ZIPP 200 4CROSS
- prezziguzzi
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt:
HAUPTMAN, a z czym jest do porawiania???? Wiesz nie licz drobnostek bo to moze zdarzyc cie sie w kazdym quadzie wiadomo nie jest to ani yamaha, ani honda itp., ale jezeli mam porownywac to np. Kymco MXU 150 jest duzo mniejszy, a kosztuje tyle samo co Zipp. I wlasnie w przypadku Kymco MXU 150 moze powiedziec ze przeplacasz. Żeby porownac wielkosc Zipp'ka trzeba by wziasc np. Kymco MXU 250, no coz z tego co widze to Zipp nowy kosztuje 12000 , a MXU250 17500 . za 5500 to crossa mozna poprawic tak ze bedzie jezdzil jak YAMAHA ALBO HONDA i jeszcze poprawiajac czegos sie nauczysz o budowie maszyn ruchomych.....
Ja jeszcze sie tak dobrze nie znam, ale mam nadzieje ze z pomocą wszystkich zgromadzonych na tym forum juz niedlugo bede mogł ten stan zmienic i sam bede umial zmodyfikowac nie tylko Zippa.
Ja jeszcze sie tak dobrze nie znam, ale mam nadzieje ze z pomocą wszystkich zgromadzonych na tym forum juz niedlugo bede mogł ten stan zmienic i sam bede umial zmodyfikowac nie tylko Zippa.
- prezziguzzi
- Kontakt:
BLAZER wyjasnie coś. Nawiazując ten temat oczekiwałem od kogoś z forum gotowych rozwiazań czyli np. tłumik leovince,spider lub boss albo kitpack do silnika polini a nie porównań z inną chinszczyzną. Wybrałem ZIPPA dla żony i zrobiłem żle bo gdybym wybrał używaną yamahę ( jestem fanatykiem tej marki ) to bym grzebał a tak kupiłem nowy i muszę grzebać. Nowy sprzęt z salonu powinien być daleki od takich usterek. Mam więc prośbę zamiast porównywać z inną chińszczyzną czy ktoś mogłby mi podpowiedzieć jakich podzespołów jakich firm użyć w celu ulepszenia w/w pojazdu. Pozdrawiam
- prezziguzzi
- Kontakt:
Wydech szukam gotowego rozwiązania mam pewne doswiadzenia w wydechach do enduro i motocross ale nie chcę kupować czegoś co musiałbym ciąć a potem spawać. Dokładniej potrzebuję propozycji konkretnego modelu całego układu wydechowego i to dobrej firmy. Do modeli yz i dt oraz xt ( yamaha ) i KTM stosowałem dotychczas LeoVince ale jakoś nic nie mogę znaleść do ZIPPA z tej firmy.
- prezziguzzi
- Kontakt:
miałem szesc takich quadów i jedyny problem jaki byl to pękanie harmonijki łączącej wydech(wymienione na gwarancji).rozpadł się wydech czy rura
moim skromnym zdaniem najważniejszą wadą są hamulce troche błota i koniec koniecznie trzeba wymieniać na układ hydrauliczny
zawiechy ..hmmm dobre nastawy geometrii plus inne amortyzatory to jest to
moim skromnym zdaniem najważniejszą wadą są hamulce troche błota i koniec koniecznie trzeba wymieniać na układ hydrauliczny
zawiechy ..hmmm dobre nastawy geometrii plus inne amortyzatory to jest to
.:GALEON:.