No to zaczynamy...

Zanim zaczniesz przygodę z Quadzikiem, przywitaj się i napisz kilka słów o sobie...
ODPOWIEDZ
BB230

Post autor: BB230 » śr 22 lip, 2009

Witam nazywam się Konrad mam 16 lat od 3 lat interesuje się quadami od 2lat posiadam quad 200cc ( chiński ale dobre i to ) narazie się dobrze sprawuję w przyszłości marzę o kawasaki bf 750.

Awatar użytkownika
Deniu
Lucky ATV Team

Post autor: Deniu » czw 23 lip, 2009

Witam Wszystkich serdecznie.
Mam na imię Daniel, jakiś czs temu wskoczyła mi na kark trzydziestka.
Od dawna interesowały mnie wyprawy i przeprawy 4x4, ale finanse nie pozwalały na większe zaangażowanie.
Kilka lat temu "przejechałem się" na buggi i to był początek mojej przygody.
Po różnych przymiarkach bardzo przypasował mi quad, zwłaszcza przeprawowy, stąd poczyniłem starania aby takowy posiąść.
Zaczynałem od chińczyka 250 ccm (bardzo miło go wspominam), po wymianie większości śrób i nakrętek na "nasze" przestał się nawet rozkręcać :D.
Oczywiście nie można takiego sprzętu nazywać przeprawowym, ale od czegoś trzeba zacząć a ten miał całkiem kozackie zacięcie.
Na tą chwilę mam BF 750 i wciąż się wdrażam.
Załączniki
Zaczynałem od chińczyka 250 ccm (bardzo miło go wspominam), po wymianie większoœci œrób i nakrętek na "nasze" przestał się nawet rozkręcać  :D.
Zaczynałem od chińczyka 250 ccm (bardzo miło go wspominam), po wymianie większoœci œrób i nakrętek na "nasze" przestał się nawet rozkręcać :D.
250.jpg (7.13 KiB) Przejrzano 2706 razy

Rudy125

Post autor: Rudy125 » pt 24 lip, 2009

witam mam na imie sylwek. mam 16lat jestem z łowicza,mam quada bashan 200 jak narazie jest bez zarzutu(dbam o niego:P)to moj pierwszy quad pozdrawiam:)

Nazar

Post autor: Nazar » sob 25 lip, 2009

Witam wszystkich, mam na imie Nazar, 20 lat, quada nie mam ale zamierzam kupic;]

Awatar użytkownika
danilko668
Kontakt:

Post autor: danilko668 » ndz 26 lip, 2009

Witam nazywam się Damian mam 15 lat i mieszkam W Kamieniu. Przygodę z Quadami zacząłem około trzy lata temu . Miałem chińczyka 125ccm i spodobała mi się jazda Quadem, ale sprzedałem go jakiś czas temu i szukam czegoś większego. Pozdrawiam :)

Deha

Post autor: Deha » wt 28 lip, 2009

Mówią na mnie Deha, mam 15 lat, quadami nigdy się nie interesowałem, lecz niedawno otrzymałem jakiegoś niemieckiego (niestety nie pamiętam firmy) 200ccm. Mieszkam w Szprotawie i w tych okolicach jeżdze :) To chyba wszystko najważniejsze :)

lew123456789
Kontakt:

Powitania nadszedł czas

Post autor: lew123456789 » wt 28 lip, 2009

Siemanko jestem lew oczywiście to moja ksywka ja jerzdzę quadem przeprawowym 150ccm

aktor
Kontakt:

Post autor: aktor » śr 29 lip, 2009

Witam Serdecznie quadowiczów :twisted:
Mam 27 lat i jestem z dolnego śląska, quadami zacząłem się interesować przez swoich kolesi którzy zabrali mnie na jazdę i od tamtej pory szukam czegoś w miarę taniego ale w miarę dobrego :D
Mam nadzieje, że na forum znajdę wszystko co mi pomoże dokonać tego wyboru oraz wporzo ludzi którzy mi przy tym pomogą dobrą i szczerą radą
Pozdrawiam Wszystkich :)
:I love QUADZIK:

adamcichy
Kontakt:

Post autor: adamcichy » czw 30 lip, 2009

witam wszystkich i pozdrawiam

pasja: wszystko co związane z błotem i jest w stanie się w nim poruszać ;)

Adam

Awatar użytkownika
kilometr

Post autor: kilometr » pt 31 lip, 2009

cześć
Mam na imię Mariusz, jestem z okolic Poznania. Quadmi zaraził mnie kolega, po raz pierwszy przejechałem się Foremanem po wydmach w Maroku, w 2006. Od tamtego czasu szukałem sposobu aby wejść w temat quadów no i niedawno się udało. Kupiłem z kolegą Grizzly 660.
Od lat pracuję jako podróżnik. To zanczy prowadzę grupy po świecie. Taki mam zawód i to moje najważniejsze hobby. Quad jest dla mnie kolejną maszyną do podróżownia tam gdzie nie mogę pojechać motocyklem albo samochodem.
sie ma
mariusz

Obrazek
podróże uczą, każdy o tym wie, ale nie każdy to rozumie

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się z nami Quadzikowcami”