V Rydzewski Zlot Quadowy 20-22 Listopada

Archiwum bezciśnieniowych imprez turystycznych, integracyjnych i zlotowych.
ODPOWIEDZ
marcin rydzewo
Kontakt:

Post autor: marcin rydzewo » wt 27 paź, 2009

Witam obiecałem wam parę zdjęć z przygotowań , wstyd się przyznać zostawiłem aparat w Rydzewie a jestem oczywiście do czwartku w Warszawie . ale jak to mówią oczekiwanie zwierza przyjemność .
Jeśli chodzi o uczestników to jakoś zgłoszenia idą po woli mamy jeszcze parę wolnych miejsc widocznie koledzy i koleżanki przestraszyli się zimy która zawitała jakiś czas temu , na szczęście już jej nie ma i mamy piękną jeleń , trochę deszcze padały w zeszły weekend wkleiłem się takie błoto że z moim chorym jeszcze kulasem ledwo udało mi się wygrzebać , ale było super po tak długiej przerwie w jeżdżeniu każdy przejechany kilometr szutrów sprawiał wielką frajdę , a każdy metr przeprawy to prawie or…..zm .

Pozdrawiam
Marcin

:I love QUADZIK: :I love RYDZEWSKI ZLOT:

marcin rydzewo
Kontakt:

I jeszcze ogłoszenie parafialne
Drodzy wierni przyjaciele Rydzewskich zlotów pamiętajcie w najnowszym numerze listopadowym Quadzika relacja z IV Rydzewskiego

Pozdrawiam
Marcin

Awatar użytkownika
TomekD

Post autor: TomekD » wt 27 paź, 2009

Ja juz się zakręciłem na maxa! Haloo - czy ja jestem zgłoszony tzn. przyjęty na listę czy nie?? jak nie to bardzo prosze mnie zapisać (+moja wierna fun'ka Agata). Rozumiem że kasiorka tam gdzie poprzednio?? A moze by tak na ostatniej edycji nie jeździć tylko zasiąśc w pobliskiej knajpie i wrzucic na ekran jakies filmiki z zeszłych edycji?? Ciepło, miło i przyjemnie... :P :muza: :drink: :soczek: :jestem_z_glupkiem: :I love RYDZEWSKI ZLOT: :I love SUZUKI:
KQ750axi

marcin rydzewo
Kontakt:

No to ładnie się Tomek zakręciłeś przecież jak się tylko temat pojawił wręcz dostałem nakaz zapisania was na listę , swoją drogą pomysł z imprezą całkiem fajny lecz myślę że pojeździć też trzeba , coś wykombinuję żeby odmiana jakaś była na integracji filmik i zdjęcia dobry pomysł , zrobimy jeszcze konkurs Karaoke

Pozdrawiam
Marcin

marcin rydzewo
Kontakt:

Post autor: marcin rydzewo » czw 29 paź, 2009

Wiadomość dla wszystkich co mają parcie na szkło dzisiaj Agnieszka i Grzegorz Głowienka (Quadzik.pl) potwierdzili swoje przybycie na V Rydzewski . Więc można zaistnieć w mediach o tematyce Quadowej , Upodlony szykuj już program artystyczny
Pozdrawiam
Marcin

Awatar użytkownika
upodlony

Post autor: upodlony » czw 29 paź, 2009

JA WAM uszykuje program ale gimnastyczny...... to znaczy salto Quadem i kilka fikołków z górki. SUPER NUMER po nim nie ma co zbierać. :rotfl: :I love RYDZEWSKI ZLOT:
pobudliwy

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » pt 30 paź, 2009

upodlony:
JA WAM uszykuje program ale gimnastyczny...... to znaczy salto Quadem i kilka fikołków z górki. SUPER NUMER po nim nie ma co zbierać. :rotfl: :I love RYDZEWSKI ZLOT:
Poproszę o doquadną godzinę i namiary GPS, żebyśmy tego nie przeoczyli :aparat: ... Będzie kolejny klip do wypadków quadowych...
Póki co quadowa emeryturka :)

Awatar użytkownika
upodlony

Post autor: upodlony » pt 30 paź, 2009

Grzesiu oczywiście... jak tylko coś to tylko wy. Jak by co, to tym filmem wygramy " ŚMIECHU WARTE" i znowu będę GWIAZDĄ - hi hi hiiiiii :oops: :ok: :I love RYDZEWSKI ZLOT:
pobudliwy

Awatar użytkownika
TomekD

Post autor: TomekD » pn 02 lis, 2009

No to zapodawaj Marcinie listę chętnych do upodlenia na V RZQ (Upodlony to widzę juz się nie może doczekać upodlenia i przebiera nogami oby juz zdrowymi). Ja juz też zaczynam przebierać.....
KQ750axi

Awatar użytkownika
TomekD

Post autor: TomekD » pn 02 lis, 2009

przy okazji - wpłaciłem własnie zaliczkę...
KQ750axi

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy turystyczne, integracyjne i zloty”