No to zaczynamy...

Zanim zaczniesz przygodę z Quadzikiem, przywitaj się i napisz kilka słów o sobie...
ODPOWIEDZ
jacekdl
Kontakt:

Witam.

Post autor: jacekdl » wt 19 sty, 2010

Witam wszystkich quadowiczów. Mam na imię Jacek, mam 31 lat i od 2 lat zachrowałem na mam nadzieję nieuleczalną chorobę - quad. Mieszkam w Chrzanowie i wraz z kolegami jeździmy w tych rejonach. Pierwszym moim quadem był aeon cobra 180 a obecnie jest nim Lucky Star 250.
Załączniki
ATV_QUAD_TEAM_CHRZANÓW.jpg
Lucki Star 250, ATV QUAD TEAM CHRZANÓW

slawomir52

Post autor: slawomir52 » pt 22 sty, 2010

Witam quadowiczów. Mam na imie Sławek. Interesuje mnie turystyka i rekreacja na quadach. Mam nadzieje ze quad w miescie zastapi mi czasem motocyl. A tez bedzie fajnym transportem dla 2 osób w weekend. Pozdrawiam wszystkich.S.F.

krokodyl1
Kontakt:

Post autor: krokodyl1 » pt 22 sty, 2010

Witaj slawomir52,
Quad to coś z czego się nie wyleczysz! Wciąga bardziej niż papierosy, wiem na pewno że z czasem zrezygnujesz z motocykla na rzecz GADA. Szukaj grup w swoim rejonie. Chłopaki na pewno :I love YAMAHA: wyjaśnią jak czerpać z tej zabawy max przyjemności aż do bólu. Nie jest to metafora.Osobiście posiadam GADA od 2 miesięcy ale dopiero nie dawno poznałem kolegów z doświadczeniem. W sobotę tak mnie przetestowali że do tej pory ledwie ruszam rękoma. Adrenalina na maxa i do tego świetna zabawa.
Pozdrawiam i witam w gronie quadzikowców. :I love YAMAHA: GRYZZLY 660
krokodyl

Kondziu321
Kontakt:

Post autor: Kondziu321 » pt 22 sty, 2010

Witam was wszystkich ludzie. Nazywam się Konrad, Mam 14 lat i właściwie nie posiadam quada tylko coś chińskiego na 4 kołach zwanego bashanem. Właściwie to cieszę się że go mam bo i tak niedługo zostanie oddany. Dla czego się zastanawiacie? A no dlatego że w ciągu jednej zimy 6 razy zalałem stacyjke, 3 razy akumulator padł, a w dodatku 2 dnia okazało (w praktyce :D) że koło było nie przykręcone dobrze, i oczywiście od razu do komisu niech naprawią. To by było tyle jeśli chodzi o moje życie... :D

Pozdrawiam was.
"Złożę mu propozycję nie do odrzucenia"

seb 69

Post autor: seb 69 » ndz 24 sty, 2010

Witam ! Wydaje mi się, że Quad to coś jak narkotyk - to nieuleczalna choroba, na którą pewnie większość z nas choruje albo chętnie zachorowałaby!
Jednak na powitanie chciałbym napisać kilka słów o sobie:
Sebastian, 41 lat, żonaty, syn 9, córka 15.
Moja przygoda z quadem - jeśli można nazwać to quadem ( chinol - 150 tka ) zaczęła się we wrześniu 2009 r. Któregoś letniego dnia mojemu synkowi zrodził się pomysł kupna quada i od tego momentu wiercił mi "dziurę w brzuchu", aż w końcu uległem i kupiłem. Przyznam szczerze, pomimo iż jest to chinol - 150 tka, już pierwsza nasza przejażdżka zrobiła na nas tak fantastyczne wrażenie, że nie "odpuściliśmy" prawie żadnego weekendu i jeździliśmy w granicach Parku Krajobrazowego Wzniesień Łódzkich. Z każdym przejechanym kilometrem coraz bardziej nam się to " szaleństwo " podobało.
Tak więc gdzieś pod koniec zeszłego roku zacząłem myśleć o zakupie większego quada żeby z synem robić wypady w cięższe tereny. Bardziej ciągnie mnie w teren niż na tor, w związku z powyższym zacząłem mysleć o quadzie przeprawowym! Nie mogło obyć się oczywiście bez lektury w necie. Na zakup nowego pojazdu planowałem przeznaczyć 20 tys. z małym hakiem i już miałem pomysł aby kupić cf moto 500. Mówiąc szczerze - popsuliście mi trochę plany swoimi postami sugerując, że lepszym wyborem za niewiele większe pieniądze jest Kymco 500. Dodatkowo zasięgnąłem języka u dealerów, którzy potwierdzili waszą opinię - więc zapadła decyzja - kupuję Kymco 500 IRS cena ok 28 000,00. Jeszcze jeden ważny fakt - na forum wpieniali mnie ludzie, którzy twierdzili, że tylko japońce się liczą ( no i polairs ) a wszystko pozostałe to byle co! Tak naprawdę miałem jeden wielki mętlik w głowie, ogromny dylemat co zrobić - dołożyć następne kilka, kilkanaście tysięcy - kupić japońca!? Postanowiłem jednak pozostać przy Kymco 500 IRS.
I nie wiem czy uwierzycie ale jak pojechałem dzisiaj do dealera suzuki i hondy w Łodzi na Al. Włókniarzy i zobaczyłem Suzuki KingQuada 750 Power Steering, zielonego to jakby mnie piorun poraził - i nie odpuściłem - dałem zadatek. Niebawem odbiorę go i chyba "szaleństwom" w terenie nie będzie końca. Tylko co ja powiem mojej żonie, że zamiast 20 tys zapłaciłem ponad 35 tys - zastanawiam się czy mi walizek nie wystawi!?
Mam nadzieję, że was nie zanudziłem. Pozdrawiam !
Odezwę się niebawem i napiszę o pierwszych wrażeniach z przejażdżki!

Awatar użytkownika
Marcinkaziu

Powitanie

Post autor: Marcinkaziu » pn 25 sty, 2010

Witam wszystkich.Mam na imie Marcin mam 25 lat jestem ze Śremu niedaleko Poznania. Moja przygoda z quadami zaczęła się na początku 2008 roku.
Quady bardzo mnie zaciekawiły swoją moca i wogóle,przejechałem sie po raz pierwszy na kolegi Quadzie poczułem tą moc i adrenaline wkońcu wiedziałem jak to jest co to są naprawde Quady. Pozdrawiam Marcinkaziu
Quady to teraz moje życie.
Marcinkaziu

Awatar użytkownika
kuba4x4
Quad:: Can - Am Outlander XT - Był, Jest i Będzie !
Imię: Jake
Kontakt:

Post autor: kuba4x4 » pn 25 sty, 2010

Witamy :)
A.Z.T. ATV ZGIERZ TEAM - www.ZgierzTeam.pl
Pozdrawiam :)

kamil36

Post autor: kamil36 » śr 27 sty, 2010

Witam mam na imię Kamil mam 18 lat . Mieszkam woj. małopolskim 40 km od Krakowa a 11 km od Olkusza w małej wiosce Lgota . Interesuje sie kupnem quada , bo chce troche poszleć na czymś co ma 4 koła . Miałem do tej pory 4 motory, a ogólnie mam 5 .

goldwing1500

Post autor: goldwing1500 » sob 30 sty, 2010

Witam. Mam na imię Jan, mam 53 lata. Od ......lat jeżdżę motocyklem. Od pewnego czasu zacząłem się interesować tematyką quad/buggy. POZDRAWIAM.

Wenta
Kontakt:

Post autor: Wenta » sob 06 lut, 2010

Witam Mam na imie Sebastian mam 13 lat mieszkam w Starych Żukowicach koło Tarnowa na quady choruje od 5 lat quada nie posiadam :(
Bo najlepsza muzyka to ryk silnika

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się z nami Quadzikowcami”