Quadzik - polski magazyn o quadach

Działanie strony i forum. Chcesz nas pochwalić :) coś nie działa? masz jakieś opinie, uwagi lub propozycje? Pisz śmiało...
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » śr 16 wrz, 2009

Od kiedy będzie można kupić magazyn QUADZIK?

Numer wrześniowo-październikowy (6) 5/2009 QUADZIK – polski magazyn o quadach dostępny w sprzedaży od 17.09.2009 roku

Gdzie będzie można kupić magazyn QUADZIK?

- Prenumerata - najpewniejszy sposób otrzymania magazynu QUADZIK bezpośrednio do domu

- Wybrane salony quadowe – zobacz listę salonów

- Inmedio i Relay - cała sieć salonów w Polsce

- EMPiK – cała sieć salonów w Polsce

- Sieć sprzedaży KOLPORTERa i RUCHu

- Zawody i imprezy quadowe – wszędzie tam, gdzie zobaczycie ekipę QUADZIKA zapytajcie o najnowszy numer lub numery archiwalne…

Kliknij tu -> Pobierz listę punktów, w których znajdziesz Quadzika.

Przekartkuj Quadzika w internecie

Teraz jeszcze przed kupnem gazety możesz obejrzeć ją strona po stronie w internecie (oczywiście w niskiej rozdzielczości) - wystarczy, że chwycisz za róg i przekartkujesz całego wakacyjnego Quadzika. Miłej lektury. :arrow: Quadzik 5-2009 (6) już w sprzedaży

Co znajdziesz w magazynie QUADZIK nr (6) 5/2009?

W wrześniowo-październikowym numerze dwumiesięcznika QUADZIK – polski magazyn o quadach przetestowaliśmy 3 maszyny. W gronie redakcyjnym ujeżdżaliśmy Can-Am’a Renegade 800R EFI X – konkretnie odjechaną maszynę. W lekkim terenie zjechaliśmy małego sercem (bo tylko 250 ccm), ale za to wielkiego duchem BigBear’a 250 ze stajni Yamahy. Próbowaliśmy zgłębić czy legendarna Kraina Inków miała wpływ na zdolności terenowe pojazdu INCA TRUCK 700 4x4.

Opisaliśmy mini przegląd - czyli na co zwrócić uwagę przed jazdą i sprawdziliśmy jak wytrzymały i lekki jest kask Hebo.

W szkole jazdy przeprawialiśmy się przez wodę oraz wystartowaliśmy w stylu Le Mans. Jak zwykle zrelacjonowaliśmy kilka imprez sportowych, przeprawowych i turystycznych – wybierając się nawet do Rumunii.

Oczywiście to nie wszystkie artykuły, które przygotowaliśmy.

Już dziś zamów PRENUMERATĘ dwumiesięcznika QUADZIK – polski magazyn o quadach

Obrazek
Póki co quadowa emeryturka :)

botor
Kontakt:

Post autor: botor » pt 18 wrz, 2009

no no widze panie Grzegorzu, że termin dotrzymany ;)

pozdrowianka dla redakcji ;)
Suzuki Eiger automat

Awatar użytkownika
ITAL
V-ce Admin
Quad:: Honda Rincon 680 :)
Imię: Adam
Kontakt:

Post autor: ITAL » pt 18 wrz, 2009

Wchodzę dzisiaj do salonu prasowego w Zielonej Górze i co widzę :shock:

Quadzik na specjalnie wyeksponowanym miejscu jako jedyna gazeta w całym salonie!!!

Grzesiu przyznaj się ile dałeś?? :figielek:
Honda Rincon TRX 680 FA 2008! Red :I love HONDA:

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » pn 21 wrz, 2009

botor:
no no widze panie Grzegorzu, że termin dotrzymany ;)

pozdrowianka dla redakcji ;)
Terminy - staramy się dotrzymywać...
Dziękuję za pozdrowienia...
ITAL:
Wchodzę dzisiaj do salonu prasowego w Zielonej Górze i co widzę
Quadzik na specjalnie wyeksponowanym miejscu jako jedyna gazeta w całym salonie!!!
Grzesiu przyznaj się ile dałeś??
ITAL, 10 razy - bo ładna i miła była :figielek:
Weszliśmy ze sprzedażą do ponad 500 punktów Relay i Inmedio, więc musiałem się poświęcić... :aniołek:

marcin rydzewo
Kontakt:

Post autor: marcin rydzewo » wt 22 wrz, 2009

Polecam wszystkim i to nie dla tego że jest tam relacja z III Rydzewskiego , po prostu super gazeta , jest co przeczytać , moim zdaniem powinna wychodzić co miesiąc , wiem Agnieszka i Grzegorz powiedzą że nie mam serca , to tylko moje zdanie , mam nadzieje że nie odosobnione , proponuję namówmy ich na wydawanie Quadzika co miesiąc , ile razy można czytać te same artykuły czekając na następny numer , ja to robię regularnie jakoś co dwa tygodnie wracam do poprzednich numerów .
Więc ogłaszam ogólnopolską debatę czy Quadzik powinien wychodzić do miesiąc czy co dwa miesiące , zgłaszajcie swoje opinie

:I love QUADZIK: :I love RYDZEWSKI ZLOT:

Awatar użytkownika
Ruszko
Moderator
Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
Imię: Bartosz
Kontakt:

Post autor: Ruszko » wt 22 wrz, 2009

Co tydzień :P
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!

Awatar użytkownika
homarek
Lucky ATV Team
Kontakt:

Post autor: homarek » pt 25 wrz, 2009

Dzisiaj wreszcie miałem czas żeby w spokoju poczytać nowego Quadzika. Przeczytałem kilka pierwszych artykułow i.... brakuje mi stron od 35 do 51!!!!!! Czy miał ktoś jeszcze taką przygodę, czy to jak zwykle moje szczęście?
[img]http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF[/img] [url=http://tnij.org/pisownia_pcf][color=red]Piszę poprawnie po polsku[/url][/color]

Awatar użytkownika
tede74
Administrator
Quad:: Scrambler XP 1000 S
Imię: Tomek
Kontakt:

Post autor: tede74 » pt 25 wrz, 2009

Homarek streszczę ci te parę kartek ;). A na poważnie jak byś gdzieś koło mnie przejeżdżam to dam ci kompletną gazetkę.
:I love POLARIS:

Awatar użytkownika
homarek
Lucky ATV Team
Kontakt:

Post autor: homarek » sob 26 wrz, 2009

Dzięki Tede!
[img]http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF[/img] [url=http://tnij.org/pisownia_pcf][color=red]Piszę poprawnie po polsku[/url][/color]

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » sob 26 wrz, 2009

homarek:
...brakuje mi stron od 35 do 51!!!!!! Czy miał ktoś jeszcze taką przygodę, czy to jak zwykle moje szczęście?
Jeżeli taka sytuacja się komuś zdarzy, to proszę o info do redakcji, wyślemy ponownie kompletną gazetkę. Jeżeli również ktoś kupi taki egzemplarz, to wymienimy mu na dobry...

A co do takich sytuacji, to jesteś pierwszą osobą, która nam to zgłosiła, ale oczywiście tego typu sytuacje mają prawo sporadycznie się zdarzyć, gdyż nie jesteśmy w stanie sprawdzić każdego egzemplarza...

Homarek, prześlij mi swoje imię i nazwisko (adres zapewne mamy, bo rozumiem, że Quadzika otrzymujesz jako prenumerator), prześlemy Ci nowy egzemplarza...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Strona i Forum www.Quadzik.pl”