarny. może dlatego tak mało robiono mi zdjeć na RRIV. nie prezentowałem się tak okazale bez chromowanych rur i innych wątpliwych ozdób