LUCKY ATV TEAM

Zobacz jak bawi się Lucky ATV Team...
Awatar użytkownika
domin11
Lucky ATV Team
Quad:: 800 HO
Imię: Dominik
Kontakt:

Post autor: domin11 » ndz 02 sie, 2009

OOO Krzysio bez bomby to juz nie to :? Ja dziś zakączyłem swoją urlopową tułaczkę quadową. Zrobiłem 380 kilometrów, polarisek i jego WIELKA chłodnica spisali sie na medal, w te upały ani razu się nie ugotował :oklaski: . Powiem tak było super dużo nowych miejsc super lubuskie jeziorka i ...... kontrola policji. Pozdrowienia dla panów policjantów wcale nie są tacy straszni. Musiałem pstryknąc fotke na kontroli ale z "tajniaka" :no no no: Na szczęście skończyło się tylko dmuchaniem w alkomat i kontrolą dokumentów Prawda jest taka że nasza homologacja jako pojazd samochodowy inny jest guzik warta :beczy: Jak policjant się uweźmie to :dobani: Ja na szczęscie trafiłem na fajnych gości, którzy sami powiedzieli że przepisy regulujące quady to parodia "wolna amerykanka" No ale było mineło Kilka fotek :
Załączniki
9.JPG
8.JPG
7.JPG
6.JPG
5.JPG
4.JPG
3.JPG
2.JPG
1.JPG

Awatar użytkownika
tede74
Administrator
Quad:: Scrambler XP 1000 S
Imię: Tomek
Kontakt:

Post autor: tede74 » pn 03 sie, 2009

Dominik faje foty. Szkoda, że nie miałem jak się wyrwać :( . Jeszcze trochę mój młody podrośnie to żadnego wyjazdu nie odpuszczę.
:I love POLARIS:

Awatar użytkownika
Paweł s
Lucky ATV Team
Kontakt:

Post autor: Paweł s » pn 03 sie, 2009

ubiłem bestie
Załączniki
foto noirad 045.jpg
izomoto

Awatar użytkownika
domin11
Lucky ATV Team
Kontakt:

Post autor: domin11 » pn 03 sie, 2009

tede74,

Nie ma sprawy zdjęcie z tym bunkrem na samoloty jest blisko stargardu właściwie to na naszych rewirach jest tam wiecej takich rodzynków tylko samemu to dziwnie :strs: lekkie ciarki sie dostaje :D. Mam punkt w GPS-ie co by tam wrócic. A jeżeli chodzi o Lubuskie to miodzio mój rejon to prawdziwe zadupie i ludzie dla quadów mili :oklaski:. Kilka razy stawałem co by sobie z ludkami pogadac, raz nabiłem 10 kilometrów po wode do chłodnicy dla traktorka, bo się ugotował w polu. Właściciel odwdzięczył się namiarami na extra terenki, co by to objechac to ......

Awatar użytkownika
Piroman
Lucky ATV Team
Kontakt:

Post autor: Piroman » wt 04 sie, 2009

domin11
OOO Krzysio bez bomby to juz nie to
A kto Ci nagadał, że bez bomby... :pożegnanie: :I love CAN-AM:
A wyjazd Ci się widzę udał. Jak się następnym razem lepiej uda termin to chętnie się przyłączę lub przyłączymy. Pzdr :lol:
Ostatnio zmieniony wt 04 sie, 2009 przez Piroman, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
domin11
Lucky ATV Team
Kontakt:

Post autor: domin11 » śr 05 sie, 2009

Spox Nadaże się okazja za półtora tyg w sobotę będzie fajna imprezka w Marianowie. Ja się najprawdopodobniej wybieram na quadziku niedaleko to jest. Można sie tam złapac i troche poupalac
... inne hobby to tylko wymówka :)

Awatar użytkownika
Paweł s
Lucky ATV Team
Kontakt:

Post autor: Paweł s » pt 07 sie, 2009

mam zamiar jutro bryknąć do Bielinka okollice Chojny 80 km od Szczecina podobno raj jak ktoś też chcę to niech da znać wypadam koło 9 10 rano
izomoto

świątek
Lucky ATV Team

Post autor: świątek » sob 15 sie, 2009

Domin dawaj foty(najlepiej zdobywcy trzeciego miejsca :głupol: :figielek: :shock: )

Awatar użytkownika
domin11
Lucky ATV Team
Kontakt:

Post autor: domin11 » sob 15 sie, 2009

Mam fotki. Dziś to był dzień zapchanych chłodnic :krzyk: Ja naliczyłem cztery :lol: To Marianowskie błotko to przegięcie. Konsystencja klejącego cementu :?
Załączniki
7.JPG
6.JPG
5.JPG
4a.JPG
4.JPG
3.JPG
2.JPG
1.JPG

Awatar użytkownika
Paweł s
Lucky ATV Team
Kontakt:

Post autor: Paweł s » sob 15 sie, 2009

specjalne podziękowania dla karchera piromana i dla samego piromana. Jakbym nie przepchał dzisiaj chłodnicy jego karszerkiem to wracałbym do domciu 24 h masakra. Jak przemyłem odpalilem do samego Szczecina zero hot machine. Kilka foto
Załączniki
marianowo (15).jpg
marianowo (13).jpg
marianowo (11).jpg
marianowo (10).jpg
izomoto

ODPOWIEDZ

Wróć do „Relacje z działań Lucky ATV Team”