Quad 110
Quad 110
Witam
chcem sobie zakupić quada 110
http://www.allegro.pl/item591559460_ext ... ratis.html
wiem że w chińczykach coś zawsze pada a na coś droższego mnie nie stać, obecnie w budżecie posiadam 2000 zł
Quada chcem kupić po to by sobie spokojnie pojeździć , żadnych szaleństw typu skocznia bączki itd.
czy taki quad nie będzie się psuł przy takim użytkowaniu
a jeżeli tak co w nich najczęściej pada elementy nadwozia czy silnik?
Będe bardzo wdzięczny za odpowiedź
PoZdRaWiaM
chcem sobie zakupić quada 110
http://www.allegro.pl/item591559460_ext ... ratis.html
wiem że w chińczykach coś zawsze pada a na coś droższego mnie nie stać, obecnie w budżecie posiadam 2000 zł
Quada chcem kupić po to by sobie spokojnie pojeździć , żadnych szaleństw typu skocznia bączki itd.
czy taki quad nie będzie się psuł przy takim użytkowaniu
a jeżeli tak co w nich najczęściej pada elementy nadwozia czy silnik?
Będe bardzo wdzięczny za odpowiedź
PoZdRaWiaM
-
Kupiłem podobnego dla córki. Po dwóch godzinach użytkowania odpadło podczas jazdy koło. Łożysko do wymiany. Na 2 dzień padł rozrusznik. Dzień później ładowanie baterji. Łączny koszt napraw 500pln. Dzisiaj walczę z gaźnikiem którego regulacja graniczy z cudem. Jeżeli chcesz coś kupić to radzę poszukaj używane suzuki 50 lub coś podobnego. 110 o októre pytasz mają stosunek 5:1. 5 godzin naprawiania 1 jeżdżenia.PozdrawiamPiotrek
-
- Kontakt:
A ja wam powiem tak.
Mój 10 letni brat ma quada 110ccm made in china otrzywiscie docierał go równe 8 baków pełnych.
Jeździł z prędkością do 15 km na godzinę.
Ma już go ponad 2 lata i nawet żarówka się nie spaliła tylko jedynie świece wymieniłem bo już iskra się straciła
i quadzik dalej jeździ i wszystko funkcjonuje nie ma luzów itp.
Silnik rano odpala od startera jak nacisnę przytrzymie 3 sekundy. Więc nie wciskajcie mi kitów
ze Chinol to g**** bo ciekawe czy jakaś firmówka będzie tak wyglądała . Na quadzie dużo jezdzi brat ponieważ mamy zrobiony tor motocrossowy.
a moje motto brzmi "Kto dba ten dobre i chińskie ma"
Mój 10 letni brat ma quada 110ccm made in china otrzywiscie docierał go równe 8 baków pełnych.
Jeździł z prędkością do 15 km na godzinę.
Ma już go ponad 2 lata i nawet żarówka się nie spaliła tylko jedynie świece wymieniłem bo już iskra się straciła
i quadzik dalej jeździ i wszystko funkcjonuje nie ma luzów itp.
Silnik rano odpala od startera jak nacisnę przytrzymie 3 sekundy. Więc nie wciskajcie mi kitów
ze Chinol to g**** bo ciekawe czy jakaś firmówka będzie tak wyglądała . Na quadzie dużo jezdzi brat ponieważ mamy zrobiony tor motocrossowy.
a moje motto brzmi "Kto dba ten dobre i chińskie ma"
^^^^
-
dobrze powiedziane Hondzias1221 ja mam chińskiego też już 4 dni kto dba ten ma ale czasami gdy nie chcesz za dużo wydać to lepiej poczekać i uzbierać więcej na jakiegoś lepszego ... czasami chociaż nie wiem jak byś dbał nie obejrzany quad może się nie sprawdzić Więc odradzam kupowania większych rzeczy w internecie najlepiej pojechać do salonu obejrzeć go, zapytać dopasować i dopiero kupować
baszan 150cc MADE IN CHINA
-
-
- Kontakt:
-
- gacekoczko
- Kontakt:
Re: Quad 110
ja też mam quada 110 jak kupisz to odrazu radze ci zmień olej ,świece na NGK to są najleprze Japońskie i akumlator bo to jest chińska tandeta. olej niewiadomo jaki , świeca słaba , a akumlator to jakas bateria wogule niema wlewu kwasy poprostu nic
-
- Quad:: 110
Re: Quad 110
Witam
tez mam quada 110 i mam problem odpalaniem jak jets naladowany akumulator odpali po 24 h juz nie chce akumulator na ladowany był nie wiem o co chodzi prosze o pomoc
z rozrusznika slychac tylko bzz vzzz
tez mam quada 110 i mam problem odpalaniem jak jets naladowany akumulator odpali po 24 h juz nie chce akumulator na ladowany był nie wiem o co chodzi prosze o pomoc
z rozrusznika slychac tylko bzz vzzz