Chcę kupić ośkę, tylko którą ?
Chcę kupić ośkę, tylko którą ?
Witam ponownie !
Nastąpiła niespodziewana zmiana planów ;]
Do odśnieżania zakupiłem już inny pojazd , no ale cóż.
Teraz zostaje mi 15000zł. Postanowiłem, że jako pierwszego gada kupię ośkę.
Nie chcę jakiegoś starego styranego quada, tylko przyzwoity sprzęcik, na którym można poszaleć. Za te pieniądze myślałem nad :
- Yamaha Raptor 700 (mocno używany)
- Yamaha Raptor 660 (prawie nówka z 2005)
- Yamaha YFZ450 (prawie nówka z 2006)
- Honda TRX 450 (nówka z 2005)
- Suzuki LTZ 400 (mała używka)
- Kymco Maxxer 300 (nóweczka)
Najbardziej myślałem nad ostatnim przypadkiem (Kymco), ponieważ mój znajomy jest dealerem i załatwi mi takiego za 13 000zł i ma automata. Nie wiecie może, czy w innych przypadkach wszystkie to są manuale ? Można się przyzwyczaić do manualnej skrzyni ?
Tylko błagam, bez komentarzy typu : "dozbieraj..." "na początek to za mocny będzie" jestem rozsądny i się nie zabiję.
Pozdrawiam i dziękuję z góry za odp.
Nastąpiła niespodziewana zmiana planów ;]
Do odśnieżania zakupiłem już inny pojazd , no ale cóż.
Teraz zostaje mi 15000zł. Postanowiłem, że jako pierwszego gada kupię ośkę.
Nie chcę jakiegoś starego styranego quada, tylko przyzwoity sprzęcik, na którym można poszaleć. Za te pieniądze myślałem nad :
- Yamaha Raptor 700 (mocno używany)
- Yamaha Raptor 660 (prawie nówka z 2005)
- Yamaha YFZ450 (prawie nówka z 2006)
- Honda TRX 450 (nówka z 2005)
- Suzuki LTZ 400 (mała używka)
- Kymco Maxxer 300 (nóweczka)
Najbardziej myślałem nad ostatnim przypadkiem (Kymco), ponieważ mój znajomy jest dealerem i załatwi mi takiego za 13 000zł i ma automata. Nie wiecie może, czy w innych przypadkach wszystkie to są manuale ? Można się przyzwyczaić do manualnej skrzyni ?
Tylko błagam, bez komentarzy typu : "dozbieraj..." "na początek to za mocny będzie" jestem rozsądny i się nie zabiję.
Pozdrawiam i dziękuję z góry za odp.
Ostatnio zmieniony śr 08 kwie, 2009 przez Maxikaz, łącznie zmieniany 1 raz.
- prezziguzzi
- Kontakt:
Co powiecie o tej Niby nowa 660 ?
Ludzie ! ! ! Błagam pomóżcie, bo od pierwszego quada zależy cała moja quadowa przyszłość ;]
Ludzie ! ! ! Błagam pomóżcie, bo od pierwszego quada zależy cała moja quadowa przyszłość ;]