V Rydzewski Zlot Quadowy 20-22 Listopada
-
- Kontakt:
V Rydzewski Zlot Quadowy 20-22 Listopada
Witajcie na razie tylko termin wkrótce szczegóły
przypominam 20 -22 Listopada
przypominam 20 -22 Listopada
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zaczynamy jak zwykle w piątek 20 listopada
Wyciągając wnioski z IV Rydzewskiego zrobimy w piątek parę os ‘ów i trochę pieczątek , dla każdego coś miłego .Postaram się o pieczątkę która da temu co ją zaliczy jakiś dodatkowy bonus , jeszcze nie wiem gdzie ją zrobimy ale myślę że w sobotę tak żeby można było oglądać zmagania wariatów od kąpieli błotnych w akcji , pieczątka ta da np. 500 pkt. Czyli jedna za 5 zwykłych , tylko gdzie ją umieścić , chyba na środku jeziora , lub na dachu któregoś z domów w Osadzie . Zobaczymy zobaczymy mam już pewien plan .Wracając do tematu w Sobotę , os’y i znowu trochę pieczątek , oczywiście Catering jeszcze nie powiem gdzie ale to szczegół , pracujemy nad nowym terenem 200 Hektarów trochę dalej od poligonu , lecz nowe tereny .Na koniec oczywiście impreza integracyjna tu też chyba wprowadzimy zmiany ( nie będzie Grochówki ,bigosu ,prosiaka , będzie tylko integracja) wiecie kryzys mnie też dopadł trzeba oszczędzać , taki żarcik jak mówi Paula .
Pozdrawiam
Marcin
Wyciągając wnioski z IV Rydzewskiego zrobimy w piątek parę os ‘ów i trochę pieczątek , dla każdego coś miłego .Postaram się o pieczątkę która da temu co ją zaliczy jakiś dodatkowy bonus , jeszcze nie wiem gdzie ją zrobimy ale myślę że w sobotę tak żeby można było oglądać zmagania wariatów od kąpieli błotnych w akcji , pieczątka ta da np. 500 pkt. Czyli jedna za 5 zwykłych , tylko gdzie ją umieścić , chyba na środku jeziora , lub na dachu któregoś z domów w Osadzie . Zobaczymy zobaczymy mam już pewien plan .Wracając do tematu w Sobotę , os’y i znowu trochę pieczątek , oczywiście Catering jeszcze nie powiem gdzie ale to szczegół , pracujemy nad nowym terenem 200 Hektarów trochę dalej od poligonu , lecz nowe tereny .Na koniec oczywiście impreza integracyjna tu też chyba wprowadzimy zmiany ( nie będzie Grochówki ,bigosu ,prosiaka , będzie tylko integracja) wiecie kryzys mnie też dopadł trzeba oszczędzać , taki żarcik jak mówi Paula .
Pozdrawiam
Marcin
Witam, witam na nowym "wątku"marcin rydzewo:
Tak Jest
Muszę cię jednak zmartwić jesteś czwarty
Robert oczywiście myśli że jak się zgłosi pierwszy to może i na koniec będzie pierwszy , zobaczymy , ponadto dzisiaj zgłosił się jeszcze Bartek i Cichy , pechowiec IV Rydzewskiego
Pozdrawiam
Marcin
Fajnie, że chociaż na liście uczestników będziemy z Cichym na 2 i 3 miejscu
Co do pieczątki za 50pkt. (chyba nie 500?pkt) to fajny pomysł - Cichy się już pewnie cieszy że może będzie na środku jeziora bo na "piątkę" zabiera na tylną pakę do quada ponton i piankę podgrzewaną!
A teraz trochę prywaty. Osobiście wolę (tak już się przyzwyczaiłem od ładnych paru lat w towarzystwie quadowym i motocyklowym) jak mówią do mnie Turrtless a nie tak oficjalnie po imieniu czyli Bartek Ale jak się komuś podoba to słowianskie imie to proszę bardzo
pozdr
Turrtless
Ostatnio zmieniony wt 29 wrz, 2009 przez TURRTLESS, łącznie zmieniany 1 raz.
Upodlić się zawsze miło szczególnie w Rydzewie!!
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Nie ma to jak zdecydowana "BABA " w domu... Pozdrowienia Aniu...Żabka:
Marcin nas też proszę wpisać na listę. Przed sekundą podjęłam decyzje - jedziemy!!!!! Ja oczywiście, jako osoba towarzysząca i moje gwiazdy :Artur Raczkowski i Marcin Skrzydliński, którzy właśnie się o tym dowiadują czytając mój post:D. No to zaczynamy przygotowania chłopaki Buziaczki !
Póki co quadowa emeryturka :)
Brawo Ania!!!Żabka:
Marcin nas też proszę wpisać na listę. Przed sekundą podjęłam decyzje - jedziemy!!!!! Ja oczywiście, jako osoba towarzysząca i moje gwiazdy :Artur Raczkowski i Marcin Skrzydliński, którzy właśnie się o tym dowiadują czytając mój post:D. No to zaczynamy przygotowania chłopaki Buziaczki !
Jeszcze wczoraj rozmawiałem z Marcinem to się chłopak łamał, a tu patrz jedna decyzja żony kolegi i już oba chłpaki w gotowości Rozumiem, że i tym razem będziemy wspólnie "dzielić" jeden domek? Jak już pewnie zauważyłaś to nasz team domkowy prawie w całości kompletny, co prawda chłopaki z Warki jeszcze się nie zapisały ale z tego co wiem to zamierzają to zrobić niedługo
pozdrawiam
Turrtless
P.S. Po płytkę podjadę jakoś w tym tygodniu
Ostatnio zmieniony wt 29 wrz, 2009 przez TURRTLESS, łącznie zmieniany 1 raz.
Upodlić się zawsze miło szczególnie w Rydzewie!!
-
- Kontakt: