MT RALLY 2010
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Zastanawiałem się jak ogarnąć taką imprezę od strony fotograficznej... Chyba pozostają wybrane fajne punkty na trasie z każdego dnia...
Albo zamontujemy Wam aparaty na wysięgnikach do quadów i ustawimy, że co 15 minut zdjęcie z automatu się będzie robiło...
Bo jazda quadem za Wami mogłaby być lekko męcząca
Całe szczęście oprócz ścigantów z klasy sportowej jest jeszcze klasa turystyczna, bezciśnieniowa, która, jak to pokazała edycja Mt Series, bardzo chętnie pozuje do zdjęć... A jak trzeba to nawet duble ujęć się robi...
Albo zamontujemy Wam aparaty na wysięgnikach do quadów i ustawimy, że co 15 minut zdjęcie z automatu się będzie robiło...
Bo jazda quadem za Wami mogłaby być lekko męcząca
Całe szczęście oprócz ścigantów z klasy sportowej jest jeszcze klasa turystyczna, bezciśnieniowa, która, jak to pokazała edycja Mt Series, bardzo chętnie pozuje do zdjęć... A jak trzeba to nawet duble ujęć się robi...
Póki co quadowa emeryturka :)
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Dla mnie najlepsze zdjęcia są wykonywane podczas imprez długodystansowych tak więc Grzesiu do dzieła!
Być może gdzieś się spotkamy, daleko nie mam
Być może gdzieś się spotkamy, daleko nie mam
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
Oczywiście jadę i nic tego nie zmieni. Co do długości rajdu to najgorsze są ostatnie dni ponieważ zmęczenie daje znać o sobie.
Poprzedni rok pokazał że ilość uczestników nie ma znaczenia ponieważ podejście organizatorów jest perfekcyjne, po paru dniach wszyscy są jak rodzina.
Nikogo nie będę namawiał bo potrzeba sporo czasu i kasy, ale jeżeli mam porównać ten rajd to tak jakby zebrać kilka najlepszych rajdów w kraju do kupy, sędziami mianować fajnych kolesi i oddać się w całości wspaniałej przygodzie trwającej parę dni- co długo się pamięta.
I tak ogólnie to bardzo droga impreza i ma niewiele zalet:
trasy najlepsze na naszych terenach- nawigacja marzenie
super organizacja
smaczny catering
gruba oprawa medialna
dobre zabezpieczenie medyczne
I ja wcale nie namawiam, Pozdrawiam Marco
Poprzedni rok pokazał że ilość uczestników nie ma znaczenia ponieważ podejście organizatorów jest perfekcyjne, po paru dniach wszyscy są jak rodzina.
Nikogo nie będę namawiał bo potrzeba sporo czasu i kasy, ale jeżeli mam porównać ten rajd to tak jakby zebrać kilka najlepszych rajdów w kraju do kupy, sędziami mianować fajnych kolesi i oddać się w całości wspaniałej przygodzie trwającej parę dni- co długo się pamięta.
I tak ogólnie to bardzo droga impreza i ma niewiele zalet:
trasy najlepsze na naszych terenach- nawigacja marzenie
super organizacja
smaczny catering
gruba oprawa medialna
dobre zabezpieczenie medyczne
I ja wcale nie namawiam, Pozdrawiam Marco
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Re: MT RALLY 2010
Oświadczenie organizatora MT Rally:
Ze względu na Żałobę Narodową oraz rozmiar tragedii - decyzją organizatorów i sponsorów MT RALLY – 2010 – został ODWOŁANY.
Pragniemy wyrazić swój głęboki żal i smutek z powodu śmierci Prezydenta RP i jego małżonki oraz wszystkich osób lecących samolotem do Smoleńska. Jako organizatorzy jesteśmy wstrząśnięci katastrofą samolotu i składamy wyrazy głębokiego współczucia Rodzinom oraz Bliskim Ofiar tragedii.
Szczególnie jesteśmy poruszeni śmiercią wysokich dowódców wojskowych, bez których wsparcia i życzliwości MT RALLY nie miało by szansy zaistnieć. Dowództwo Wojsk Lądowych w osobie Pana Generała Tadeusza Buka zawsze stanowiło wzór kompetencji i partnerstwa.
Na zawsze pozostaną w naszej pamięci.
Wszystkie osoby zapisane na MT RALLY 2010 serdecznie przepraszamy za zaistniałą sytuację. Jednocześnie informujemy, że w najbliższych dniach otrzymują zwrot opłat wpisowego. Dodatkowo wszystkich uczestników MT RALLY 2010 zapraszamy do bezpłatnego udziału w MT SERIES w dniach 22-24.10.2010 na Drawsku Pomorskim.
Z wyrazami głębokiego żalu,
Organizatorzy MT RALLY
Tomasz Tomaszewski i Paweł MOLI Moliński
- POLAND MT TEAM -
Póki co quadowa emeryturka :)