No to zaczynamy...
-
Karol
Witam wszystkich Mam na imię Karol mam 18 lat pochodzę z miejscowości która jest pomiędzy odwiecznie zaprzyjaźnionymi miastami TORUNIEM a BYDGOSZCZĄ.... Moją przygode z quadami rozpoczełem w 2008 roku gdzie jakoś na wiosnę tata mi kupił Bashana 200 po 15 minutach pierwszej jazdy przepalił się wentylator i wtedy zdałem sobie sprawę z jakim "szrotem" mam doczynienia... Jednak do 300 km nic sie więcej nie wydarzyło... i Byłem nawet zadowolony I wtedy poznałem Przez to FORUM Mikołaja (Mickey) Kiedy pierwszy raz sie umówiliśmy i kiedy dał mi sie przejechać swoimi quadami TRX 400 i TRX 450r dopiero zdałem sobie sprawę co to znaczy Quad... od tego czasu mażyłem o porządnym quadzie....
Teraz uzbierałem sobie troche pieniędzy sprzedałem Bashana i postanowiłem kupić nowy sprzęt Zamierzam w najbliższym czasie kupić Yamahe YFZ 450 lub Polarisa Predatora 500.
Moim Hobby jest Również Jazda na Nartach oraz Gra w Bilard oraz czytanie waszej świetnej Gazetki Pozdrawiam Wszystkich forumowiczów....
Teraz uzbierałem sobie troche pieniędzy sprzedałem Bashana i postanowiłem kupić nowy sprzęt Zamierzam w najbliższym czasie kupić Yamahe YFZ 450 lub Polarisa Predatora 500.
Moim Hobby jest Również Jazda na Nartach oraz Gra w Bilard oraz czytanie waszej świetnej Gazetki Pozdrawiam Wszystkich forumowiczów....
-
-
- Kontakt:
Witam wszystkich użytkowników, mam na imię Patryk jestem pracownikiem serwisu motocyklowego gdzie naprawiamy również Quady. Użytkownikiem Quada nie jestem aczkolwiek odbyłem na takich pojazdach nie jedną przejażdżkę zdjęć nie wrzucam, w niedługim czasie umieszczę na forum krótkie info na temat miejsca gdzie pracuje i tam będzie można się rozeznać nie tylko odnośnie mojej osoby ale i załogi serwisu który może kiedyś będzie w stanie wam doradzić bądź pomóc fachową obsługą. Pozdrawiam
WITAM
WITAM WSZYSTKICH POSIADACZY QUADÓW .
MAM NA IMIĘ MACIEJ,MIESZKAM POD TORUNIEM -W GŁOGOWIE I OD KILKU DNI JESTEM POSIADACZEM KYMCO MXU 400. PRZEDTEM ŚMIGAŁEM NA CHIŃCZYKU ALE SZYBKO CHCĘ O TYM ZAPOMNIEĆ ... PODOBNO KYMCO LEPSZE?
Z PEWNOŚCIĄ NA FORUM DOWIEM SIĘ WIELU CIEKAWYCH RZECZY NA TEMAT ATV.
DLATEGO JESTEM!!
MAM NA IMIĘ MACIEJ,MIESZKAM POD TORUNIEM -W GŁOGOWIE I OD KILKU DNI JESTEM POSIADACZEM KYMCO MXU 400. PRZEDTEM ŚMIGAŁEM NA CHIŃCZYKU ALE SZYBKO CHCĘ O TYM ZAPOMNIEĆ ... PODOBNO KYMCO LEPSZE?
Z PEWNOŚCIĄ NA FORUM DOWIEM SIĘ WIELU CIEKAWYCH RZECZY NA TEMAT ATV.
DLATEGO JESTEM!!
Powitać zacne grono, mam na imię Bronisław stąd ksywa Bronas, mam 28 lat i Mieszkam niedaleko Zielonej Góry...
Quadami interesuje się od jakiegoś roku, kiedy to córce postanowiłem kupić małego chińczyka 110cm3...
Zaraziłem się(quadami) niedawno na tyle, że postanowiłem się przesiąść z 2-óch kółek na 4...
Miałem okazje jeździć kilkoma np Suzuki Vinson, Kymco 300, 400, małym Brezze...125 he fajna maszynka dla dzieci...
Ostatecznie wybór mój padł na Honde Rincon 650 i właśnie jestem w fazie poszukiwań owego sprzętu...
Pozdrowionka i do zobaczenia na ustawkach...
Quadami interesuje się od jakiegoś roku, kiedy to córce postanowiłem kupić małego chińczyka 110cm3...
Zaraziłem się(quadami) niedawno na tyle, że postanowiłem się przesiąść z 2-óch kółek na 4...
Miałem okazje jeździć kilkoma np Suzuki Vinson, Kymco 300, 400, małym Brezze...125 he fajna maszynka dla dzieci...
Ostatecznie wybór mój padł na Honde Rincon 650 i właśnie jestem w fazie poszukiwań owego sprzętu...
Pozdrowionka i do zobaczenia na ustawkach...