Witam mam problem z honda Rincon 650
Witam mam problem z honda Rincon 650
Witam mam honde rincon 650 i mam problem z niom problem polega na tym ze gdy jade pod góre to quadzik zaczyna stawac chodz jest na maxymalnych obrotach silnik az ryczy a nie przekłada mocy na koła jak quad jusz sam stanie bo niechce jechac do góry to naciskam hamulec quad jest wciaz na biegu i czekam z 5 sekund jak mu przywale po gazie to znowu idzie pare metrów do góry i znowu staje Bardzo was prosze o pomoc w tej sprawie z góry dzienkuje
Grzechu
-
- Kontakt:
- Romulus
- Quad:: Nie ma. Bo nie mogę jeździć
- Imię: Roman
OLEJ za mało lub zużyty lub nie taki wlany jak trzeba ma być Motul Ester 5100 10w40 4t, do tego poziom oleju sprawdza sie na rozgrzanym silniku pomiędzy minutą do dwóch od zgaszenia motoru.
po drugie Grzechu, wypadało by sie najpierw przywitać
a po trzecie poszukać na forum takich postów jak Twój jest tu już kilkanaście i są tam wszelkie odpowiedzi
po drugie Grzechu, wypadało by sie najpierw przywitać
a po trzecie poszukać na forum takich postów jak Twój jest tu już kilkanaście i są tam wszelkie odpowiedzi
-
- Kontakt:
Witam mam honde rincon 650 i mam problem z nią problem polega na tym ze gdy jade pod góre to quadzik zaczyna stawać chodz jest na maksymalnych obrotach silnik az ryczy a nie przekłada mocy na koła jak quad jusz sam stanie bo nie chce jechać do góry to naciskam hamulec quad jest wciaz na biegu i czekam z 5 sekund jak mu przywalę po gazie to znowu idzie pare metrów do góry i znowu staje Bardzo was prosze o pomoc w tej sprawie z a jeszcze jedno olej wlałem i to samo to jakie mam sprzęgło wymienic i co w nim tylko tarcze?
Ostatnio zmieniony wt 19 sty, 2010 przez Grzechu, łącznie zmieniany 1 raz.
Grzechu
-
Re: Witam mam problem z honda Rincon 650
mam podobny problem co koleg miganie ESP i zalanczania napedu olej sprawedzilem i jest pelen stan olej motul 5100 .
dzieje sie tak podczas jazdy na automacie nie przelancza biegow i nie pokazuje predkosci pokazuje 0 podczas jazy a na wlonczonym ESP zmienia jakas chwile biegi sie recznie da zmienic ale pochwil wchodzi w tryb awaryjny moze wie ktoc co to i co mozna temu zaradzic pozdrawiam
dzieje sie tak podczas jazdy na automacie nie przelancza biegow i nie pokazuje predkosci pokazuje 0 podczas jazy a na wlonczonym ESP zmienia jakas chwile biegi sie recznie da zmienic ale pochwil wchodzi w tryb awaryjny moze wie ktoc co to i co mozna temu zaradzic pozdrawiam