V Rydzewski Zlot Quadowy 20-22 Listopada

Archiwum bezciśnieniowych imprez turystycznych, integracyjnych i zlotowych.
marcin rydzewo
Kontakt:

Post autor: marcin rydzewo » wt 17 lis, 2009

A i jeszcze OGŁOSZENIE PARAFIALNE
W czwartek wychodzi nowy numer QUADZIKA oczywiście z relacją z IV Rydzewskiego zachęcam do kupna

:I love QUADZIK: :I love RYDZEWSKI ZLOT:

adminGrzegorz: Poprawiłem ze środy n czwartek, bo listopadowy Quadzik ukaże się w sprzedaży 19.11.2009 (czwartek)...
Ostatnio zmieniony wt 17 lis, 2009 przez marcin rydzewo, łącznie zmieniany 1 raz.

marcin rydzewo
Kontakt:

Post autor: marcin rydzewo » wt 17 lis, 2009

TomekD:
O rany! Chyba się jednak uda a juz miałem załamkę.. W niedziele gad odmówił posłuszeństwa ale od czego ma sie znajomych (akurat ten poznany w Rydzewie).. Gad zreanimowany i przybędę. Dzięki Darek R. !!!
Marcin ale swoim pipkiem-jeepkiem jedziesz na tych emtekach na końcu bo inaczej my ugrzęzniemy na amen.
może powinienem przejechać pierwszy mieli byście ciekawiej
Ostatnio zmieniony wt 17 lis, 2009 przez marcin rydzewo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
TomekD

Post autor: TomekD » śr 18 lis, 2009

Marcin wrzuć liste z kim sie integrowac będziemy... To juz pojutrze!!!
KQ750axi

Awatar użytkownika
TomekD

Post autor: TomekD » czw 19 lis, 2009

Ciiiszaaaa przed burzą... no to powolutku się zmywam z roboty i pęedze pakować sprzęty. Do zobaczyska jutro!!!
KQ750axi

Awatar użytkownika
upodlony

Post autor: upodlony » pt 20 lis, 2009

Jestem chory i nie jestem tam gdzie wszyscy..... do d***
zazdroszcze WAM :I love RYDZEWSKI ZLOT:
pobudliwy

marcin rydzewo
Kontakt:

Post autor: marcin rydzewo » sob 21 lis, 2009

Nam też przykro ze ciebie nie ma
Powiem tylko nieskromnie że znowu udała mi się impreza a wyniki będą zaskakujące

Pozdrawiam cię Robert

Awatar użytkownika
upodlony

Post autor: upodlony » sob 21 lis, 2009

SZPANER i SZCZĘŚCIARZ......... zazdrośnik to ja :kłótnia: :oklaski: ale gratuluje i tym bardziej mi żal

chocia jedno fotke wklej PAN bardzo prosić PANA ja :I love RYDZEWSKI ZLOT:
pobudliwy

marcin rydzewo
Kontakt:

Post autor: marcin rydzewo » ndz 22 lis, 2009

Na razie wyniki
1 Darek Włodarczyk Krzysztof Nowak
2 Damian Nowak Michał Szulc
3 Tomek Dyląg
4 Michał Pawelec Grzegorz Grefkowicz
4 Paweł Grefkowicz
5 Artur Raczkowski Marcin Skrzydliński
6 Sylwester Karcz Piotr Osiński
7 Jakub Migowski
8 Ryszard Lisiecki Michał Lisiecki
9 Krzysztof Lisiecki Filip Lisiecki
10 Bartek Skrobun Marcin Tarnowski
11 Karol Kluczewski Mateusz Kluczewski
12 Mateusz Niżyński Konrad Jankowski
13 Jacek Borodycz Krzysiek Żytkowicz
14 Krzysiek ******
15 Darek Malanowski Przemek Polański
16 Sebastian Smolarek Paulina Kamińska
Robery nie mam jutro wezme od Andrzeja i będą fotki

:I love QUADZIK: :I love RYDZEWSKI ZLOT:

