No to zaczynamy...
Cześć mam na imię Karol i mam 15 lat . Jestem z Warszawy . Mój tata , mama , ja i mój brat mamy quady . Tata ma Ls-a 250 a mama Aeon cobra 220 . Razem z bratem mamy chińczyki 150-tki. Może nie mam dużo wiedzy , ale też służę swoim doświadczeniem .
Ostatnio zmieniony śr 10 lut, 2010 przez karlosatv, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: No to zaczynamy...
Witam wszystkich nazywam się Adrian jeszcze nie posiadam qłada zamierzam w najbliższym czasie zakupic jakiegoś qładzika
Witam, wczoraj się zarejestrowałem, a dziś krótko napiszę o meritum. Mam na imię Grzegorz, posiadam dwa quady; Raptor 660 i Raptor 350. Jeżdżę po polach i piaszczystych, dziurawych terenach. Mam też dzika, blackbirda 1100, jeżdżę nim z kumplami z ulicy na jednodniowe wypady.
Obecnie przymierzam się do zakupu quada przeprawowego, z napędem 4x4, bo tymi swoimi ani zimą nie pojeżdżę ani nie odśnieżę. Dodam, że przed zakupem tych dwóch quadów myślałem, że quady różnią się od siebie tylko wyglądem a wszystkie mają 4x4 itp...
Zacząłem przygodę.
Obecnie przymierzam się do zakupu quada przeprawowego, z napędem 4x4, bo tymi swoimi ani zimą nie pojeżdżę ani nie odśnieżę. Dodam, że przed zakupem tych dwóch quadów myślałem, że quady różnią się od siebie tylko wyglądem a wszystkie mają 4x4 itp...
Zacząłem przygodę.
My tu gadu gadu, a Niemcy w Łasku rowery pompują... :D :lol:
- gacekoczko
- Kontakt: