No to zaczynamy...
Witam wszystkich
Witam Kolegów...
Jestem z Golubia-Dobrzynia (kuj-pom) mam 26 lat.
Na quadach pomykam od półtora roku, a od miesiąca mam swojego
Honda trx 250 TE (przeprawa).
Pozdrawiam
Jestem z Golubia-Dobrzynia (kuj-pom) mam 26 lat.
Na quadach pomykam od półtora roku, a od miesiąca mam swojego
Honda trx 250 TE (przeprawa).
Pozdrawiam
Witam. Mam na imię Waldek-Waldi. Latek mam tyle co mój jedyny prawdziwy motocykl - Junak wyprodukowany w 1959r. Od jesieni 2008 jeżdżę Polarisem. Mieszkam w Żyrardowie. Jazda "w koło komina" mnie nie bawi. Bardziej pasuje mi aktywna turystyka w nieznanym terenie, oraz dwa-trzy razy w roku wyjazd na "bezciśnieniowe" integracyjne zloty (byłem jest OK) . Jeżdżę sam, bo znajomi, choć zachwyceni przejażdżką quadem , to w działaniu są do .... . Szkoda gadać.
Pozdrowienia dla wszystkich.
Pozdrowienia dla wszystkich.
Witam , mam na imię Radek i jestem z okolic Ciechanowa , mam 32 lata , quadami zainteresowałem się jakieś 2-3 lata temu na jakimś szkoleniu intergracyjnym a potem na kolejnym i na kolejnym , od tamtego czasu jakoś nie mogę się uwolnić od myśli o własnym quadzie , forum obserwuję już od pewnego czasu , teraz się zarejesrowałem , jestem właśnie przed wyborem i ewentualnym zakupem własnego nowego quada , zastanawiam się nad Honda Rancher 420 (ale o tym w innym poście) , pozdrawiam wszystkich !
Witam, mam na imię Maciek, mam 22 lata i jestem z Łodzi. Quadami interesuje się od dobrych dwóch lat, własnego posiadam od miesiąca. Póki co posiadam quada lucky star 300, powoli zaczynam żałować wyboru quada, może nie tyle co marki i mocy ale tego że jest to sportowy quad a nie przeprawowy. Do zobaczenia w terenie!
dzień dobry, przepraszam że wcinam Wam się w forum. mam na imię Agnieszka i proszę o radę. Nasz 4,5 letni synek wymarzył sobie qada . mój mąż ku mojemu zaskoczeniu jest za. ja oczywiście też nie mam nic przeciwko ale... za jakieś 5 lat . mąż twierdzi że już takiemu maluchowi mozna kupić coś bezpiecznego. powiedzcie jak go przekonać że się myli.. no chyba że uważacie tak jak on. a jeśli tak to jaki sprzęt dla takiego dziecko. dziękuję za odpowiedzi