V Rydzewski Zlot Quadowy 20-22 Listopada

Archiwum bezciśnieniowych imprez turystycznych, integracyjnych i zlotowych.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
upodlony

Post autor: upodlony » pt 13 lis, 2009

TYLKO pada pada pada i burze ..... a jest jakiś wybór np. słońce i leciutki deszczyk na koniec żeby Quada umył.; :mrgreen:
pobudliwy

Awatar użytkownika
Żabka

Post autor: Żabka » pn 16 lis, 2009

TomekD:
Co będzie w błocie się babrał? Pobrał zaliczki i do Egiptu poleciał :figielek: Dobrze, że dorobiłem klucz do domku w osadzie to jakos dam rade się upodlić samemu... A jak tam Turtlless'y, Żabki i inne gady?? Żyjecie?
Żyjemy, żyjemy! Frog Team gotowy do wyjazdu. Spodniobuty zakupione i przetestowane. Quady poprzerabiane, udoskonalone, wymyte i nabłyszczone :ok: Plany na pokonanie przeciwnika opracowane :plotki:
Ostatnio zmieniony pn 16 lis, 2009 przez Żabka, łącznie zmieniany 1 raz.
ANIA

marcin rydzewo
Kontakt:

Post autor: marcin rydzewo » pn 16 lis, 2009

Witamy Team Gdański też czekamy już z utęsknieniem na V Rydzewski tym bardziej ze zaplanowaliśmy trochę zmian ale to już na miejscu .
I ogłoszenie Parafialne
zwolniło się 6 miejsc zapraszam chętnych

Pozdrawiam
Marcin

marcin rydzewo
Kontakt:

upodlony:
TYLKO pada pada pada i burze ..... a jest jakiś wybór np. słońce i leciutki deszczyk na koniec żeby Quada umył.; :mrgreen:
Robert dla ciebie wszystko zrobimy na koniec os przez Niegocin do Giżycka i z powrotem żeby ci się gad dobrze umył ok. 8 km w jedną stronę wystarczy ?

:I love QUADZIK: :I love RYDZEWSKI ZLOT:
Ostatnio zmieniony pn 16 lis, 2009 przez marcin rydzewo, łącznie zmieniany 1 raz.

marcin rydzewo
Kontakt:

Muszę się pochwalić dostałem na urodziny nowego Quada 4 litry pojemności
trochę jeepst szeroki ale tak ma być przy najmniej mogłem objechać trasę w ciepełku
I mam taki plan żeby os’y były szerokie żebym mógł wystartować w konkurencji poza konkurencją , będę jedyny więc pudło murowane

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:ok: :zacieszcz: :jupi: :jupi: :I love QUADZIK: :I love RYDZEWSKI ZLOT:

Awatar użytkownika
Żabka

marcin rydzewo:
Muszę się pochwalić dostałem na urodziny nowego Quada 4 litry pojemności
trochę jeepst szeroki ale tak ma być przy najmniej mogłem objechać trasę w ciepełku
I mam taki plan żeby os’y były szerokie żebym mógł wystartować w konkurencji poza konkurencją , będę jedyny więc pudło murowane

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:ok: :zacieszcz: :jupi: :jupi: :I love QUADZIK: :I love RYDZEWSKI ZLOT:
Marcin, do 12 grudnia jeszcze miesiąc, a ty już prezenty przyjmujesz? A może to prezent zeszłoroczny :rotfl: ?
ANIA

marcin rydzewo
Kontakt:

Tak wyszło trafił się fajny prezent to nie można było czekać , a jak by miał stać to chyba szlak by mnie trafił do 12 grudnia .
Ania skąd wiesz że mam urodziny 12 grudnia ? rozumiem że szykowałaś jakiś prezent i jesteś zawiedziona że nie będziesz pierwsza .

Awatar użytkownika
Żabka

marcin rydzewo napisał...
Tak wyszło trafił się fajny prezent to nie można było czekać , a jak by miał stać to chyba szlak by mnie trafił do 12 grudnia .
Ania skąd wiesz że mam urodziny 12 grudnia ? rozumiem że szykowałaś jakiś prezent i jesteś zawiedziona że nie będziesz pierwsza .

I to jakie urodziny - okrągłe - 40-ste w tym roku ! Nic dziwnego, że taki duuuuuży prezent dostałeś :zacieszcz: . Niespodziankę szykowałam, ale skoro się spóźniłam, bo świętowałeś z miesięcznym wyprzedzeniem... . Poczekam do przyszłego roku i wtedy Cię zaskoczę. :bukiet:
ANIA

Awatar użytkownika
TomekD

Post autor: TomekD » wt 17 lis, 2009

O rany! Chyba się jednak uda a juz miałem załamkę.. W niedziele gad odmówił posłuszeństwa ale od czego ma sie znajomych (akurat ten poznany w Rydzewie).. Gad zreanimowany i przybędę. Dzięki Darek R. !!!
Marcin ale swoim pipkiem-jeepkiem jedziesz na tych emtekach na końcu bo inaczej my ugrzęzniemy na amen..
KQ750axi

marcin rydzewo
Kontakt:

Post autor: marcin rydzewo » wt 17 lis, 2009

I tak trzymać nie ma jak znajomy serwis

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy turystyczne, integracyjne i zloty”