V Rydzewski Zlot Quadowy 20-22 Listopada

Archiwum bezciśnieniowych imprez turystycznych, integracyjnych i zlotowych.
ODPOWIEDZ
marcin rydzewo
Kontakt:

V Rydzewski Zlot Quadowy 20-22 Listopada

Post autor: marcin rydzewo » ndz 27 wrz, 2009

Witajcie na razie tylko termin wkrótce szczegóły

przypominam 20 -22 Listopada

:I love QUADZIK: :I love RYDZEWSKI ZLOT:

Awatar użytkownika
TomekD

Post autor: TomekD » pn 28 wrz, 2009

Zapisać mnie proszę natychmiast!! :D
KQ750axi

marcin rydzewo
Kontakt:

Post autor: marcin rydzewo » pn 28 wrz, 2009

Tak Jest
Muszę cię jednak zmartwić jesteś czwarty
Robert oczywiście myśli że jak się zgłosi pierwszy to może i na koniec będzie pierwszy , zobaczymy , ponadto dzisiaj zgłosił się jeszcze Bartek i Cichy , pechowiec IV Rydzewskiego

Pozdrawiam
Marcin

marcin rydzewo
Kontakt:

Post autor: marcin rydzewo » pn 28 wrz, 2009

Zaczynamy jak zwykle w piątek 20 listopada
Wyciągając wnioski z IV Rydzewskiego zrobimy w piątek parę os ‘ów i trochę pieczątek , dla każdego coś miłego .Postaram się o pieczątkę która da temu co ją zaliczy jakiś dodatkowy bonus , jeszcze nie wiem gdzie ją zrobimy ale myślę że w sobotę tak żeby można było oglądać zmagania wariatów od kąpieli błotnych w akcji , pieczątka ta da np. 500 pkt. Czyli jedna za 5 zwykłych , tylko gdzie ją umieścić , chyba na środku jeziora , lub na dachu któregoś z domów w Osadzie . Zobaczymy zobaczymy mam już pewien plan .Wracając do tematu w Sobotę , os’y i znowu trochę pieczątek , oczywiście Catering jeszcze nie powiem gdzie ale to szczegół , pracujemy nad nowym terenem 200 Hektarów trochę dalej od poligonu , lecz nowe tereny .Na koniec oczywiście impreza integracyjna tu też chyba wprowadzimy zmiany ( nie będzie Grochówki ,bigosu ,prosiaka , będzie tylko integracja) wiecie kryzys mnie też dopadł trzeba oszczędzać , taki żarcik jak mówi Paula .

Pozdrawiam
Marcin

Awatar użytkownika
upodlony

Post autor: upodlony » pn 28 wrz, 2009

No tak pieczątki i oesy a co tam na integracje trzeba siły zachować ..... a z tym ostatnim miejscem to jest pomysł ale poczekam z tym planem do przyszłego roku :bezradny:
pobudliwy

Awatar użytkownika
TURRTLESS

Post autor: TURRTLESS » wt 29 wrz, 2009

marcin rydzewo:
Tak Jest
Muszę cię jednak zmartwić jesteś czwarty
Robert oczywiście myśli że jak się zgłosi pierwszy to może i na koniec będzie pierwszy , zobaczymy , ponadto dzisiaj zgłosił się jeszcze Bartek i Cichy , pechowiec IV Rydzewskiego

Pozdrawiam
Marcin

Witam, witam na nowym "wątku"

Fajnie, że chociaż na liście uczestników będziemy z Cichym na 2 i 3 miejscu :D
Co do pieczątki za 50pkt. (chyba nie 500?pkt) to fajny pomysł - Cichy się już pewnie cieszy że może będzie na środku jeziora bo na "piątkę" zabiera na tylną pakę do quada ponton i piankę podgrzewaną! :ok:
A teraz trochę prywaty. Osobiście wolę (tak już się przyzwyczaiłem od ładnych paru lat w towarzystwie quadowym i motocyklowym) jak mówią do mnie Turrtless a nie tak oficjalnie po imieniu czyli Bartek 8) Ale jak się komuś podoba to słowianskie imie to proszę bardzo :nerwus:

pozdr

Turrtless :)
Ostatnio zmieniony wt 29 wrz, 2009 przez TURRTLESS, łącznie zmieniany 1 raz.
Upodlić się zawsze miło szczególnie w Rydzewie!!

Awatar użytkownika
Żabka

Post autor: Żabka » wt 29 wrz, 2009

Marcin nas też proszę wpisać na listę. Przed sekundą podjęłam decyzje - jedziemy!!!!! Ja oczywiście, jako osoba towarzysząca i moje gwiazdy :Artur Raczkowski i Marcin Skrzydliński, którzy właśnie się o tym dowiadują czytając mój post:D. No to zaczynamy przygotowania chłopaki :czytaj: Buziaczki !
ANIA

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » wt 29 wrz, 2009

Żabka:
Marcin nas też proszę wpisać na listę. Przed sekundą podjęłam decyzje - jedziemy!!!!! Ja oczywiście, jako osoba towarzysząca i moje gwiazdy :Artur Raczkowski i Marcin Skrzydliński, którzy właśnie się o tym dowiadują czytając mój post:D. No to zaczynamy przygotowania chłopaki :czytaj: Buziaczki !
Nie ma to jak zdecydowana "BABA :figielek:" w domu... Pozdrowienia Aniu...
Póki co quadowa emeryturka :)

Awatar użytkownika
TURRTLESS

Post autor: TURRTLESS » wt 29 wrz, 2009

Żabka:
Brawo Ania!!!

Jeszcze wczoraj rozmawiałem z Marcinem to się chłopak łamał, a tu patrz jedna decyzja żony kolegi i już oba chłpaki w gotowości :-) Rozumiem, że i tym razem będziemy wspólnie "dzielić" jeden domek? :) Jak już pewnie zauważyłaś to nasz team domkowy prawie w całości kompletny, co prawda chłopaki z Warki jeszcze się nie zapisały ale z tego co wiem to zamierzają to zrobić niedługo :wink:

pozdrawiam
Turrtless

P.S. Po płytkę podjadę jakoś w tym tygodniu
Ostatnio zmieniony wt 29 wrz, 2009 przez TURRTLESS, łącznie zmieniany 1 raz.
Upodlić się zawsze miło szczególnie w Rydzewie!!

marcin rydzewo
Kontakt:

Post autor: marcin rydzewo » wt 29 wrz, 2009

Właśnie przyjełem zgłoszenie z Warki tym razem bedzie ich trzech

pozdrawiam
Marcin
Ps Macie wszyscy jeden dom

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy turystyczne, integracyjne i zloty”