LUCKY ATV TEAM
- domin11
- Lucky ATV Team
- Quad:: 800 HO
- Imię: Dominik
- Kontakt:
OOO Krzysio bez bomby to juz nie to Ja dziś zakączyłem swoją urlopową tułaczkę quadową. Zrobiłem 380 kilometrów, polarisek i jego WIELKA chłodnica spisali sie na medal, w te upały ani razu się nie ugotował . Powiem tak było super dużo nowych miejsc super lubuskie jeziorka i ...... kontrola policji. Pozdrowienia dla panów policjantów wcale nie są tacy straszni. Musiałem pstryknąc fotke na kontroli ale z "tajniaka" Na szczęście skończyło się tylko dmuchaniem w alkomat i kontrolą dokumentów Prawda jest taka że nasza homologacja jako pojazd samochodowy inny jest guzik warta Jak policjant się uweźmie to Ja na szczęscie trafiłem na fajnych gości, którzy sami powiedzieli że przepisy regulujące quady to parodia "wolna amerykanka" No ale było mineło Kilka fotek :
- domin11
- Lucky ATV Team
- Quad:: 800 HO
- Imię: Dominik
- Kontakt:
tede74,
Nie ma sprawy zdjęcie z tym bunkrem na samoloty jest blisko stargardu właściwie to na naszych rewirach jest tam wiecej takich rodzynków tylko samemu to dziwnie lekkie ciarki sie dostaje . Mam punkt w GPS-ie co by tam wrócic. A jeżeli chodzi o Lubuskie to miodzio mój rejon to prawdziwe zadupie i ludzie dla quadów mili . Kilka razy stawałem co by sobie z ludkami pogadac, raz nabiłem 10 kilometrów po wode do chłodnicy dla traktorka, bo się ugotował w polu. Właściciel odwdzięczył się namiarami na extra terenki, co by to objechac to ......
Nie ma sprawy zdjęcie z tym bunkrem na samoloty jest blisko stargardu właściwie to na naszych rewirach jest tam wiecej takich rodzynków tylko samemu to dziwnie lekkie ciarki sie dostaje . Mam punkt w GPS-ie co by tam wrócic. A jeżeli chodzi o Lubuskie to miodzio mój rejon to prawdziwe zadupie i ludzie dla quadów mili . Kilka razy stawałem co by sobie z ludkami pogadac, raz nabiłem 10 kilometrów po wode do chłodnicy dla traktorka, bo się ugotował w polu. Właściciel odwdzięczył się namiarami na extra terenki, co by to objechac to ......
A kto Ci nagadał, że bez bomby...domin11
OOO Krzysio bez bomby to juz nie to
A wyjazd Ci się widzę udał. Jak się następnym razem lepiej uda termin to chętnie się przyłączę lub przyłączymy. Pzdr
Ostatnio zmieniony wt 04 sie, 2009 przez Piroman, łącznie zmieniany 1 raz.