V Rydzewski Zlot Quadowy 20-22 Listopada
Żyjemy, żyjemy! Frog Team gotowy do wyjazdu. Spodniobuty zakupione i przetestowane. Quady poprzerabiane, udoskonalone, wymyte i nabłyszczone Plany na pokonanie przeciwnika opracowaneTomekD:
Co będzie w błocie się babrał? Pobrał zaliczki i do Egiptu poleciał Dobrze, że dorobiłem klucz do domku w osadzie to jakos dam rade się upodlić samemu... A jak tam Turtlless'y, Żabki i inne gady?? Żyjecie?
Ostatnio zmieniony pn 16 lis, 2009 przez Żabka, łącznie zmieniany 1 raz.
ANIA
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Robert dla ciebie wszystko zrobimy na koniec os przez Niegocin do Giżycka i z powrotem żeby ci się gad dobrze umył ok. 8 km w jedną stronę wystarczy ?upodlony:
TYLKO pada pada pada i burze ..... a jest jakiś wybór np. słońce i leciutki deszczyk na koniec żeby Quada umył.;
Ostatnio zmieniony pn 16 lis, 2009 przez marcin rydzewo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Marcin, do 12 grudnia jeszcze miesiąc, a ty już prezenty przyjmujesz? A może to prezent zeszłoroczny ?marcin rydzewo:
Muszę się pochwalić dostałem na urodziny nowego Quada 4 litry pojemności
trochę jeepst szeroki ale tak ma być przy najmniej mogłem objechać trasę w ciepełku
I mam taki plan żeby os’y były szerokie żebym mógł wystartować w konkurencji poza konkurencją , będę jedyny więc pudło murowane
ANIA
-
- Kontakt:
I to jakie urodziny - okrągłe - 40-ste w tym roku ! Nic dziwnego, że taki duuuuuży prezent dostałeś . Niespodziankę szykowałam, ale skoro się spóźniłam, bo świętowałeś z miesięcznym wyprzedzeniem... . Poczekam do przyszłego roku i wtedy Cię zaskoczę.marcin rydzewo napisał...
Tak wyszło trafił się fajny prezent to nie można było czekać , a jak by miał stać to chyba szlak by mnie trafił do 12 grudnia .
Ania skąd wiesz że mam urodziny 12 grudnia ? rozumiem że szykowałaś jakiś prezent i jesteś zawiedziona że nie będziesz pierwsza .
ANIA
O rany! Chyba się jednak uda a juz miałem załamkę.. W niedziele gad odmówił posłuszeństwa ale od czego ma sie znajomych (akurat ten poznany w Rydzewie).. Gad zreanimowany i przybędę. Dzięki Darek R. !!!
Marcin ale swoim pipkiem-jeepkiem jedziesz na tych emtekach na końcu bo inaczej my ugrzęzniemy na amen..
Marcin ale swoim pipkiem-jeepkiem jedziesz na tych emtekach na końcu bo inaczej my ugrzęzniemy na amen..
KQ750axi
-
- Kontakt: