Quadzik - polski magazyn o quadach
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Od kiedy będzie można kupić magazyn QUADZIK?
Numer wrześniowo-październikowy (6) 5/2009 QUADZIK – polski magazyn o quadach dostępny w sprzedaży od 17.09.2009 roku
Gdzie będzie można kupić magazyn QUADZIK?
- Prenumerata - najpewniejszy sposób otrzymania magazynu QUADZIK bezpośrednio do domu
- Wybrane salony quadowe – zobacz listę salonów
- Inmedio i Relay - cała sieć salonów w Polsce
- EMPiK – cała sieć salonów w Polsce
- Sieć sprzedaży KOLPORTERa i RUCHu
- Zawody i imprezy quadowe – wszędzie tam, gdzie zobaczycie ekipę QUADZIKA zapytajcie o najnowszy numer lub numery archiwalne…
Kliknij tu -> Pobierz listę punktów, w których znajdziesz Quadzika.
Przekartkuj Quadzika w internecie
Teraz jeszcze przed kupnem gazety możesz obejrzeć ją strona po stronie w internecie (oczywiście w niskiej rozdzielczości) - wystarczy, że chwycisz za róg i przekartkujesz całego wakacyjnego Quadzika. Miłej lektury. Quadzik 5-2009 (6) już w sprzedaży
Co znajdziesz w magazynie QUADZIK nr (6) 5/2009?
W wrześniowo-październikowym numerze dwumiesięcznika QUADZIK – polski magazyn o quadach przetestowaliśmy 3 maszyny. W gronie redakcyjnym ujeżdżaliśmy Can-Am’a Renegade 800R EFI X – konkretnie odjechaną maszynę. W lekkim terenie zjechaliśmy małego sercem (bo tylko 250 ccm), ale za to wielkiego duchem BigBear’a 250 ze stajni Yamahy. Próbowaliśmy zgłębić czy legendarna Kraina Inków miała wpływ na zdolności terenowe pojazdu INCA TRUCK 700 4x4.
Opisaliśmy mini przegląd - czyli na co zwrócić uwagę przed jazdą i sprawdziliśmy jak wytrzymały i lekki jest kask Hebo.
W szkole jazdy przeprawialiśmy się przez wodę oraz wystartowaliśmy w stylu Le Mans. Jak zwykle zrelacjonowaliśmy kilka imprez sportowych, przeprawowych i turystycznych – wybierając się nawet do Rumunii.
Oczywiście to nie wszystkie artykuły, które przygotowaliśmy.
Już dziś zamów PRENUMERATĘ dwumiesięcznika QUADZIK – polski magazyn o quadach
Numer wrześniowo-październikowy (6) 5/2009 QUADZIK – polski magazyn o quadach dostępny w sprzedaży od 17.09.2009 roku
Gdzie będzie można kupić magazyn QUADZIK?
- Prenumerata - najpewniejszy sposób otrzymania magazynu QUADZIK bezpośrednio do domu
- Wybrane salony quadowe – zobacz listę salonów
- Inmedio i Relay - cała sieć salonów w Polsce
- EMPiK – cała sieć salonów w Polsce
- Sieć sprzedaży KOLPORTERa i RUCHu
- Zawody i imprezy quadowe – wszędzie tam, gdzie zobaczycie ekipę QUADZIKA zapytajcie o najnowszy numer lub numery archiwalne…
Kliknij tu -> Pobierz listę punktów, w których znajdziesz Quadzika.
Przekartkuj Quadzika w internecie
Teraz jeszcze przed kupnem gazety możesz obejrzeć ją strona po stronie w internecie (oczywiście w niskiej rozdzielczości) - wystarczy, że chwycisz za róg i przekartkujesz całego wakacyjnego Quadzika. Miłej lektury. Quadzik 5-2009 (6) już w sprzedaży
Co znajdziesz w magazynie QUADZIK nr (6) 5/2009?
W wrześniowo-październikowym numerze dwumiesięcznika QUADZIK – polski magazyn o quadach przetestowaliśmy 3 maszyny. W gronie redakcyjnym ujeżdżaliśmy Can-Am’a Renegade 800R EFI X – konkretnie odjechaną maszynę. W lekkim terenie zjechaliśmy małego sercem (bo tylko 250 ccm), ale za to wielkiego duchem BigBear’a 250 ze stajni Yamahy. Próbowaliśmy zgłębić czy legendarna Kraina Inków miała wpływ na zdolności terenowe pojazdu INCA TRUCK 700 4x4.
Opisaliśmy mini przegląd - czyli na co zwrócić uwagę przed jazdą i sprawdziliśmy jak wytrzymały i lekki jest kask Hebo.
W szkole jazdy przeprawialiśmy się przez wodę oraz wystartowaliśmy w stylu Le Mans. Jak zwykle zrelacjonowaliśmy kilka imprez sportowych, przeprawowych i turystycznych – wybierając się nawet do Rumunii.
Oczywiście to nie wszystkie artykuły, które przygotowaliśmy.
Już dziś zamów PRENUMERATĘ dwumiesięcznika QUADZIK – polski magazyn o quadach
Póki co quadowa emeryturka :)
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Kontakt:
Terminy - staramy się dotrzymywać...botor:
no no widze panie Grzegorzu, że termin dotrzymany
pozdrowianka dla redakcji
Dziękuję za pozdrowienia...
ITAL, 10 razy - bo ładna i miła byłaITAL:
Wchodzę dzisiaj do salonu prasowego w Zielonej Górze i co widzę
Quadzik na specjalnie wyeksponowanym miejscu jako jedyna gazeta w całym salonie!!!
Grzesiu przyznaj się ile dałeś??
Weszliśmy ze sprzedażą do ponad 500 punktów Relay i Inmedio, więc musiałem się poświęcić...
-
- Kontakt:
Polecam wszystkim i to nie dla tego że jest tam relacja z III Rydzewskiego , po prostu super gazeta , jest co przeczytać , moim zdaniem powinna wychodzić co miesiąc , wiem Agnieszka i Grzegorz powiedzą że nie mam serca , to tylko moje zdanie , mam nadzieje że nie odosobnione , proponuję namówmy ich na wydawanie Quadzika co miesiąc , ile razy można czytać te same artykuły czekając na następny numer , ja to robię regularnie jakoś co dwa tygodnie wracam do poprzednich numerów .
Więc ogłaszam ogólnopolską debatę czy Quadzik powinien wychodzić do miesiąc czy co dwa miesiące , zgłaszajcie swoje opinie
Więc ogłaszam ogólnopolską debatę czy Quadzik powinien wychodzić do miesiąc czy co dwa miesiące , zgłaszajcie swoje opinie
- homarek
- Lucky ATV Team
- Kontakt:
Dzisiaj wreszcie miałem czas żeby w spokoju poczytać nowego Quadzika. Przeczytałem kilka pierwszych artykułow i.... brakuje mi stron od 35 do 51!!!!!! Czy miał ktoś jeszcze taką przygodę, czy to jak zwykle moje szczęście?
[img]http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF[/img] [url=http://tnij.org/pisownia_pcf][color=red]Piszę poprawnie po polsku[/url][/color]
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Kontakt:
Jeżeli taka sytuacja się komuś zdarzy, to proszę o info do redakcji, wyślemy ponownie kompletną gazetkę. Jeżeli również ktoś kupi taki egzemplarz, to wymienimy mu na dobry...homarek:
...brakuje mi stron od 35 do 51!!!!!! Czy miał ktoś jeszcze taką przygodę, czy to jak zwykle moje szczęście?
A co do takich sytuacji, to jesteś pierwszą osobą, która nam to zgłosiła, ale oczywiście tego typu sytuacje mają prawo sporadycznie się zdarzyć, gdyż nie jesteśmy w stanie sprawdzić każdego egzemplarza...
Homarek, prześlij mi swoje imię i nazwisko (adres zapewne mamy, bo rozumiem, że Quadzika otrzymujesz jako prenumerator), prześlemy Ci nowy egzemplarza...