Awatar użytkownika
upodlony

Post autor: upodlony » ndz 22 lis, 2009

Ja CIE i T***** BYŁ kurde MAĆ ale d*** :bezradny:
pobudliwy

Awatar użytkownika
TomekD

Post autor: TomekD » pn 23 lis, 2009

W życiu się tak nie zmordowałem! Recę mi siadły od szarpaczki jak aku padł, wszystko boliiii! ale warto było - wreszcie pudło! :jupi: > Krótka opowieśc:
NOC: w miare ciepło, nie pada, nie jest źle. Startuje sam (jak zwykle..) 1-OS połączony z pieczatkami ale sędzia mówi że czasu nie bedą liczyć, a więc pieczątki. Po pierwszej zrobionej w tłoku rezygnuję i jade na kolejny OS-żwirownia. Po kilku podjazdach i zjazdach zatrzymuje mnie korek, 6 quadów, asekuracje przed trudnym podjazdem. Chłopaki odjeżdzają, zostaje sam, proszę kibiców o asekuracje-mówią tak ale za rundkę quadem :) Przejeżdzam i dalej w drogę.. dalej same pieczątki z długimi dojazdówkami. Na pieczątce specjalnej (pod mostem nad rzeką) spotykam gości ze żwirowni. Wjeżdzam pierwszy w wode po uszy - zaliczona ale quad gaśnie. Odpalam z szarpaka. Drugi quad za mna się topi, reszta rezygnuje. Połowa tej ekipy wraca holujac nieszczęsnika, reszta podłącza się pod mojego GPSa i całe szczęście, bo kolejnych pare pieczątek nie zrobiłbym sam, szczególnie nr 13 gdzie spędzamy z 40 minut-pięczątka w głębokim dole bez mozliwości zrobienia jej z góry (wali się brzeg). Kolejne nieco łatwiejsze. Niestety - zabrakło czasu na dwa OSy, jest po północy - koniec, czas na piwko i kiełbaski w osadzie. dyskusje do 3 rano.
DZIEŃ:
Pobudka i piekny dzień. chłopaki gdzieś wybyli więc jade znowu sam i tak przez cały dzień spotykając od czasu do czasu kogoś..Piekna trasa, fajne pieczątki, zaczynam wyprzedzać tych co wyjechali wcześniej. Po zrobieniu wszystkich pieczątek oddalonych od bazy i pikniku jest ok 14ej. Jade do bazy a tam... Witaja mnie jakbym wygrał wyścig pokoju :D Jestem pierwszy, który tu dotarł. Nie dają mi zejść z gada (hihi) i każą jechać na OS z 4 pieczątkami przy samej bazie (piękny widok z góry na bagno). Wjazd na maxa, po kilku minutach 4 pieczątki w karcie i do wyjazdu a tam.. tam zatrzymuje mnie mega korzeń na 10 minut. Wyciągarka na bok, rzeźbienie i wyjazd.
Teraz przerwa - kiełbacha, buziak Agacie. Dojeżdzają kolejni.
Zostały 3 pieczątki i 2 OSy-Marcinowa łąka i żwirownia. Ta ostatnia w drugą stronę. Przejeżdżam i uffff KONIEC! Chwila gadki z miłymi miejscowymi i jazda do osady.
Niektórzy (m.in Marcin) mówią że wygrałem ale wiem że 2 nie zrobione OSy z piątku nie pozwolą na to.
Impreza w knajpie rozdanie nagród i jest!!! 3 miejsce - czyli pudło wreszcie!!!
Dzięki chłopakom z Wawra za 1dzień, Grzesiowi Quadzikowi (wiesz za co..), Marcinowi za całośc i za wachę (zapomniałem oddać kaski-poprawię się).
:I love RYDZEWSKI ZLOT: :I love SUZUKI:

PS
Upodlony żałuj - upodliłbyś się do reszty... :lol:
KQ750axi

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy turystyczne, integracyjne i zloty”